SS-BANDY UUSI MESTARUUTENSA
Maanantai, 13 Helmikuu 2017 09:04

Jääpallo mestarit

MAHL bandyssä pelattiin hienoissa olosuhteissa talven finaalikierros. SS-Bandy kruunattiin kahden jännittävän voiton jälkeen mestariksi. MAHL jääpalloa on nyt pelattu kaksi kautta ja SS-Bandy on ollut ansaitusti mestari kumpanakin talvena. Jännityksellä jäädäänkin seuraamaan mitä tuleva kausi tuo mukanaan. Saadaanko mukaan uusia joukkueita, mahdollisesti jopa useampaan divisioonaan. Kuoriutuuko vanhoista tai uusista joukkueista kuninkaankaatajaa joka tiputtaisi SS-Bandyn valtaistuimeltaan. Nähtäväksi jää...

Vaikka SS-Bandy meni menojaan, pelattiin muista mitaleista jännittäviä otteluita. Illan matsi oli WHL:n ja KaPon kohtaaminen hopeasta. KaPon johdettua 19 minuutin kohdalla jo 8-4 aloitti villin takaa-ajon mutta aika loppui kesken ja KaPo vei matsin 9-8. Illan viimeissä otteluissaan KaPo otti selkeän voiton Canarian Pallosta ja WHL hävisi niukasti SS-Bandylle. Näin ollen KaPo siirtyi hopealle ohi WHL:n

Muissa illan otteluissa pelattiin paljolti sarjatilanteiden mukaan, eikä joukkueet näin ollen muuttaneet sarjataulukkoasemiaan. Jännittäviä otteluita toki oli. FC Hazard otti selkeän 3-7 voiton Try Outissa illan ensimmäisessään ja petasi itselleen mahdollisuudet nousta sarjajumbon paikaltaan. Canarian Pallo kuitenkin taisteli voiton Hazardia vastaan ja piti pintansa sarjan seitsemäntenä. MPU ja MAKS-91 pelasivat 3-3 tasan päättyneen thrillerin, jonka voitolla MAKS-91 olisi noussut neljänneksi ohi MPU:n

SS-Bandy

SS-Bandy kruunattiin jälleen mestariksi. Uutta viime kauteen oli yksi tappio KaPolle. Finaalikierros meni pitkälti odotusten mukaan SS-Bandyn otettua kaksi voittoa ja varmistettua mestaruutensa jo ensimmäiseen matsiin. Molemmat ottelut olivat kuitenkin tiukkoja toisten joukkueiden taistellessa vimmalla sarjapaikoistaan. Vielä ei kuitenkaan löytynyt voittajaa SS-Bandylle, jäädään odottelemaan mitä ensi kausi tuo tullessaan.

KaPo

KaPo oli vielä kolmantena ennen finaalikierrosta, yhden pisteen päässä WHL:stä. WHL - KaPo olikin illan ehkä odotetuin ottelu, eikä se pettänyt. KaPon voitettua räjähtävä 8-9 matsi oli heille pedattu matka kohti hopeaa. WHL:n viimeisessä ottelussa heillä oli vastassaan jo varmistunut mestari SS-Bandy, KaPon kohdatessa Canarian Pallon. Ottelut menivätkin sarjatilanteiden mukaan KaPon varmistaessa näin hopean.

WHL

WHL ilta ei mennyt toiveiden mukaan. Kaksi hävittyä, tiukkaa, ottelua ja tippuminen sarjaportaalla askeleen alaspäin. Ensimmäisessä ottelussa KaPoa vastaan aika vain loppui kesken kaiken ja WHL hävisi maalilla. Toinen ottelu oli tiukka ja tasoissa ensimmäisen erän. Toisen erän alkupuolella SS-Bandy kuitenkin iski kolme maalia pariin minuuttiin, eikä WHL enää siitä noussut, lopputuloksen jäädessä 4-6 tappioon.

MPU

MPU:n ilta oli jännittävä, ja heillä oli vielä mahdollisuudet kolmanteen sijaan tähtien osuessa juuri oikeaan paikkaan. He tulivat selkeästi pelaamaan, tunteiden jopa paukkuvan vähän yli toisessa ottelussa. Ensimmäinen matsi MAKS-91 ikämiehiä vastaan oli jännittävä. MPU sai väännettyä ottelun 3-3 tasapeliin ja vaikka pronssimahdollisuudet menivätkin lähtivät he voimaa puhkuen pilaamaan SS-Bandyn mestaruushaaveita. Alun rangaistukset ja rangaistuslaukaus hidastivat MPU:n peliä ja vaikka he taistelivat loppuun saakka, oli SS-Bandyn johto liikaa. SS-Bandy voitti pelin 7-4 varmistaen itselleen mestaruuden.

MAKS-91 Ikämiehet

MAKSILLE viides sija oli jo melkein varmistettu, mitä nyt Try Outin voittaessa kahdella murskavoitolla ja MAKSIN hävitessä molemmat voisi tippua. Ensimmäinen ottelu MPU:ta vastaan tasapelillä varmisti sarjatuloksen. Toinen ottelu oli Try Outtia vastaan ja MAKS-91 hallitsi matsia voittaen 2-6.

Try Out

Ilta oli pieni pettymys Try Outille. Ensimmäisessä ottelussa sarjajumbo FC Hazard oli parempi ja toisessa ottelussa MAKS-91 vei. Sarjataulukossa ei kuitenkaan tapahtunut muutoksia, koska Hazard ja Canarian Pallo molemmat voittivat yhden ja hävisivät yhden. Näin ollen molemmat pysyivät Try Outin alapuolella.

Canarian Pallo

Canarian Pallo aloitti illan hienosti ottamalla kauden ensimmäisen voittonsa. Voitto Hazardista varmisti, että Hazard pysyy jumbopaikalla Canarian Pallon takana. Päivän toinen ottelu olikin sitten rankkaa maali-ilottelua, Canarian Pallon hävitessä KaPolle 13-5.

FC Hazard

Try Out on ollut FC Hazardille hyvä vastus tänä kautena. Molemmat FC Hazardin voitoista on tullut Try Outia vastaan, ja niin myös tänä iltana. Tämä voitto Try Outista antoi Hazardille mahdollisuudet nousta jumbopaikalta. Illan toinen matsi vastaan seitsemännellä paikalla istuvaa Canarian Palloa vastaan pysyikin melkein loppuun asti tasaisena. Viime minuuteilla Canarialaiset pamauttivat kuitenkin kaksi maalia, tuloksen jäädessä Hazardin tappioon 3-6. Näin Hazard jäi samoihin pisteisiin Canarian Pallon kanssa mutta he jäivät maalieron huonommalle puolelle.