SUURIA LUKEMIA LIIGASSA
Torstai, 03 Marraskuu 2016 07:46

Keskiviikkona salibandy-liiga palasi rytinällä. Vauhtia ja hyökkäysvoittoista salibandya oli tarjolla oikein roppakaupalla. Taloasema lähti otteluihin nimihankinnoilla ja suurin odotuksin, Young Guns todisti nopeutensa sekä juoksuvoimansa ja KalU oli vaan totutun kova!

Team KalU - MAHL Young Guns 5 - 3

Tässä iski vastakkain kaksi todella vauhdikasta joukkuetta, ja meno oli sen mukaista. KalU aloitti maalinteon, mutta YG tasoitti hyvin nopeasti. KalU siirtyi hetkä myöhemmin uudestaan johtoon,mutta jälleen YG tasoitti. 2-2 lukemissa tauolle. Toisessa erässä YG aloitti maalinteon ja pääsi ensimmäistä kertaa johtoasemaan. KalU ei tästä masentunut vaan tasoitti ja lopulta iski pari maalia päälle viimeisen kympin aikana. Ottelun lopulta käänti KalUlle kaksikko Juho Peltoranta 3+1 ja Olli Matilainen 1+2, jätkät oli hirveessä tikissä.

Taloasema - MAHL Young Guns 6 - 9

Etukäteen oli odotettavissa että ottelussa mennään hyökkäys edellä ja maalivahdeilla tulee olemaan tuskaiset oltavat, ja näinhän tässä kävi. Joukkueet mättivät maaleja tasatahtiin ekat kaksikymmentä minuuttia, jonka jälkeen YG otti Taloasemasta niskalenkin ja meni menojaan. Taloasema rypisteli vastaan kuitenkin loppuun asti ja iski pari kavennusta vielä viimeisellä minuutilla, mutta tällä kertaa se ei vaan riittänyt. Ottelun tehokkaimpina olivat YGn Arttu Tuomainen 3+1 ja Niko Vilen 1+2.

Team KalU - Taloasema 5 - 3

Tämä ottelu oli hieman illan muita otteluita hidastempoisempi ja tarkempaa peliä oli puolin ja toisin. Maalivahdit esittivät huikeita torjuntoja molemmissa päissä ja taisi pallot kilahdella kehikoihinkin pariin otteeseen. Maalin teon aloitti noin kympin kohdalla Taloasema ja Jari Heikkinen.  KalU ja Tuukka Vettenranta ei jäänyt tuleen makaamaan vaan iski kahteen minuuttiin pari maalia. KalUn johto kesti peräti kuusi sekuntia kun Matias Kuuppo tasoittaa taukolukemiksi 2-2. Toisen erän KalU ottaa hallintaansa ja Aapo Jurvelin pistää kaksi häkkiä erän alkuun. Tästä Taloasema ei enää oikein kunnolla tokene, Saku Auvinen tuo Taloaseman vielä maalin päähän, mutta KalUn Kalle Keränen tuikkaa loppulukemat tyhjiin.

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.