PINKEILLÄ PUUMILLA VAUHDIKAS KEVÄT
Maanantai, 20 Maaliskuu 2017 11:38

 

 

Tammikuussa käynnistynyt Pinkkien Puumien kevätkausi on alkanut vauhdikkaasti.  Toimintaan on tullut mukaan paljon uusia pelaajia ja vanhatkin pelaajat käyvät vuoroilla aktiivisesti. Heti helmikuussa Pinkit Puumat pääsivät testaamaan taitojaan salibandyn Keidas Cup turnauksessa peräti kahden joukkueen voimin. Tästä innostuneena Pinkit Puumat järjestävät toukokuun alussa naisille Puuma-turnauksen, johon ovat tervetulleita kaikki salibandyn naisten harrastejoukkueet.  Turnaus on matalan kynnyksen turnaus, joten turnauksessa ei saa pelata lisenssipelaajia, jotka ovat pelanneet salibandyliiton alaisia otteluita kaudella 2016–2017. Poikkeuksena maalivahdit, jotka voivat olla lisenssipelaajia.

 

Maaliskuu on tuonut tullessaan Pinkkien Puumien vuoroihin paljon poikkeuksia. Perinteinen keskiviikon salibandyvuoro on siirtynyt Päämajakoululta Sport Forumille maaliskuun ajaksi. Naisia tämä poikkeus ei ole haitannut yhtään. Pelikentän koon tuplaantuminen on tuonut peleihin uutta energiaa ja paljon kaivattua tilaa kentälle. Pinkit Puumat pääsevät nauttimaan Sport Forumin kentästä vielä muutaman vuoron ajan. Toimintaan on edelleen tervetulleita kaikki uudet ja vanhat pelaajat. Aiempaa laji kokemusta ei tarvita. Pinkkien Puumien nimenhuudosta löytyy kaikki ajantasaiset pelivuorot keväälle.

 

Myös naisten toiminnassa katseet ovat pikku hiljaa siirretty kohti kesää ja kesävuorojen suunnittelu on aloitettu. Kesällä naisille pyritään järjestämään avoimia vuoroja jalkapalloon ja salibandyyn.

 

Lisätietoja Pinkkien Puumien toiminnasta ja Puuma-turnauksesta:

Elina Suutari

0443561963

elina.suutari90(at)gmail.com