SÄBÄDIVARI LOHKO A SAATIIN TAPUTELTUA
Maanantai, 14 Marraskuu 2016 16:20

 

 

 SalibandyVILTTIKETJUSLIDE

 

Viime viikolla saatiin pelattua päätökseen salibandy divari karsinnan lohko A. Tiukkojen vaiheiden jälkeen ykkösdivariin jatkava kärkikolmikko erottui muista, kaikki kolme pääsivät yhdeksään pisteeseen. Nämä joukkueet olivat Team A-H-M-A, FBT Vilttiketju sekä Wilmert. Huru-Ukot jäivät vertailusijalle ja vielä hieman joutuu jännittämään kohtaloaan. Joukkueen jatkaminen ykköseen tosin edellyttäisi että lohko Been pelit menisivät suosiollisesti ristiin nyt viimeisellä kierroksella. Kakkosessa pelejään jatkavat varmuudella Jälkipeli Bouncers, Team 70's sekä TOP 10.

 

Huom!

Kakkosdivari potkaistaan käyntiin jo ensi viikolla! Pelit tuttuihin aikoihin keskiviikkona ja perjantaina. Pelit aloitetaan keskiviikkona 23.11 jo varmistuneiden "kakkosten" kesken tähän malliin :

19.40 Jälkipeli Bouncers - Team 70's

20.20 Team 70's - TOP 10

21.00 Jälkipeli Bouncers - TOP 10

 

Loput kakkosista selviää tällä viikolla, ja he jatkavat pelejään perjantaina 25.11. Tarkemmat aikataulut ilmestyvät nettiin kunhan lohko B saadaan pelattua loppuun, siis tulevana lauantaina.

 

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

Ottelut

 

  5 15 09.11.2016 19:30 h  Huru-Ukot - TOP 10  3 - 3  
 
  5 16 09.11.2016 20:10 h Team 70's  -  TOP 10 5 - 3  
 
  5 17 09.11.2016 20:50 h Huru-Ukot  -  Team 70's 3 - 1  
 
  6 18 12.11.2016 12:00 h FBT Vilttiketju  -  Jälkipeli Bouncers 7 - 2  
 
  6 19 12.11.2016 12:40 h Team A-H-M-A  -  FTB Vilttiketju 3 - 2  
 
  6 20 12.11.2016 13:20 h Jälkipeli Bouncers  -  Wilmert 3 - 8  
 
  6 21 12.11.2016 14:00 h Wilmert  -  Team A-H-M-A 3 - 4  
 

 

 

Raportti

 

Team A-H-M-A

A-H-M-A tuli mukaan uutena joukkueena MAHL divariin ja varmasti yllätti suuren osan ihmisistä nappaamalla karsintalohko Aan voiton. A-H-M-An vahvuutena on ollut tasaisuus. Vaikka ahmalaisista kukaan ei ei komeile maali- tai pistepörssin kärjessä, niin 5-6 pisteen miehiä löytyy isompi nippu, joten ratkaisuvoimaa löytyy laajalta rintamalta. Vahvuudeksi lasketaan myös maalivahti Jani Himanen, jonka torjuntaprosentti 78,41 oli lohkon toiseksi kovin. 


FTB Vilttiketju

Vilttiketju on tuntunut saaneen aivan uutta virtaa sitten viime kauden. Joukkueen runkohan on pelannut vuosia jo yhdessä, mikä ei tietenkään voi olla näkymättä kentällä. Joukkueen +/- tilasto oli lohkon paras, tästä kiittäminen maalivahti Aki Parviaista, joka joutui torjumaan toiseksi eniten tässä lohkossa, peräti 76 kertaa sekä omasi suorastaan huiman torjuntaprosentin 86,36! Mainitaan myös erikseen maalitykki Timo Rautiainen, joka jakoi lohkon maalikuninkuuden 10 maalillaan.

 

Wilmert

Viimekauden mestari tuntuu pelanneen karsintalohkossa hieman puolivaloilla. "Heikommat" vastustajansa Wilmert voitti odotetusti palloa liikuttamalla, mutta kun kaksi muuta kärki joukkuetta tuli vastaan, ei pallon liikuttelu enään riittänytkään, vaan olisi varmaan miestenkin pitänyt vähän liikkua. Jännää nähdä löytyykö Wilmertin nälkä ja liike kun tosipelit alkavat ykkösessä, jos ne löytyvä on joukkue jälleen yksi suurimmista suosikeista nostelemaan pyttyä. Karsintalohkon tärkeimpänä pelaajana palkittakoon Mika Häkkinen, joka 10+8 tehoillaan voitti jaetulla sijalla maalipörssin sekä ihan issekseeen syöttö- ja pistepörssin.

  

Huru-Ukot

Huru-Ukoilta otteet ovat olleet hieman vaihtelevia. Välillä tullut vähän kuokkaan, mutta taas ainoana joukkueena pystyi kaatamaan lohkon voittaneen Team A-H-M-An. Ehkä joukkueen puolustuspelissä olisi vähän tiivistämisen varaa, sillä maalivahti Petteri Seppästä kohti lauottiin eniten laukauksia tässä lohkossa, peräti 80 torjuntaa ja torjuntaprosentilla 77,67 irtosi maalivahtipörssin kolmassija. Myös joukkueen hyökkäyspäässä olisi petrattavaa, sillä joukkue teki lohkossaan vähiten maaleja. Toisaalta Huru-Ukot on neljäntenä jännittämässä pääsystä ykkösdivariin, joten pisteitä on tullut, voittoja otettu ja monta asiaa tehty oikein! Joukkueessa pelasi myös lohkon jäähykuningas Markus Paukkala, 7min. Joukkue muutenkin oli eniten lohkossa minuutteja kerännyt joukkue, 24min kuuteen peliin.

 

Jälkipeli Bouncers

JP Bouncers rytinäsäbän mestarit. Bouncersin pelatessa  varmasti tapahtuu. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää yllinkyllin, kun hyökkäyksiin lähdetään vauhdilla eikä jarrua paljoa paineta tilanteisiin mentäessäkään. Runsasmaalisia otteluita Bouncers on pelannut, valitettavasti myös omassa päässä on soinut luvattoman monta kertaa. Joukkueen parhaana pistemiehenä kunnostautui Olli Karhu 6+2 tehoillaan. Bouncers oli lohkon rikotuin joukkue, Bouncers pääsi pelaamaan ylivoimaa 13 otteeseen, yv-maaleja syntyi viisi, joten yv-prosentti on 38,46.

 

Team 70's

Tiimin peli on ollut vähän vaikeaa. Peleistä suurin osa on kuitenkin ollut tiukkoja ja pisteitä olisi ollut otettavissa enemmänkin. Suurinpana ongelmana lienee ollut yhteisen pelisysteemin puute, mikä sitten on näkynyt ennenkaikkea päästettyinä maaleina.  +/- tilastoissa Tiimi jäi lohkon heikoimmaksi tuloksella -11. Päästettyjä maaleja oli Bouncersin kanssa eniten, peräti 32 kpl, mutta Tiimi onnistui tekemään yhden vähemmän kuin Bouncers. Taisteluhenkeä joukkueesta kyllä löytyy, pieni naksahdus pelaajien päästä oikeaan suuntaan ja tulosta varmasti alkaa tulemaan. Joukkueen tehommiehenä on ollut pistepörssin jaetulle kakkossijalle tullut Eetu Skippari 8+5.

 

TOP 10

Jääkiekko kentiltä tuttu Toppi saapui uutena joukkueena Mahlin säbäkentille. Odotukset oli korkealla, sillä joukkueella oli tuttu nippu pelaajia ja useampi mies napattiin mukaan hallitsevasta divarimestarista Wilmertistä. Mutta haastavaa on kuitenkin ollut uuden lajin parissa. Tiukkoja pelejä, eikä mitään ole Toppi ilmaiseksi antanut, mutta tappioiksi ovat tiukat pelit lopulta kääntyneet ja tuloksena lohkon jumbosija ja suuntana Kakkonen. Toppikin kuuluu niihin joukkueisiin että varmasti otteet tulee kauden mittaan paranemaan huomattavasti. Tehomiehenä oli Mika Viitikko joka teki tehonsa 3+6 vain neljässä pelissä.

 

 

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.