1 DIVARIN KARSINTA JATKUU TASAISENA
Maanantai, 27 Maaliskuu 2017 08:35

jkiekko star expert mv

Maanantai-illassa pelattiin MAHL:n 1 divarin karsinnan toinen kierros. Karsinta jatkui tasaisena, puolet otteluista on jo päättynyt tasapeliin. Molemmat ottelut tarjosivat hyvää kiekkoviihdettä, vauhdikkaita ja jännittäviä pelejä. Ennen viimeistä kierrosta melkein mikä vaan on mahdollista. Mipro on ottanut hyvän otteen ykköspaikasta, mutta kolme muuta joukkuetta ovat pisteen päässä toisistaan. Panoksia siis piisaa vielä viimeisellä kierroksella.

Ottelut

3 17 Divari karsinta 26.03.2017 17:00 h   HC Karla  -  Star Expert   5 - 5 Raportti

3 18 Divari karsinta 26.03.2017 18:00 h   Mipro  -  PoNu   2 - 0 Raportti

HC Karla - Star Expert  5-5

Peli alkoi vauhdikkaana coast-to-coast kiekkona. Star expert painosti hieman, ja kehitti paremmat paikat. Näistä paikoista he karkasivat jo 0-4 johtoon ennenkuin Karla alkoi heräilemään. Hyvä kavennus ylivoimalla erän loppuun ja tauolle mentiin 1-4 tilanteessa.  Toinen erä oli kuin peilikuva ensimmäisestä erästä. HC Karla painosti hieman ja onnistui käyttämään jäähyt ja maalipaikat hyväkseen. Karlan ajojahti lopulta riitti Star Expertin kiinnisaamiseen kolme minuuttia ennen loppua. Viimeisillä kolmella minuutilla molemmat joukkueet saivat vielä paikkansa mutta maalivahdit kestivät. HC Karla otti toisen tasapelinsä ja nousi pisteen edelle Star Expertiä ja PoNua.

Mipro - PoNu

Ensimmäinen erä Mipro - PoNu pelistä oli hyvin samanlaista peliä kuin illan ensimmäisessä ottelussa. Mipro hallitsi ottelutapahtumia hienoisesti mutta myös PoNulla oli paikkansa. Erona ensimmäiseen peliin oli maalittomuus, puoliajalle mentiin 0-0 tasapelissä. Viimein toisen erän alkuun solmu saatiin auki Mipron siirtyessä maalin johtoon. Molempien puolustaessa hyvin, jäivät todelliset maalipaikat vähiin. Mipro vielä kaunisteli numerot 2-0 siirretyn rangaistuksen aikana tehdyllä maalilla. Mipro otti toisen voittonsa sarjassa ja siirtyi kahden pisteen johtoon. Viimeisen kierroksen Mipro - HC Karla tulee ratkaisemaan ykköspaikan.

Illan kolme tähteä

Kolme tähteä | Janne Myyryläinen HC Karla

Neljä maalia ja syöttöpiste nostivat HC Karlan tasapeliin toisessa erässä Star Expertiä vastaan.

Kaksi tähteä | Antti Karjalainen Star Expert

Oli mukana kolmessa ensimmäisestä neljästä maalista ja tärkeä palanen ottelussa.