AARNE DOMINOI NHL-KAUKALOA
Perjantai, 20 Tammikuu 2017 08:16

jkiekko sahara 40 pelaaja

Torstai tarjosi I-Divarin lätkää NHL-Kaukalossa. Ottelut olivat jännittäviä ja erittäin jäähyrikkaita Star ja Mipro keräsivät 8 kakkosta. TOP 10 ja Sahara pistivät vielä paremmaksi 12 kakkosella. Vielä merkillisempää oli se että yhtään YV tai AV maalia ei illassa nähty. Kuvaavaa illan tapahtumille oli kaukalon ehdottoman kuninkaan saldo Aarne "Tenkanen" Räsänen paukutteli 4 maalia Saharan verkkoon ja lähti isoista ovista pihalle otettuaan kolme jäähyä. Ei ihan joka pojalta tuollainen temppu onnistu.

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

Ottelut

35 Harjoitushalli 19.01.2017 20:00 h   -   0 - 1 Raportti
36 Harjoitushalli 19.01.2017 21:00 h   -   6 - 5 Raportti

Star Expert  - Mipro 0-1

Ottelu alkoi Mipron hienoisesti hallitessa, ja se saikin tehtyä ottelun ainokaisen maalin ajassa 06.54. Sen jälkeen ottelussa nähtiinkin vain jäähyjä. Niitä tippui tasaiseen tahtiin molemmille joukkueille, ja paikkoja syntyikin ylivoimien myötä. Näistä ei kuitenkaan saatu maaleja aikaan kumpaankaan päähän. Toisen erän alku oli Starin etsikko aikaa tasoittaa ottelu. Se pääsi pelaamaan 2 minuuttia 5-3 ylivoimaa, mutta tulosta ei saatu tällöinkään aikaan. Lopulta Starin kiri tyrehtyi kahteen viimeisen minuutin jäähyyn, ja näin Mipro pääsi tuulettamaan nuikkaa 1-0 voittoa.

TOP - Sahara 6-5

Johan oli peli. Tapahtumaa riitti aivan koko ottelun ajan niin että heikompaa olisi hirvittänyt. Peli alkoi hyvin rikkonaisesti. Kun kellossa oli 6.05 oli TOP 10 ottanut jo viidennen kaksimuuttisen. Normaalisti jos Saharalle annat yhdenkin YV:n rankoo se murhaavala prosentilla. Tänään oli kuitenki toisin. TOP:n AV toimi ja Saharan ruuti oli erittäin märkää. Molemmissa vaihtoaitioissa kuului tuskaisia huutoja, kun joukkojensa liiderit piiskasivat omiaan heräämään peliin. TOP sai tapettua kaikki jäähynsä ja tämä sotki Saharan paleti täysin. Ja kuin vahingossa TOP pääsi tuikkaamaan pari maalia. Ensin O-P Kinnunen ja heti perään illan kuningas Aarne Räsänen. Sitten jatkettiin taas jäähytalkoita, ja tällä kertaa myös Sahara osallistui niihin. Maaleja nähtiin vielä kolme TOP meni 3-0 johtoon Sahara kavensi ja TOP vielä 4-1 johtoon.

Tauolla kierroksia hieman alas ja taas mentiin. Santtu Summanen kavensi pelin 4-2:n, mutta Aarne iski  jälleen kahdesti ja oli kasvattanut ottelun maalisaldonsa jo neljään!!! Saharan pelistä läpi ottelun paistanut tuska konkretisoitui karulla tavalla. Moni porukka olisi jo luovuttanut, mutta Sahara aikoi vielä taistella itsensä peliin. Se alkoi saada painetta TOP maalia kohti ja palkintoja alkoikin tulla. TOP meni täysin lukkoon ja Sahara alkoi mättää maaleja maalit ajoissa  28.15 28.24 29.28. Ja kuin loppu huipennukseksi illalleen Aarne otti kolmannen jäähyn kun 9 sekunttia oli kellossa ja Edu nissinen 5 sekunttia ennen loppua. Saharan viivavedot eivät kuitenkaan menneet perille asti ja TOP kesti.

Huomiotavaa ottelussa oli että BOOM BOOM ei eilen raikanut hallissa, sillä Helmola jäi kiikareille.