HAZARD NYKÄISI ITSENSÄ KARKUUN
Tiistai, 04 Heinäkuu 2017 08:09

Divarissa pelattiin viimeiset pelit ennen ansaittua taukoa. Hazard lähtee tauon viettoon 4 pisteen keulalla onnistuen eilen keräämään 4 pinnaa. Takaa-ajajia ei oikeastaan ole kuin KB. Nämä kaksi ovat muilta karkaamsaa, mutta sitten alkaakin olla tasaisempaa. Pelit ovat kuitenkin järjestään tiukkoja ja kärkikin tulee varmasti l´jossain kohtaa kyykkäämään. Nyt ladataan akkuja ja pelit jatkuvat Divarin osalta 31.7

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

Tulokset

 

 

  5 41 03.07.2017 18:00 h -  Conkarit 0 - 0 Raportti
  5 42 03.07.2017 18:00 h  FC Gather - 1 - 1 Raportti
  5 43 03.07.2017 18:45 h  FC Gather - 1 - 1 Raportti
  5 44 03.07.2017 18:45 h - 1 - 1 Raportti
  5 45 03.07.2017 19:30 h  Conkarit - 2 - 4 Raportti
  5 46 03.07.2017 19:30 h  FC Aarnikotkat - 1 - 1 Raportti
  5 47 03.07.2017 20:15 h  FC Aarnikotkat -  Kulmanpojat JK 0 - 2 Raportti
  5 48 03.07.2017 20:15 h - 1 - 2 Raportti
  5 49 03.07.2017 21:00 h - 3 - 0 Raportti
  5 50 03.07.2017 21:00 h  Kulmanpojat JK - 1 - 1 Raportti

Raportti

FC Hazard 24 PTS

Hazard vahvisti asemiaan kärjessä. Illasta muodostui odotetun vaikea, kun vastassa olivat KB ja Tiimi. Ensin oli luvassa kärkikamppailu KB:n kanssa. Ottelu oli ennakoidun tasainen, ja peli oli Divaria parhaimmillaan. jännitettävää riitti aivan loppuun saakka, mutta tästä ottelusta ei paremmuutta saatu ratkaistua, ja tuloksena oli oikeutettu 1-1 tulos. Toinen peli oli vanha kunnon derby Tiimiä vastaan. Tiimi laittoi Hazardin todella tiukoille, mutta niin vain Hazard käänsi ottelun itselleen lukemin 2-1. Tuo peli osoitti että ei Hazardkaan mahdoton voitettava ole. Kuitenkin juna pysyi nyt raiteillaan, vaikka se hieman huojuikin.

 

AC KB 20 PTS

Ei vieläkään Tappiota KB:lle. Eilinen toi jälleen viime viikoltakin tutut 1-1 tasurit molemmista peleistä. Vastustajat olivat sielät kovimmasta päästä. Ensin oli odotettu kohtaaminen Hazardin kanssa, joka siis päättyi sopuisasti 1-1 lukemiin. Jälkimmäisessä kamppailussa vastassa oli toinen tiiviin puolustuksen omaava Gather. Kuten odottaa sopi kamppailusta tuli vähämaalinen. KB:lla oli paremmat paikat, mutta viimeistelyn tökkiessä oli tyydyttävä tasuriin. Tämä oli paha taka-isku, sillä Hazard pääsi nyt karkaamaan 4 pisteen päähän. Kaikki on kuitenkin edelleen mahdollista, ja tauko tulee varmasti hyvään paikkaan.

 

FC Gather 16 PTS

Gatherin ilta oli hieman kaksijakoinen. Molemmat kamppailut päättyivät 1-1, mutta toiseen tasuriin voidaan olla tyytyväisiä, mutta toiseen ei. KB pelissä pinna oli hyvä tulos, ja enempää ei siinä oikein ollutkaan tarjolla. MUtta sitten Hopperssia vastaan tasuri oli todellinen pettymys. Gather ei löytänyt lääkkeitä murtamaan Hoppersin sumppua, ja kun paikoille päästiin ne tuhrittiin kerta toisensa jälkeen. Etenkin pinna menetys Hoppersia vastaan pudotti Gatherin kauas mestaruus taistosta, mutta kaiken mennessä syyskierroksella nappiin kuka tietää...?

 

Lähemäki Bar 16 PTS

LB rikkkoi kaavansa, joka oli kestänyt koko kauden ensimmäisen puolikkaan. Ennen tuli aina voitto ja tappio. Eilen joukkue kuitenkin petrasi, ja tuloksena oli voitto ja tasuri. Peli on alkanut LB:llä parantua, ja eilen siitä saatiinkin jo esimakua. Mutta kuten on aikaisemminkin sanottu LB on syksyn joukkue, ja matkaa keulille on se 8 pinnaa. Kaiken osuessa kohdilleen elokuussa ties mistä LB lopulta löytyy.

 

FC Probba 12 PTS

Probban illasta meinasi alkuunsa tulla samaa kaavaa toistava. Sillä ensimmäisessä pelissä vastassa oli Aarnikotkat, ja se tuottikin taas kerran päänvaivaa Probban pelaajille. Hallinta oli selvää, mutta maaleja ei taaskaan saatu tehtyä, ja tuloksena oli tuttu 1-1 tasuri. Toisessa pelissä Tiimiä vastaan olikin jo vähän parempaa. Probba vei ja Tiimi vikisi. Ja mikä tärkeintä maalejakin syntyi 3 kappaletta. Kun puolustus pelasi tasollaan ja piti Tiimin poissa maalipaikoilta oli tuloksena komea 3-0 voitto. Nyt on vain toivottava että tuo vire kantaa tauonkin jälkeen.

 

Conkarit 12 PTS

Edelliseen kierroksene verrattuna Conkarit joutui pettymään, sillä eilen ei ollut kotiinviemisinä kuin yksi pinna. Se piste tuli heti illan kärkeen Hoppersia vastaan. Hallinta ja paikat menivät Conkareille selvästi, mutta viimeistely tökki ja se maksoi voiton. Toisessa pelissä Lähemäkeä vastaan ei sitten jäänyt jossiteltavaa. Lähemäki oli edellä jokaisella osa-alueella ja se näkyikin loppulukemina 2-4. Tappio niskassa ei ole kiva lähteä tauolle, mutta nyt on hyvä ladata akut ja tulla uudella ilmeellä takaisin.

 

Team 70´s 12 PTS

Tiimin tappioton putki napsahti poikki heti avauspelissä Hazardia vastaan. Esitys oli hyvä ja Tiimi laittoikin Hazardin todella ahtaalle. Hieman suuremmalla maltilla ja paremmalla onnella matkaan olisi lähtenyt piste, mikä ei todellakaan tapahtumiin peilaten olisi ollut mikään vääryys. Toisessa pelissä Probbaa vastaan tapahtuikin sitten pienimuotoinen notkahdus. Liekö Hazard peli ja lämmin keli imenyt Tiimiltä mehut, sillä pelaamisen taso laski huomattavasti ja Probba ei antanut armoa lainkaan. Lopputulos selkeä 0-3. Nyt tauolle huilimana ja etsimään kadotettua virettä.

 

 

Kulmanpojat JK 11 PTS

Kulmanpojat jatkoi nousukuntoaan ottamalla eilen 4 pistettä. Kauan kaivattu voitto tuli heti illan ensimmäisessä pelissä Aarnikotkia vastaan. Peli ei ollut kaunista, mutta tulos ratkaisee ja se oli tällä kertaa Kulmanpojille suotuisa 2-0. Toisessa pelissä vire kesti ja etenkin puolustaminen oli hyvää. Kulmanpojat hyydytti Lähemäen 1-1 tasuriin, ja siihen pisteeseen voidaan olla tyytyväisiä. 

 

Lakeside Hoppers 7 PTS

Hoppers oli löytänyt jo puolet lääkkeistään. Puolustaminen oli eilen timanttista, ja se sai vastustajat tuskailemaan ja turhautumaan. Taktiikkana oli pallo pois oman maalin edestöä ja katsotaan mitä tapahtuu. Se toimi varsin hyvin ja palkintona oli kaksi tasuria. Conkareita vastaan 0-0 ja Gatheria vastaan upea 1-1 tasuri. Tämä lisää varnmasti uskoa Hoppersin riveissä, ja vielä jos loputkin lääkkeet löydetään tulokset paranevat entisestään Elokuussa.

 

FC Aarnikotkat 4 PTS

Aarnikotkienkin ilta oli jälleen tuttua huttua, mutta poikkeuksena menneisiin kierroksiin nyt irtosi pinnakin matkaan. Se tuli illan avanneesta Probba pelistä. Piste oli hyvä suoritus, ja oikein enempää ei olisi tarjolla ollutkaan. Sitten toisesta pelistä jäikin vähän enemmän jossitteluun. Kulmanpojat olivat hyviä, mutta Aarnikotkat eivät päässeet omalle tasolleen. Nyt onkin hyvä vetää henkeä, ja tulla uusin kujein takaisin tauolta.