VIKKELIÄ JALKOJA JA MIEHISTÖVAJETTA
Torstai, 01 Joulukuu 2016 07:03

 sabakaluslide

 

Salibandy Liigaa pelatan taas tällä viikolla. Keskiviikkona Lost Cause ja Team KalU olivat mukana vauhdikkailla jaloilla, Taloasema taasen kamppaili miehistövajeen kourissa.

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

Ottelut

 

  22 30.11.2016 19:30 h Lost Cause  -  Team KalU 2 - 5 Raportti
 
  23 30.11.2016 20:10 h Lost Cause  -  Taloasema 8 - 3 Raportti
 
  24 30.11.2016 20:50 h Taloasema  -  Team KalU 3 - 14 Raportti
 

 

 

Raportti

Lost Cause - Team KalU 2-5

Ottelu oli erittäin vauhdkasta peliä, molemmat joukkueet vyöryttivät hyökkäyksiään sellaisella vauhdilla että heikompia hirvitti. KalU oli se jolla maalinteko oli tällä kertaa paremmin tikissä, ja KalU karkasi 0-2 johtoon Lost Cause sai kavennettua ottelun heti KalUn toisen maalin jälkeen. Lost Cause pääsi ensimmäisen erän loppuun kokeilemaan tasoitusta ylivoimalla, mutta erä tauolle mentiin kuitenkin KalUn johtaessa. Tauon jälkeen KalU tuntui nostavan kierroksia entisestään ja sai toisen erän alkuun iskettyä pari maalia lisää, Lost Cause onnistui vielä kaventamaan toistamiseen, mutta eihän se riittänyt. 


Lost Cause - Taloasema 8-3

Taloaseman 23 miehen rosterista seitsemän plus uusi maalivahti Juho Pettinen olivat saapuneet paikalle. Lost Cause oli taasen valmiiksi lämmin ja hieman ärsytetty edellisen ottelun takia. Ottelun alku oli vielä tasaista vääntöä, mutta pelin edetessä ottelun hallinta kääntyi koko ajan enemmän ja enemmän Lost Causelle ja maaleja alkoi satamaan tasaiseen tahtiin. Taloasema yritti taistella vastaan minkä pystyivät, mutta Lost Cause  oli tällä kertaa vaan selkeästi parempi.

  

Taloasema - Team KalU 3-14

Illan viimeiseen peliin Taloasema menetti pari vaihtomiestään, eli lähti otteluun tasan yhdellä kentälisellä, juuri yksi peli alla ja vastassa kenties Mahlin sarjojen juoksuvoimaisin joukkue... Ottelusta ei paljoa jäänyt kerrottavaa, KalU teki kentällä mitä lystäsi eikä Taloasemalla yksinkertaisesti jalat riittäneet. KalUn tehokaimpina Juho Peltoranta 3+1 ja Lasse Karvonen 2+2

  

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.