KUKA VOISI PONUN PYSÄYTTÄÄ?
Keskiviikko, 18 Tammikuu 2017 08:59

jkiekko pohja phr

MAHL kakkosdivaria pelattiin tiistaina kahden ottelun verran. Maaleja ja jäähyjä nähtiin molemmissa kamppailuissa, jotka olivat luonteiltaan kovin erilaiset. PoNu:n ja keitaan pelissä vauhti ja intensiteetti olivat korkealla, kun taas Tiimin ja PHR:n pelissä vauhti oli verkkaisempaa. PoNu venytti voittoputkensa jo 9 pelin mittaiseksi. PHR vastaavasti sai tappioputkensa poikki, ja pudotti näin ollen Keitaan takasin sarjan perälle.

KORTTELIKIEKKO

Korttelikiekko on alkanut lähiliikuntapaikoilla. Tuo omat lapset mukaan tutustumaan korttelikiekkoon. Lisätietoja saat korttelikiekosta täältä.

OTTELUT

5 30   17.01.2017 21:00 h -   -   7 - 3 Raportti
5 31   17.01.2017 22:00 h -   -   0 - 7 Raportti

PoNu vs Cafe Keidas 7-3

Ottelu alkoi hyvin tasaisissa merkeissä, ja Keidas jopa hallitsi ottelun alun tapahtumia. Maaleja tehtiin vuoronperään ja Keidas siirtyikin vielä johtoon kellon näyttäessä 08.58. Sen jälkeen alkoi jäähyboksin ovi käymään ja Keidas hukkasi momentuminsa. Armottomana YV-joukkueena tunnettu PoNu hyödynsi jäähyilyn ja alkoi latoa kiekkoa nuottaan. 5-3 YV tuotti tulosta ja peli oli tasan 3-3. Vielä kun 2 sekunttia ennen ensimmäisen erän päätöstä Ville Tissari siirsi PoNu:n johtoon oli Keitaan selkäranka katkennut. Viimeinen niitti tuli ajassa 22.58 kun Ville Tissari teki ylivoimalla lukemiksi 5-3 oli loppu pelkkää kosmetiikkaa. Loppu meni enemmän ja vähemmän pelailuksi tuloksen ollessa selvä 7-3.

Ottelussa jaettiin peräti 10 2 minuutin jäähyä. Harvinaista oli myös se että Karhun Olli ei maaleja tehnyt lainkaan.( No syötti Olli sentään 5 maalia.)

Team 70's vs PHR 0-7

Vastakkain olivat joukkueet joilla oli allaan pitkät tappioputket Tiimillä neljän ja PHR:llä viiden ottelun pituiset. Eli molemmille oli loistava mahdollisuus kääntää kurssia parempaan suuntaan. Tiimi kärsi jälleen kerran miehistövajeesta, ja se alkoi näkyä mitä pidemmälle ottelu eteni. Ensimmäinen erä oli tarkkaa pelaamista,ja PHR onnistui vain kertaalleen ohittamaan Marko Ripatin. Toisen erän alussa Tiimillä oli muutama paikka tasoittaa ottelu, mutta kun niistä ei tehty katosi itseluottamus ja peli-ilo. Jalat loppuivat ja PHR pääsi jyräämään taululle 0-7 lukemat. Näin PHR sai putken poikki ja Tiimi jatkaa pisteiden metsästystä ensi viikolla Keidasta vastaan.