SÄBÄKAKKOSESSA ALKOI VIIMEINEN KIERROS
Torstai, 23 Helmikuu 2017 08:11

 

Salibandy kasperi

 

Salibandyn kakkosdivarissa alkoi keskiviikkona viimeinen pelikierros ennen pleijareita. Runkosarjan viimeiset pelinsä pelasivat Höntsä Allstars, TOP 10 sekä FC Mahalasku. Höntsän ja Mahalaskun kohtalo on varmasti jatkaa playout-peleihin, mutta Topilla on vielä vähän jännitettävää, jos Huru-Ukot häviävät molemmat pelinsä perjantaina niin Toppi nappaa suoran välierä paikan. Jos taas Huru-ukot saavat pisteenkin, niin Topikin kohtalo on lähteä hakemaan pyttyä playouttien kautta.

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

Ottelut

 

  10 36 22.02.2017 19:40 h Höntsä Allstars    -    FC Mahalasku 0 - 8 Raportti
 
  10 37 22.02.2017 20:20 h TOP 10  -    FC Mahalasku 7 - 3 Raportti
 
  10 38 22.02.2017 21:00 h TOP 10  -    Höntsä Allstars 7 - 3 Raportti

 

Raportti

Höntsä Allstars - FC Mahalasku 0-8

Höntsä oli saanut mukavasti pelaajia runkosarjan viimeiseen matsiin, ja muutama viime hetken vahvistuskin nähtiin Höntsän riveissä. Yhteinen pelisävel ei kuitenkaan vielä oikein illan ekassa pelissä löytynyt ja FC Mahalasku vei ottelua aikalailla suvereenisti. Mahalasku pelasi hyvällä asenteella ja liikkeellä, eikä armoa antanut. Mahalaskun johtotähtinä olivat Joonas Ilvonen 3+0, Juuso Piiparinen 2+1 sekä Niko Helmola 1+2. Myös Ville Särkkä Mahalaskun maalilla pelasi virheettömästi ja piti nollapelin. 

 

TOP 10 - FC Mahalasku 7-3

Toppi ei viimeisellä kierroksella luottanut pelaajien määrään vaan pelkästään laatuun! Olihan heillä toki yksivaihtomieskin mukana tuomassa leveyttä. Mahalasku aloitti lämpimänä terävästi ja Toppi hieman kylmänä meinasi jo jäädä vähän jalkoihin. Mahalasku pääsikin johtoon neljän minuutin pelin jälkeen. Mutta Topin vanhat lihakset olivat jo alkaneet vetreytyä, trio Viitikko-Nissinen-Pekkanen  ottivat lopulta ottelun vahvasti haltuunsa. Trio paukutti yhteensä 14 tehopistettä ottelussa, toisin sanoen junailivat keskenään kaikki Topin maalit. 

  

TOP 10 - Höntsä Allstars 7-3 

Höntsä oli tauon aikana kerennyt ilmiselvästi hieromaan taktiikoitansa kuntoon, toisaalta Topin vähemmän liikkuva peli-tyyli sopi paremmin nopeasti vastaan iskevälle Höntsälle. Pelin käsikirjoitus oli aika selkeä Topin siirrellessä palloa ja keskittyen pallonhallintaan ja Höntsän kärkkyessä syötönkatkoja ja nopeita iskuja. Tämmöisestä Höntsä Allstars sirrtyikin johtoon Kasperi Pöntisen läpiajosta. Toppi otti kuitenkin pelin haltuun ja alkoi tekemään maalejakin. Höntsä kuitenkin sitkeästi roikkui maalin perässä ja enemmänkin olisi ollut mahdollisuuksia, mutta muutamassa läpiajossa viiimeistely petti. Toppi pelasi rutiinilla ja viimeisteli varmasti. 

 

Muista myös muut MAHL lajit. Ilmoittaudu mukaan Free agentiksi MAHL joukkueisiin, jääpalloon, salibandyyn tai talvifudikseen.