Maanantaina pistettiin vuoden viimeinen kiekkoviikko käyntiin. Monille alkoi joululoma kiekkohommista, ja monet saivat sen vielä pidennettynä.

Ottelut

27   19.12.2016 20:30 h Wilmert  -  SuomU 5 - 6
28   19.12.2016 21:30 h HydO  -  AC Päämaja 3 - 1

Wilmert - SuomU 5-6

Ottelu oli hyvin kiivas ja tasainen, molemmilla oli todellinen nälkä voittaa, mikä sitten johti melkoisiin ylilyönteihin. Ensimmäisessä erässä vielä pääosin keskityttiin maalin tekoon, ja maaleja syntyikin kovaa tahtia. SuomU vei ensimmäisen erän numeroin 3-5. Toisessa erässä alkoikin sitten tapahtumaan, mailat viuhui, miestä kaatui, agitaattori Pasi Pippurin suu kävi kuin konekivääri tuli. Tollokin joutui kiippeellä jallallaan nilkuttamaan jäähykopin ovelle vähän väliä. Kaiken tämän välissä Wilmert onnistui tasoittamaan ottelun. Viimeisillä sekunneilla SuomUlle tuomittiin rankkari, josta Jani Himanen laittoi SuomUlle 5-6 voittolukemat. Ja Toni Kuninkaanniemen maila lensi katsomoon... 88 jäähyminuuttia yhteen peliin, hyvät herrat, ei näin.

HydO - AC Päämaja 3-1

Sitten illassa onneksi nähtiin jääkiekkoakin. Oikealla tavalla tiukkaa taistelua pisteistä. Maalinteon aloitti HydO Pauli Homanin toimeesta seitsemän minuutin pelin jälkeen. Jari Lepistö kasvatti HydO-johtoa ylivoimalla hetkeä myöhemmin. Tommi Kekäläinen iskee heti perään ACPn tasoituksen. Erän loppuun HydO vielä iskee 3-1 johtolukemat, mitkä sitten jäivätkin loppulukemiksi. Vauhtia toki riitti toisessakin erässä, vaikka HydO pääosin ottelua piti hallussaan, iski ACP kerta toisensa jälkeen nopeilla vastahyökkäyksillä. Enempää maaleja ei vaan hyvistä yrityksistä huolimatta nähty, siitä piti huolen loistavasti pelanneet maalivahdit molemmissa päissä, HydOn Wili Vanhanen ja ACPn Mikko Vahvaselkä.

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.