TULPPA NIMELTÄ TULLA
Keskiviikko, 07 Joulukuu 2016 21:14

 jkiekko pohja mamk

 

Keskiviikko on poikkeuksellinen päivä kiekolle, ja se tarkoitti harkkahalli pelejä. Illan kamppailuissa esiin nousivat maalivahdit, jotka esityksillään pitivät joukkueitaan pinnalla. Kaikilla veskareilla tänään torjuntaprosentit päälle 90. Se puhukoon puolestaan.

 

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

 

Ottelut

24   07.12.2016 20:00 h   -   1 - 1 Raportti
26   07.12.2016 21:00 h   -   4 - 2 Raportti

 

MAMK Hearts - TOP 10  1-1

Molemmat joukkueet lähtivät otteluun voittajan asenteella. Peli alkoikin hyvin tasaisissa merekeissä hyökkäysten vyöryessä päädystä toiseen. Avaus tikin sai TOP 10, kun Miika otranen pääsi sivaltamaan johdon vihreäpaidoille. Tämän jälkeen Ote siirtyi MAMK:lle muutaman TOP:n jäähyn saattelema. MAMK kuitenkin sai kerta toisensa jälkeen todeta Janne tullan paremmuuden. Kutia kudin perään, mutta aina vain Tulla ehti kiekon tielle. Mukaan mahtui myös muutama game saver. Toki myös TOP 10 sai omat paikkansa vastahyökkäyksistä, mutta MAMK maalilla Jan Lampinen oli myös hyvässä vireessä. MAMK:n hallinta tuotti lopulta palkinnon ajassa 27.49, kun ylivoima tuotti lopulta tulosta. Niko Piispan maali oli toki hieman onnekaskin, mutta täysin ansaittu se oli pelitapahtumiin nähden. Lopputulemana siis 1-1, joka varmasti tyydyttää molempia osapuolia.

 

HC Karla - Star Expert 4-2

Ottelu alkoi vahvasti karlan komennossa. Ensin nopeasti 1-0 johtoon ja heti perään pari ylivoimaa. YV:t eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta, sillä Starin maalille jäänyt Tulla jatkoi siitä mihin ensimmäisessä pelissään oli jäänyt. Koko ensimmäinen erä pelatiin käytännössä aivan yhtä maalia, ja Star saa kyllä kiittää Tullaa siitöä että taululla olivat VAIN 1-0 lukemat. Janne seisoa välillä jopa päällään ja napsi torjuntoja. Toisen erään alkuun Karla sai lopulta nopeaan tahtiin pari maalia hienojen kuvioiden päätteeksi, ja peli näytti jo ratkenneen. Taisi hyvänolon tunne iskeä, sillä yhtä tiuhaan tuo 3-0 johta katosi kuin se oli hankittu. Pari uinahdusta ja peli enään 3-2. Star ei kuitenkaan onnistunut saamaan kruunua kirilleen, sillä Kari Hänninen Karlan maalilla otti marjat pois. Näin Karla kesti pelin suvantovaiheensa, ja kellon näyttäessä 26.32 pääsi Sami Huopalainen niittaamaan lopullisen naulan Starin arkkuun. Lopussa ei enää keinoja löytynyt Hännisen ohittamiseen, ja näin Karlalle ansaittu voitto lukemin 4-2.

 

Illan kolme tähteä:

 

3 tähteä | Janne Tulla TOP 10/Star Expert

Ensin oma peli ja vielä päälle lainaveskarin hommat. Kahteen peliin 64 torjuntaa Prosentilla 92.75. Harrastepeleihin kova lukema.

2 Tähteä | Janne Myyryläinen HC Karla

1+1. Japi nousi taas esille kun sitä tarvittin. Teki aktiivisesti töitä myös puolustus suuntaan.

1 tähti | Jan Lampinen MAMK Hearts

 

Lampinen piti MAMK:n pelissä mukana silloin kun viimeistely ei toiminut. Mukaan mahtui muutama näyttävä koppikin

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.