HALLILTA KAIKUI BOOM-BOOM!!
Perjantai, 16 Joulukuu 2016 08:44

 boom boom

 

Torstai-illassa ykkösdivari lätkää. Sahara oli kokonaisuudessaan murskaavan kova ja Star Expert olisi kaivannut pari pelaajaa lisää.

 

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

 

Ottelut

29   15.12.2016 21:00 h Sahara  -  HC Karla 11 - 3  
30   15.12.2016 22:00 h MAMK Hearts  -  Star Expert 4 - 0  

 

Sahara - HC Karla 11-3

Ottelu alkoi tasaisesti, mutta nopeasti kääntyi Saharalle. Ekaan kymmeneen minuuttiin Sahara oli naputellut taululle 3-0 johdon ja näytti jo menevän menojaan, mutta Karla skarppasi tässä vaiheessa selvästi. Kaksi nopeaa maalia Karlalle ja hetken näytti että Karla pääsee mukaan peliin. Sahara vaan iski yhtä nopeasti pari maalia ja tauolle mentiin 5-2 lukemissa. Karla ei enää tästä noussut, vaikka omat paikkansa pystyi myös luomaan. Sahara kuitenkin viimeisteli jälleen tappavalla teholla. Ykköspyssynä jälleen Jere Helmola 4+2 tehoilla, heti perässä Mika Nousiainen 2+3, neljön pisteen miehiä oli useampia, oli siellä mukana hattutemppujakin. Hurja peli Saharalta. 

 

 

MAMK Hearts - Star Expert 4-0

Tänään ei ollut Star Expertin päivä. Rosterista puuttui miehiä ja vain kahdella vaihtomiehellä oli lähdettävä kohtaamaan MAMK Hearts. Heartsin kokoonpanosta ei leveyttä perinteiseen tapaan puuttunut. Pelin edetessä tästä muodostautui ratkaiseva tekijä. Hearts oli läpi ottelun paremmalla liikkeellä mukana ja pelin edetessä rako vain kasvoi kasvamistaan. Star Expert puolusti mallikaasti ja kurinalaisesti, mutta suuria vaikeuksia oli päästä missään vaiheessa kunnon maalipaikoille. Hearts pelasi maltilla, pyöritti, haki paikkaa ja neljästi onnistuivat ohittamaan hyvin pelanneen Harri Tammiruusun. 

 

 

Illan kolme tähteä:

3 tähteä | Jere Helmola Sahara

4+2, oli taas Boom-Boom-päivä

2 Tähteä | Mika Nousiainen Sahara

2+3 tehoilla joukkueensa toiseksi paras pistemies

1 tähti | Jan Lampinen MAMK Hearts

Nollapeli. Tuli kyllä vähän helpolla, mutta ei osoittanut minkäänlaista epävarmuutta torjunnoissaan

 

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.