Tiistaina pelailtiin kakkosta. Pasi Piispa pelasi kaksi peliä, eikä hänen taakseen maaleja tehty. Keidas pelasi yhden parhaista peleistään, mikä ei valitettavasti tuloksessa näy.

Ottelut

01.11.2016 20:30 h - PHR  - PoNu  0 - 5

01.11.2016 21:30 h - Cafe Keidas  -  Mikkelin Golf HT 0 - 5

PHR - PoNu 0-5

PHR lähti otteluun vain kahdella vaihtomiehellä. Tämä näkyikin kaukalon puolella ja PoNu tuntui olevan koko ajan potkun pari PHRää edellä. Oli PHRällä paikkansakin, mutta PoNun lainavahtina pelannut Pasi Piispa kylmän viileästi kilpisti kaikki maalinteon yritykset. Parhaina pistemiehinä kunnostautuivat kahteen pisteeseen päässeet PoNun Ollit, Auvinen 2+0 sekä Karhu 1+1.

Cafe Keidas - Mikkelin Golf HT 0-5

Tämän ottelun lopputulos ei kerro koko totuutta ottelusta. Keitaalta tämä oli vallan mainio peli, joukkue pelasi hyvin yhteen, puolusti tiukasti ja iski vaarallisesti vastaiskuin. Ekan erän jälkeen numerot olisivat voineet olla hyvinkin Keitaalle, olihan keitaalla kuitenkin useampi läpiajo ja pari kaksykköstäkin. Mutta Pasi Piista piti huolen ettei takaiskuja tullut ja taululla komeili lukemat Golfille 0-1. Ajassa 13.05 Golf sai iskettyä sen ensimmäisen maalinsa. Se oli Keitaan seuraennätys, pisin aika ilman takaiskuja ottelun alusta! 20 minuuttia Keidas pysyi hyvin taistossa mukana, jonka jälkeen Golfin antama paine purkautui ja Golf paukutteli neljä häkkiä viimeiseen kymppiin.