DIVAREISSA YLLÄTYKSIÄ
Sunnuntai, 15 Tammikuu 2017 08:31

salibandy pohja slide  kopio copy

Perjantaina pelattiin ykköstä ja lauantaina kakkosta. Ykkönen on nyt puolessavälissä, ja voidaankin sanoa että joukkueet ovat omassa sarjassaan. sijat 2-7 ovat kolmen pisteen sisällä. Karkuun on päässyt ainoastaan Viivelähtö joka on haalinut 10 pinnaa. Perjantain yllättävintä antia oli Team Hyvis, joka esiintyi suorastaan mykistävästi ottaen komeat voitot.

Jos Ykkösessä nähtiin positiivisia yllätyksiä tuli kakkosessa negatiiivistä, kun Höntsä ei saanut joukkojaan kasaan, ja lauantai typistyi kahteen peliin. Niissä voittajia MHS ja TOP 10

Weikkoset - Team Hyvis 0-10

Hyvin eriskummallinen ottelu. Hyvis oli saanut paikalle kauden ennätys määrän pelaajia, ja se näkyi heti esityksessä. Weikkosia vastaan joukkueella onnistui aivan kaikki. Puolustus toimi, hyökkäys toimi ja onneakin oli hieman matkassa. Hyvis teki maaleja lähes jokaisesta hyökkäyksestä mahdollisista ja hieman mahdottomistakin paikoista. Vielä kun omassa päässä tolpat ja Pänkäläinen hoitivat oman tonttinsa oli resepti näille murskajaisille valmis. eniten Weikkosia kurittamaan pääsi Mika Honkanen tehoin 4+2

FBT Vilttiketju - Weikkoset 4-7

Olisi luullut että toipuminen turpasaunasta veisi hieman enemmän aikaa, mutta vielä mitä. Weikkoset oli kuin uudestisyntynyt kovaa Vilttiketjua vastaan. Ottelun ensimmäinen erä oli varsinaista hurlumheitä, ja tilanteita syntyi molempiin päihin tiuhaan tahtiin. Weikkoset niittasi ottelun juuri ennen ensimmäisen erän päätöstä kun Karri Mattola vei Weikkoset 5-2 johtoon ajassa 14.59. Toisen erän Weikkoset keskittyi puolustamiseen, ja se pystyi hyydyttämään Vilttiketjun hyökkäykset. Lopulta Weikkoset sai hyvityksen ensimmäisen ottelun nöyryytykselleen lukemin 4-7. Ottelun ykkösnimi oli Weikkosten Karri Mattola tehoin 4+1

Team A-H-M-A - Team Hyvis 2-5

Hyvis onnistui jatkamaan siitä mihin se jäi ensimmäisessä ottelussa. Vastus oli nyt paljon kovempi, mutta se ei Hyviksen menoa haitannut. Ottelu oli erittäin vauhdikas ja tasainen.  Sen seurauksena ensimmäinen erä mentiinkin tyystin ilman maaleja. Toisessa erässä saatiin ketsuppipullo auki ja maaleja alkoi syntyä. AHMA siirtyi heti aloituksen jälkeen johtoon, mutta sitten alkoi Hyviksen näytös. Hyvis nakutti neljä maalia seitsemään minuuttiin, ja sen jälkeen puolustettiin. Se tuotti tulosta, ja Hyvis nappasi itsellen kovan päänahan lukemin 2-5. Ottelun näkyvin hahmo oli Antti Pänkäläinen. Antti otti 22 torjuntaa ja siihen kylkeen vielä syöttöpinna.

Team A-H-M-A - FBT Vilttiketju 6-2

Molemmilla tappiot ensimmäisestä pelista, ja kova halu kiillottaa kilpeä. Vilttiketju avasi maalinteon heti ensimmäisellä minuutilla, mutta erän loppu olikin AHMA:n näytöstä. Peli oli käytännössä yhtäpäätä ja taululla tauolla komeili 4-1 johto. Vilttiketju iski taas erän alkuun ja toivo heräsi. Mutta AHMA puolusti tiiviisti ja Jani Himanen hoiti loput. AHMA kuittasi vielä pari maalia lisää ja lopulta selkeä 6-2 voitto.

Raportti II-Divari

Team MHS - TOP 10 3-2

Ottelu oli hyvin kaksijakoinen. Alku oli molemmilla räväkkä ja sitten koitti pitkä suvantovaihe ja lopussa taas mentiin. TOP oli alussa vahvempi, ja se hallitsi peliä hienokseltaan onnistuen maalinteossa kaksi kertaa. Vastaavasti MHS ei meinannut saada koneitaan käyntiin lainkaan. Tauolle mentiin TOP10 johtaessa 2-1. MHS ryhdistäytyi loppuakohden ja se nousi rinnalle ajassa 21.25. Ohi tultiin ajassa 29.27 kun Tapio Valjakka vei MHS:n johtoon ja voittoon.

Huru-Ukot - TOP 10 2-3

TOP 10 sai hieman aikaa toipua tappiosta, mutta se ei heti alkun näkynyt, silä Huru-Ukot avasi pelin erittäin vahvasti, ja TOP jäi statistin rooliin. kelllon näyttäessä aikaa 06.00 oli peli jo 2-0. TOP pääsi pikkuhiljaa mukaan peliin,ja ottelun painopiste alkoikin siirtyä Huru-Ukkojen maalia kohti. Tulosta alkoi syntyä kun 19 minuutin kohdalla tuli kavennus, mutta  rinnalle ei päästy millään. Tähön tuli muutos viimeisellä minuutilla kun Sami Pekkanen tasoitti ajassa 29.11, kun TOP pelasi jo ilman maalivahtia. TOP 10 ei tyytynyt tähän vaan Pekkanen sivalsi TOP:n johtoon 29.49. Näin TOP sai hyvityksen ensimmäisen pelin tappiolle.