Torstaina oli jääkiekon Ykkösen vuoro. Divarikiekkoa parhaimmillaan, nähtiin komeitakin maaleja sekä suuria tunteita.

Ottelut

3 14 03.11.2016 20:00 h Star Expert - MAMK Hearts 2 - 6

3 15 03.11.2016 21:00 h Sahara - TOP 10 4 - 2

Star Expert - MAMK Hearts 2-6

Tänään oli MAMKin päivä. Miehiä oli mukana runsaasti ja peli kulki vauhdikkaasti. Valitettavasti Star Expertistä ei voi sanoa samaa. Joukkue ei oikein saanut konettaan missään vaiheessa käyntiin ja pikkuhiljaa MAMKin hallinta alkoi turhauttaa, mikä taas alkoi näkymään rikkeinä ja turhana suunsoittona, mikä taas entisestään auttoi MAMKin hallintaa ja tämä taas kostautui lopulta jäähyilynä, ja MAMK kiitti ylivoimasta.  Heartsin tehomiehenä kunnostautui Kimmo Viljakainen 1+2.

Sahara - Top-10 HT 4-2

Sahara aloitti ottelun vauhdikkaasti, 23 sekuntia ja Jere Helmola iski jo 1-0 taululle. Top-10 ei vielä tästä ihan ihan herännyt, oikeastaan Helmolan iskiessä toistamiseen kuuden minuutin jälkeen alkoi Toppikin jo kunnolla pelailemaan. Takaa-ajo oli alkanut, kavennus osuma saatiin ajassa 11.34, maalin tekijänä Topin Jani Kellman. Ensimmäisen erän loppuun Jonne Sinivuori vielä siirsi Saharan kahden maalin karkumatkalle. Toppi jatkoi takaa-ajoaan, Miika Otranen onnistui kaventamaan ajassa 21.18, mutta muut yritykset kilpistyivät pirteästi pelanneeseen Saharan lainavahti Aki Maaraseen. Loppusekunneilla Janne Matilainen sai vielä kaunisteltua Saharalle 4-2 iskemällä kiekon tyhjään maaliin.