LIIGA KÄYNTIIN REDHORSEN KOMENNOSSA
Keskiviikko, 14 Kesäkuu 2017 09:22

Eiliseen tapaan niputetaan Liigankin osalta kaksi ensimmäistä viikkoa. Pelit ovat olleet tasaisia ja ristiin on pelailtu molemmilla kierroksilla oikein roimasti. Kun mukana on 11 joukkuetta, aina joku porukka huilaa kierroksen. Lähes kaikki joukkueet ovat jo saaneet pistetilinsä auki. Kärjessä porskuttaa FC RedHorse, joka on pelannut ensimmäiset kierrokset ilman pistemenetyksiä. Heidän takanaan on iso nippu joukkueita muutaman pinnan sisällä. Liigastakin on lupa odottaa huipputasaista sarjaa!

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

Tulokset

Ensimmäisten kierrosten tulokset näet TÄÄLTÄ

Raportti

 

FC RedHorse 12 PTS

Takaportin kautta Liigaan päässeet junnarit ovat aloittaneet kauden todella vahvasti. neljä peliä neljä voittoa. RedHorse on oppinut nopeasti pienen kentän salat ja se näkyy tuloksissa. Joukkue puolustaa tiiviisti ja liikuttaa palloa nopeasti miheltä toiselle. Pojat nauttivat pelaamisesta ja iloitsevat jokaisesta onnistumisesta kuin viimeistä päivää. Vaikka lähdöt ovat hyvät on kausi vasta alussa, ja nyt on tehty selväksi että RedHorsea ei kannata kenenkään aliarvioida. 

 

Taloasema 10 PTS

Hallitsevan mestarin tasonmittaus oli takkuista tervan juontia, mutta nyt homma alkaa loksahdella kohdilleen. Vahvistukset ovat alkaneet nousta tasolleen, ja muutenkin homma alkaa pikkuhiljaa toimia. Alkaakin näyttää siltä että Taloasema alkaa nousemaan mestari ehdokkaiden joukkoon, vielä kun eilisen peleihin vahvistukien joukkoon liittyi Iiro Paakki on Taloasemalla kaikki ainekset taistella jälleen kerran pytystä. 

 

Canarian Pallo 7 PTS

Canaria aloitti kauden vahvasti, mutta eilen tuli kauden ensimmäinen tappio, ja näin ollen kaikilla joukkueilla on nyt tappio/tappioita tilillään. Canarian peli on yleiseti ottaen olut mallikasta katseltavaa, mutta pienet nukahdukset RedHorsea vastaan maksoivat pisteitä. Kaikki näyttää kuitenkin kauden alussa hyvältä ja sen pohjalle on hyvä rakentaa pyttyjahtia.

 

Team KalU 7 PTS

KalU on aloittanut Liigan juuri niin vahvasti kuin osasi odottaa. Joukkueella on taitoa ja leveyttä läpi linjan. Maalille värvätty Jounii Lahtinen antaa mahdollisuuden tasitella voitosta jokaisessa ottelussa. Siihen päälle vielä tiivis puolustuspelaaminen, niin KalU:lla on kaikki ainekset olla koko kauden ajan mukana kärkikahinoissa. 

 

Lost Cause 7 PTS

Lost Cause on myös aloittanut kautensa hyvin. Potentiaalia ei ehkä vielä ole onnistuttu maksimoimaan, mutta tulokset ovat olleet kuitenkin hyviä näin kauden alkuun. Pelin sisällä sattuu aikaajoin notkahduksia, joista vastustajat rankaisevat kovalla prosentilla. Kun Lost Cause saa pelaamiseensa tasaisuutta ja viimeistelyyn vielä lisää terävyyttä(Luhanko alkaa tehdä maaleja) on Lost Causelle tulossa hyvä kausi.

 

FC Puujalat 6 PTS

Puujalat oli tasonmittauksessa omaa luokkaansa, mutta Liiga ei ole lähtenyt aivan yhtä kovalla temmolla käyntiin neljään peliin kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Pelaaminen on kuitenkin näyttävää ja pallo liikkuu hyvin. Varsinkin eilisen peleissä joukkueitta vaivasi akuutti miespula, ja se näkyi liikkeen määrässä. Kuitenkin silloin kun Puujalat saa kunnon nipun miehiä voivat he voittaa kenet tahansa.  

 

Wilmert 3 PTS

Wilmertillä on iso rosteri, mutta miehistä ei paikalla ole kuin puolet jos sitäkään. Kausi on alkanuyt kolmella tappiolla ja yhdellä voitolla. Voitto tuli Puujalkoja vastaan, ja siinä pelissä nähtiin Wilmerttiä parhaimmillaan. Vaikka vauhti ei aina päätä huimaa tekee pallo työn. Nukahdukset omassa päässä ovat maksaneet ensimmäisillä kierroksilla liikaa, ja se näkyy pistepussissa. Kuitenkin Wilmert on aina yllätysvalmis joukkue, jolta voi odottaa ihan mitä tahansa.

 

Syke 3 PTS

Sykkeen peli on kokenut pienen suvantovaiheen tasonmittauksen jälkeen. Liiga on startannut hieman mollivoittoisesti, mutta ottelut ovat olleet todella pienten marginaalien väääntöjä, jissa nyt vain on sattunut jäämään luu käteen. Kuitenkin voittotili on saatu avattua ja kun marginaalit kääntyvät Sykkeen suuntaan, voi kaudelta osottaa vielä paljon.

 

XON 3 PTS

XON jyräsi jopa hieman yllättäen tasonmittauksessa, mutta tahti on hiipunut Liigan alussa. Vauhtiin on vielä hieman totuttelemista, mutta kyllä siitä vielä hyvä tulee. Joukkueella on riittänyt peleissä ukkoja ja asenne on kohdallaan, tuli mitä tahansa eteen. 

 

Pöyryn Pantterit 0 PTS

Pelasi ensimmäiselä kierroksella, ja huilasi toisella. Kausi ei lähtenyt kovin suotuisasti käyntiin vaan peleistä tuli tupla-tappio. Pantterit ei ole vielä aivan saanut pelaamistaan siihen kuosiin kuin se oli viime kaudella. Toki vaihtuvuutta on ollut jonkun verran ja se näkyy vielä esityksissä, mutta tästä on helppo parantaa ja sen Pantterit varmasti myös tekeekin.

 

FC Muulinpotku 0 PTS

Ensimmäisellä kierroksella huili ja eilen tiistaina irti. Tosin Pojat jäivät vielä hieman telineisiin, kun totuteltiin millaista on pelata Liigassa. Pelaaminen sinäällään oli samalla tasolla kuin aiemmin, mutta vastukset olivat kovempia, ja se tuotti hieman hankaluuksia näin kauden alkuun. Kuitenkin Tästä  ei ole kuin suunta ylöspäin ja kurssi kääntyy varmasti jo ensi viikolla.