SÄBÄN PRONSSIT JAETTIIN KESKIVIIKKONA
Torstai, 20 Huhtikuu 2017 09:23

 

 SABAHAZARDSLIDE

Keskiviikkona oli Pronssipelien ilta. Kaikkien sarjatasojen kolmospaikat ratkaistiin kerrastapoikki menetelmällä. Ilta tarjosi iloista hyökkäyspelaamisen juhlaa. Joukkueet olivat päättäneet lopettaa kauden maalikarkeloihin. Tämä varmasti miellytti yleisöä. Jokaisessa ottelussa ennakkosuosikit pitivät pintansa, eikä yllätyksiä nähty. Kiitoksia keikille eilen kautensa päättäneille joukkueille osallistumisesta sarjoihin.

 

MUISTA MAHL AVOIMET MAHL SALIBANDYVUOROT

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

To 19.30-20.30 | Sport forum, 5€ kerta

 

MAHL KESÄ 2017

Ilmoittaudu mukaan MAHL kesäkaudelle.


 

Ottelut

 

  3 12 19.04.2017 19:40 h   -   4 - 1

Raportti

 

  3 12 19.04.2017 20:20 h   -   3 - 2 Raportti

 

  3 12 19.04.2017 21:00 h   -   6 - 4 Raportti

 

Raportti

RiSaba - Fc Hazard 4-1 

Liiga peleille tunnuksen omaisesti ottelussa riitti vauhtia ja taitoa. Peli oli iloista hyökkäysjuhlaa alusta loppuun, ja jopa Hazard intoutui hyökkäämään näin viimeisen pelin kunniaksi. Molemmat joukkueet olivat siis päättäneet irrotella oikein urakalla, ja se työllistikin maalivahteja molemmissa päissä. Etenkin RiSaban maalivahti Jari Muinonen sai venyä lukuisiin haamutorjuntoihin ensimmäisen erän aikana. Hazard ei nimittäin saanut palloa mistään sisään, vaikka se peliä hieman hallitsikin. Maalinteossa onnistui alkuunsa vain Ristiinan miehet. Peli oli jo 3-0 kunnes 5 minuuttia ennen loppua Hazard sai ylivoimalla vihdoin kuparisen rikki. Tämä loi vielä uskoa Hazardin miehiin, mutta kiriä ei oikein saatu sitten kuitenkaan käyntiin, ja Vielä kun RiSaba tuikkasi yhden tyhjiin oli homma selvä. 

 

FBT Vilttiketju - Lakeside Hoppers 3-2  

Vilttiketju lähti hakemaan hyvitystä karmaisevalle pettymykselle, kun Wilmert pudotti sen finaalista. Ottelu alkoi hieman tunnustellen, kun molemmat hakivat pelaamiseensa rytmiä. Ensin sen löysi Vilttiketju, ja se pääsikin karkaamaan 2-0 johtoon. Hoppers sai kavennettua, mutta ajassa 29.42 Timo Rautiainen vei Vilttiketjun 3-1 johtoon. Viimeisille sekunneille saatiin vielä jännitettävää kun Hoppers onnistui kaventamaan 9 sekunttia ennen summeria. Hoppers ei kuitenkaan saanut enää mahdollisuutta tasoittaa, joten pronssit ansaitusti Vilttiketjulle. Kaikenkaikkiaan tämäkin ottelu oli hienoa viihdettä, mutta ehkä molemmilta joukkueilta oli jo terävinkärki tekemisestä jäänyt välieriin.

 

Team MHS - TOP 10  6-4   

Illan maalirikkain ottelu, joka oli hyvinkin kaksijakoinen. Alkuun TOP 10 oli täysin telineissä, ja MHS pääsi rokottamaan turhan monta kertaa. Kellossa oli 09.15 ja MHS johti jo 4-1. TOP:n puolustuspelaaminen oli alkuun luvatoman lepsua ja vielä kun pallokin pomppi MHS:lle oli tulos tuon kaltainen. Sitten TOP alkoi saada juonesta kiinni ja tulostakin alkoi tulla. Pelin suunta alkoi kääntyä koko ajan enemmän MHS:n päätyyn ja TOP 10 alkoi tehdä tulostakin. Kari Kinnusen viivapommi tasoitti pelin jo 4-4:n, mutta Henry Ukkonen Katkaisi TOP:n flown Vain hetki tasoituksesta. TOP jatkoi painostamista, mutta MHS kesti, ja lopussa Antti Kakriainen sai vielä vipata pallon tyhjään rysään.