NYT KAIKKI NAISET MUKAAN LIIKKUMAAN | PINKIT PUUMAT ETSII PELAAJIA
Sunnuntai, 22 Tammikuu 2017 00:00

 

 

 

MAHL Pikkien puumien toiminnan tarkoituksena on saada myös naiset liikkumaan joukkuepelien sekä pallopelien parissa. MAHL suuntaa yhä enemmän toimintaa myös naisten suuntaan ja kevään aikana tullaan naisille tekemään erillaisia kokeiluja sekä toimintoja.

 

Nyt vuoden alkuun alkaa pyörimään MAHL puumien salibandyvuorot, uusilla peliajoilla.

 

Vuorot ovat:

KESKIVIIKKO (11.1. alkaen) klo 17-18 Päämajankoulun ala sali.

LAUANTAI (28.1. alkaen) klo 14-16 Lyseon iso sali.

 

Hinta 2e/krt. Laskutus 2-3kk välein. Vuoroille ei ole minimi pelaajamäärää, vaan vuorot pidetään viikottain. Voitte silti edelleen ilmoittaa itsenne nimenhuudossa harkkaan IN tai OUT.

 

MAHL järjestää helmikuussa salibandyn Keidas Cup:n ja tänä vuonna sieltä löytyy myös naisille oma sarja. Pinkit Puumat kokoaa turnaukseen oman joukkueen, mihin voi halutessaan ilmoittautua mukaan. Lisätietoja turnauksesta saa Elina Suutarilta.

 

Turnauksesta voi katsoa lisätietoja täältä.

 

Uskallanko tulla mukaan?

Pinkkien Puumien toiminta on nimestä huolimatta tarkoitettu kaikille naisille iästä ja tasosta huolimatta. Mukaan voi tulla vaikka koskaan ennen ei ole lajia kokeillut tai pelaillut. Tärkeintä toiminnassa on oman kunnon ylläpitäminen ja sosiaalinen tekeminen muiden naisten kanssa.

Rohkeasti mukaan pelaamaan ja mikäli tarvitse välineitä lainaan, on vuoroilla aina mahdollisuus lainata pelimailoja tai muita välineitä.

 

Tervetuloa siis pelamaan kaikki uudet ja vanhat Pinkit Puumat. Kaikki vuorot ovat tuttuun tapaan avoimia kaikille. Ottakaahan siis mukaan kavereita ja kaverien kavereita pelailemaan naisten omalle sählyvuorolle, missä aiempaa kokemusta lajista ei tarvita!

 

Ilmianna itsesi tai kaverisi, niin lisäämme sinut Pinkit Puumat Facebookkiin sekä nimenhuutoon.

 

Lisätietoja:

Elina Suutari

elina.suutari90(at)gmail.com

044 3561963