KALU HORJUI, MUTTA EI KAATUNUT
Sunnuntai, 09 Huhtikuu 2017 08:32

 sabakaluslide

 

Perjantaina pelattiin kaksi välierä kamppailua. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua kun ensin miteltiin KalU vastaan Hazard ja sen jälkeen MHS kohtasi Team 70´s:n. Varsinkin tästä KalU:n ja  Hazardin välisestä sarjasta muodostui varsinainen klassikko, eikä tämä kolmaskaan kohtaaminen jättänyt ketään kylmäksi. Tiukkojen vaiheiden jälkeen finaaleihin matkasivat KalU ja Team 70´s.

Kaikkien sarjatasojen ensimmäiset Finaalit pelataan keskiviikkona 12.4 ja Pronssiottelut (kerrasta poikki 19.4)

 

MUISTA MAHL AVOIMET MAHL SALIBANDYVUOROT

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

To 19.30-20.30 | Sport forum, 5€ kerta

 

MAHL KESÄ 2017

Ilmoittaudu mukaan MAHL kesäkaudelle.


 

Ottelut

 

  2 9 07.04.2017 18:30 h   -   3 - 2 Raportti

 

  2 10 07.04.2017 19:20 h   -   2 - 3 Raportti

 


Raportti

 

Team KalU - FC Hazard / 3-2 (SO) ( Otteluvoitot 2-1) 

Tämä pari muodostui todelliseksi klassikoksi, josta Hazardille jää JÄLLEEN kerran paljon jossiteltavaa. Niin lähellä finaalipaikka oli. Ratkaiseva kolmas ottelu alkoi todella varovaisesti molemmin puolin. Joukkueet puolustivat syvällä ja virheitä haluttiin välttää viimeiseen asti. Hazard sai sen mitä tahtoi. KalU ei hyökännnyt hulluna ja tiiviistä puolustuksesta ei aukkoja löytynyt. Kun hyökätään yli iskee Hazard vastaan ja heti tulee tulosta, kun Mauno korhonen vie Hazardin johtoon. Tämän KalU saa kuitattua ajassa 10.18 kun Santeri Tiirikainen sivaltaa pelin tasoihin. Taas palattiin asemasota vaiheeseen. Hazardilla alkaa hieman jaloissa painaa, ja KalU alkaa saada enemmän ja enemmän otetta. Sami Korhonen oli kuitenkin ohittamaton. Sitten kesken KalU:n painostusta Hazard iskee. Janne Lamberg ryöstää pallon Janne Matilaselta, karkaa läpi ja vie Hazardin uudestaan johtoon. Hazard on kolmen minuuutin päässä kuninkaan kaadosta. KalU painaa paniikkinappulaa Hieman ennen viimeistä minuuttia. Aikalisän jälkeen veskari ulos ja kuudella hakemaan tasoitusta. Se tuleekin upean kuvion päätteeksi,ja Juho Peltoranta sai siirtää pallon lähes tyhjiin. Varsinainen peliaika päättyy näihin lukemiin, ja edessä on raastvat rankkarit. Kisan ainut onnistuja on Juho Peltoranta, ja näin KalU matkaa finaaliin rimaa hipoen.

Hazard oli todella lähellä tehdä temput, mutta se viimeinen napsaus jäi jälleen puuttumaan. Ei ollut Hazardista kuninkaan kaatajaksi.

 

Team MHS - Team 70´s 2-3  (Otteluvoitot 1-2)

MHS ja Team 70´s tarjosivat myöskin todella jännittävän ottelun. Tosin alkuun näytti että Tiimi hurjastelee karkuun ja kovaa. Ensimmäiseen kuuteen minuuttiin Eetu Skipparin piiska puhui kahdesti ja taululla oli 2-0. MHS toipui tästä ja alkoi ottaa peliä haltuunsa Tiimi tyytyi varjelemaan johtoaan. Ensin kuitti 2-1:n, mutta Tiimi iski välittömästi ja peli oli 3-1. Kavennus 3-2 tuli ajassa 16.43. MHS otti sen jälkee pelin täysin komentonsa, ja se loikin paikkoja paikan perään, mutta palloa ei vain saatu mistaan sisään. Tiimi varjeli maaliaan taidolla ja myös tuurilla. Näin Hieman yllättäen Tiimi finaaliin ja MHS pronssiotteluun.