CAFE KEIDAS NOUSI POIS JUMBOPAIKALTA
Keskiviikko, 21 Joulukuu 2016 07:42

 

 jääkiekkogolfslide

 

Tiistaina Joulun viettoon rauhoittui II-Divari. Sen verran maailma kerkesi vielä tämän vuoden puolela muuttua, että Cafe Keidas nousi pois viimeiseltä paikalta, kun se otti komean 4-0 voiton PHR:stä. Kärkimatsi lyyhistyi pannukakuksi PoNu:n murskatessa GOLF HT:n.

 

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

 

Ottelut

4 26   20.12.2016 20:30 h -   -   0 - 4 Raportti
4 27   20.12.2016 21:30 h -   -   8 - 1 Raportti

 

PHR - Cafe Keidas 0-4

PHR sai tulla toimeen vain kahdella vaihtopelaajalla, ja se heijastuikin koko ottelun kulkuun. Keidas hallitsi otelua mielinmäärin. Keitaan otteista huokui voittamisen halu, ja PHR ei tähän pystynyt vastaamaan oikein millään tasolla. Keidas oli paljon jalkavampi ja PHR taas vastaavasti sortui helppoihun virheisiin. Myös Keitaan puolustuspelaaminen oli tiivistä, ja lainavahtina pelannut Aku Kaipainen pääsikin verrattaen helpolla. Nollapeli irtosi 10 torjunnalla. Ensimmäisen erän PHR vielä jotenkin roikkui pelissä mukana, mutta toisessa erässä Keidas meni menojaa. Näin ollen Keitaalle sen historian toinen, ja toistaiseksi suurin voitto. Tästä on hyvä lähteä joulun viettoon.

 

PoNu - Mikkelin Golf HT 8-1

Sarjan kärkimatsi ei aivan noussut niihin mittoihin, kuin olisi toivonut. Kentällä oli nimittäin vain yksi joukkue, ja se oli PoNu. Golfin pelaajilla oli erittäin huono päivä, eikä mikään tuntunut onnistuvan. Liekkö viikonloppu vielä painanut poikien pohkeissa. Turhautuminen sitten purkautui muutamaan otteeseen. Itse peli oli tuttuun malliin Olli Karhun näytöstä Karhu tuo kakkosen Domina oli jälleen vauhdissa. Tällä kertaa Olli kuitenkin kunnostautui enemmänkin syöttelijä. Olille tehot 2+4. Voitolla PoNu lähtee Joulun viettoon yksinäisenä kärkenä. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna. 

 

Illan kolme tähteä:

3 tähteä |  Jyrki Lasonpalo Cafe Keidas

Kaksi hienoa maalia PHR:n verkkoon.

2 Tähteä | Olli Karhu PoNu

2+4 Jälleen kammo tehot. Olli on tehnyt 23+21  11 peliin.

1 tähti | Aku Kaipainen PoNu/Cafe Keidas

Akulla jälleen vakuuttava ilta. Kaksi peliä yksi päästetty maali 29 torjuntaa

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.