DIVARIA TAKANA KAKSI KIERROSTA
Tiistai, 13 Kesäkuu 2017 09:29

Viime viikko vietettiin leirielämää, joten nyt niputetaan kerralla Divarin kaksi ekaa kierrosta. Pelit ovat olleet järjestään tasaisia, ja kaikki joukkueet ovatkin jo päässeet pisteiden makuun. Tämä on koko tulevaa kautta katsoen hyvä asia. Divarissa jokainen voi voittaa kenet tahansa, eikä yhteenkään peliin voi lähteä henkseleitä paukutellen. Sarjan kärjessä kahden kierroksen jälkeen on AC KB ja Niskaan hengittää FC Hazard. Molemmat vielä tappiottomia, mutta mukaan on tullut tasureita. Tästä starttaa huikean tiukka Divari.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

Tulokset

Ensimmäisten kierrosten tulokset näet TÄÄLTÄ

Raportti

AC KB 10 PTS

KB on Aloittanut Divarin ryminällä. neljästä pelistä kolme voittoa ja yksi tasuri. Puolustus on ollut tuttuun taopaan rautaa, ja se näkyy taulukossa. Pelit ovat tiukkoja, mutta niin vain KB aina onnistuu tekemään maalin tai kaksi enemmän kuin vastustaja. Mallissa on nyt kaksi ensimmäistä kierrosta pelannut Eero-Pekka Ilmanen, ja hän on ollut vakuuttava. Lähdöt ovat nyt hyvät, mutta ei pidä tuudittautua hyvänolon tunteeseen.

 

FC Hazard 8 PTS

Kun selvisi että Hazard joutuu Divariin tuli siitä mestarikandidaatti numero yksi. Ensimmäinen kierros ei vielä näyttänyt aivan siltä, mutta eilinen antoi viitteitä paremmasta. Hazardia vaivaa edelleen maalinteon vaikeus, mutta kun tarpeeksi saa paikkoja on varaa niitä tuhriakkin. Kunhan pallot alkavat upota maaliin voi Hazard olla jopa pysäyttämätön.

 

Kulmanpojat JK 7 PTS

Ensimmäisellä kierroksella komeat kaksi voittoa. Pojat saivat ehkä ripauksen liikaa itseluottamusta, ja eilen tuloksena olikin paluu maanpinnalle. Kaksi tiukkaa taitoa joista tuloksena 1 piste. Kuitenkin vahva aloitus ja Nuoriso on hyvin mukana kärkikahinoissa näin kauden aluksi. 

 

FC Gather 6 PTS

Gather sai tasonmittauksessa pelata vahvuuksillaan, eli tiukakka puolustus ja nopeat vastaiskut. Kun Divari alkoi joutui Gather hieman pois mukavuusalueeltaan. Se joutui hallitsemaan enemmän palloa, ja sen opetteluun on mennyt nämä ensimmäiset kierrokset. Tästä huolimatta kuusi pinnaa neljästä pelistä on hyvä lähtökohta, ja mitä pidemmälle kausi menee sitä paremmin Gather tulee pelaamaan. 

 

Lähemäki Bar 6 PTS

LB:n pelaaminen hakee edelleen sitä punaista lankaa. Välillä esitykset ovat varsin mallikkaita, mutta taso heittelee pelien aikanakin vielä liikaa. Siitä huolimatta LB onnistui raapimaan ensimmäisiltä kierroksilta kaksi voittoa, on se hyvä suoritus. Vielä kun muistetaan että LB on syksyn joukkue on kaikki vielä täysin mahdollista.

 

FC Probba 5 PTS

Probbalta odotetaan paljon tällä kaudella ja se on yksi suosikeista nostelemaan pyttyä kauden pääätteeksi. Pelaaminen ei kuitenkaan ole vielä aivan sillä tasolla ,kuin sen toivoisi olevan. Otteluiden sisällä tulee myös paljon motkahduksia, jotka näkyvät turhautumisena kentällä. Pelistä puuttuu vielä tietty tasaisuus, ja terävyys molempien maalien edessä. Kun nämä saadaan kuntoon alkaa tulosta tulla vielä parempaan tahtiin. 

 

Conkarit 4 PTS

Männyn miehet ovat nyt päässeet omimmilleen kun pelin tempo hieman laski. Pallo liikkuu hyvin ja se tuottaa vastustajille haasteita. Conkarit oppivat koko ajan paremmin kuin MAHL futista pelataan, ja se alkaa näkyä tuloksissa. Hyvä osoitus saatiin eilen kun Conkarit niisti Probbaa 3-1 lukemin. Conkarit tulevat kauden mittaan tuottamaan paljon murhetta vastustajilleen.

 

Lakeside Hoppers 4 PTS

Hopperssin kauden aloitus oli hieman kaksijakoinen. Ensimmäisellä kierroksella tuli pari tappiota, mutta eilen koettiin ryhtiliike, joka toi 4 pistettä. Hopperssilla on paljon uusia pelaajia, ja heillä yhteispelin löytyminen ottaa oman aikansa. Kun kaikki pääsevät pelikirjassa samalle sivulle, voidaan Hopperssilta odottaa vielä paljon parempaa.

 

FC Aarnikotkat 3 PTS

Aarnikotkat jatkoivat tiukkien pelien pelaamista myös Divarin puolella. Kaikki 4 peliä ovat olleet pienten marginaalien taistoja, joista valitettavasti vain yksi on päättynyt voittoon. Tästäkin huolimatta ukoilla on loistava asenne, ja hyv ryhmähenki. Nämä tulevat olemaan arvokkaita asioita mitä pidemmälle kausi etenee.

 

Team 70´s 2 PTS

Vaikka Tiimi pitää taulukossa perää ei pelaaminen ole ollut niin huonoa kuin tulokset näyttävät. Peleissä on ollut paljon hyviä elementtejä. Kuitenkin maalinteko on tuottanut tuskaa, ja puolustuspelaamisessa virheitä rokotetaan armotta. Kun näihin asioihin saadaan parannusta tulee pisteitäkin tiuhempaan tahtiin.