SAHARA ON I-DIVARIN MESTARI!
Perjantai, 24 Helmikuu 2017 08:09

Kiekon runkosarjat saatiin eilen päätökseen kun I-Divarissa pelattiin viimeiset matsit. Ilta huipentui Saharan ja TOP 10 taisteluun mestaruudesta. Jännitettävää riitti aivan viimeisille sekunneille asti. Peli päättyi tasan 1-1 ja se riitti Saharalle mestaruuteen.

MUISTA MAHL AVOIMET KIEKKOVUOROT AIKUISILLE JA NUORILLE:

Ti 12.00-13.00 | Kilpahalli, 5€ kerta

Ottelut

44   23.02.2017 20:30 h   -   0 - 3 Raportti
45   23.02.2017 21:30 h   -   1 - 1 Raportti

Star Expert - Hearts 0-3

Vauhdikas ottelu jossa Hearts oli koko ajan yhden potkun edellä. Ottelu alkoi heti Heartsin painostuksella, mikä ei sitten oikeastaan loppunut missään vaiheessa. Star ja sen maalivahti Harri Tammiruusu kestivat melkein koko ensimmäisen erän ilman takaiskuja. Vaikka Hearts vei peliä pystui Star puolustamaan tiiviisti, ja todella vaaralliset tekopaikat jäivät vähiin. Star Expert keskittyikin kyttäämään vastahyökkäyksiä,  mutta niistäkään ei saatu kunnollista uhkaa Jan Lampisen maalille asti. Eka eän viimeinen minuutti tarjosikin jo sitten tapahtumaa. Ensin Hearts onnistui maalinteossa kahdesti, ja vielä mutama sekuntti ennen summeria Jussi Koppinen lähti suihkun puolelle laitataklauksesta. Hearts sai näin ollen pelata toisen erän alkuun 5 minuuttia ylivoimaa, mutta Star kesti sen ilman takaiskuja. Tuo taistelu vei kuitenkin voimat, ja virtaa kunnon kiriin ei jäänyt. Vielä kun Hearts niittasi tauluun 0-3 oli peli taputeltu. Mikko Turunen oli näkyvin hahmo ottelussa tehoillen 2+1.

Sahara - TOP 10 1-1

Panokset olivat kaikille selvät.  Pytty jaossa Saharalle riittää tasuri TOP tarvitsee voiton. Ottelu oli yksi kauden viihdyttävimpiä, sillä molempien joukkueiden otteista näkyi, että nyt pelataan mestaruudesta. Molemmat keskittyivät heti alusta alkaen tarkkaan puolustamiseen ja virheiden välttelyyn. Omaa maalia varjeltiin viimeiseen asti, eikä hyökkäyksiin lähdöissä haettu väkisin mitään "kuningas syöttöjä". Molemmat joukkueet saivat ensimmäiseen erään muutamat laadukkaat tekopaikat, mutta kun molemmissa päissä veskarit olivat viureessä, ei maaleja nähty. Ottelu syttyi kunnolla henkiin ajassa 18.59,kun Miika Otranen veivasi läpiajosta TOP:n johtoon. Tästä ottelu syttyi kunnolla eloon. Nyt Saharan oli tehtävä maali. TOP alkoi hieman enemmän vetäytyä, ja Sahara saikin ottelun hallinnan. Tuska ei onneksi ehtinyt hiipiöä puseroon kun kellon näyttäessä 23.10 Toni Halttunen punnersi kiekon kanssa maalille ja Jonne Sinivuori survoi irtokiekon maaliin. Loppu olikin sitten TOP hallintaa. Paine Saharan maalilla kasvoi kasvamistaan, mutta ylärimaa lähemmäs TOP ei päässyt. Tasuri Saharalle riitti ja näin Mestaruus oli varmistettu.

llan kolme tähteä:

3 tähteä | Jonne Sinivuori Sahara

Ikinuori Jonne teki mestaruuden ratkaisseen maalin

2 Tähteä | Janne Tulla  TOP 10

Otti tukun hienoja koppeja, antaen joukoilleen mahdollisuuden taistella mestaruudesta.