KIEKKO-KAKKOSESSA ALOITETTIIN SIJOITUSPELIT
Keskiviikko, 15 Maaliskuu 2017 15:59

jääkiekko70sslide

Tiistai-illassa aloitettiin pelaamaan kiekon kakkosdivarin sijoituspelejä. Verta ja hikeä nähtiin, kyyneleiltä taidettiin välttyä.

Ottelut

2 7 Divari 2 sijoitus 14.03.2017 21:00 h Team 70's  - PHR  1 - 4 Raportti

2 8 Divari 2 sijoitus 14.03.2017 22:00 h Cafe Keidas  -  Mikkelin Golf HT 2 - 7 Raportti

Team 70's  -  PHR  1-4

Ottelu pelattiin hyvin minimaalisella miehityksellä, sillä molemmilla joukkueilla oli vain yksi vaihtomies tullut mukaan. Tämä näkyi selkeästi ottelun temmossa. Ensimmäinen erä pelattiin hyvin tasaisena, Tiimi teki maalin ihan ottelun alkupuolella ja PHR tasoitti ihan ekan erän viime hetkillä. Kumpikaan ei erityisemmin maalipaikoilla juhlinut. Ottelun käännekohta tuli parinkymmenen minuutin kohdalla, kun Tiimin Niko Helmolan mailannosto epäonnistui pahasti ja osui ikävästi PHRn Eetu Ahvenaista kasvoihin. Seurauksena ottelutangaistus Nikolla ja Eetu lähti keräilemään leegoja pukukoopin puolelle. PHR otti tästä ohjat käsiinsä eikä Tiimi pystynyt enää nousemaan taistelemaan pisteistä.

Cafe Keidas  -  Mikkelin Golf HT  2-7

Tässäkin otteluparissa ensimmäinen erä oli erittäin tasaista kiekkoa. Keidas tuli otteluun selkeästi latautuneena näyttämään taitonsa. Golf kuitenkin karkasi alussa johtoon, viittä minuuttia myöhemmin Keidas tasoittaa pelin komeiden tuuletuksien kera, mutta ehkä liiankin komeiden, sillä Golf teki uuden johtomaalin suoraan aloituksesta ja toisen kutakuinkin suoraan aloituksesta. Keidas kuitenkin sisuuntui ja sai tehtyä kavennusmaalin. Ottelu eteni tasapäisenä kahdelle kymmenelle minuutille, jolloin Golf iski 2-4 taululle ja Keitaan selkäranka alkoi taipua. Kahden viimeisen peliminuutin aikana Golf sai jyvän kohdalleen ja iski kolme maalia kaunistellen numerot yllättävänkin selkeiksi.