CANARIAN AURINKO LOISTI KIRKKAANA
Torstai, 10 Elokuu 2017 08:59

jalkapallo liiga

 

Tämän viikon Liiga pelit pelattiin poikkeuksellisesti vasta eilen keskiviikkona. kierros sisälsi muutaman yllätyksen ja herkkupalana oli Canarian ja Taloaseman kohtaaminen. Canaria otti pelistä selvän 4-0 voiton, ja kun myös Puujalat menetti pisteitä on Liiga saamassa huikean mestaruustaistelun näiden kolmen joukkueen kesken. Kun neljä kierrosta on pelaamatta tarjolla on vielä muun muassa sellaisia herkkupaloja kuin Taloasema-Puujalat x2 ja Canaria-Puujalat. Myös kärjen tekana käydään kovaa vääntöä ja Aivan nappi suorituksilla lasketaan kerhoon vielä Wilmert ja Lost Cause jotka voivat hämmentää pytty kisaa. Myös sarjan tyvipäässä taitelu sijoituksisat kiristyy kun pelit vähenevät. Luvassa on huikea Elokuu Liigan osalta.

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

Tulokset

 

  7 61 09.08.2017 18:00 h - 2 - 1 Raportti
  7 62 09.08.2017 18:00 h - 7 - 1 Raportti
  7 63 09.08.2017 18:45 h  Canarian Pallo - 5 - 0 Raportti
  7 64 09.08.2017 18:45 h - 1 - 2 Raportti
  7 65 09.08.2017 19:30 h  Canarian Pallo - 4 - 0 Raportti
  7 66 09.08.2017 19:30 h -  FC Muulinpotku 1 - 1 Raportti
  7 67 09.08.2017 20:15 h  FC Puujalat -  FC RedHorse 2 - 1 Raportti
  7 68 09.08.2017 20:15 h - 3 - 1 Raportti
  7 69 09.08.2017 21:00 h -  FC Puujalat 1 - 1 Raportti
  7 70 09.08.2017 21:00 h  FC Muulinpotku -  FC RedHorse 5 - 1 Raportti

Raportti

Canarian Pallo 14 Ottelua 31 PTS

Canaria Jatkoi voittojen tiellä. Kun Kesäkuussa sössii täytyy elokuussa olla voittamaton. Alku on ollut ainakin lupaava. Eilen tuli ensiksi 5-0 voittto Pöyryn Panttereista. Toinen peli olikin Canarian tulos tai ulos pytty kisasta kun vastaan tuli Taloasema. Peli oli pitkään hyvin kontrolloitua ja molemmat pyrkivät vain välttämään virheitä. Paraat paikat siunautuivatkin Taloasemalle, mutta niin vain Canaria iski ensin ja meni menojaan. Lopulta peli päättyi Canarialle 4-0. Kun Taoasema ja myös Puujalat menettivät pisteitä Helpottui Canarian tilanne jonkun verran, sillä sekä Taloasema että Puujalat ovat huilinsa jo pitäneet. Canaria esitteli eilen myös uuden hankinnan, kun tolppien väliin oli loppukauden sopimuksella hankittu Saku Romppainen. Sakun MAHL debyytti oli vakuuttava. Etenkin Taloasemaa vastaan Saku otti muutaman maagisen kopin.

 

Taloasema 12 Ottelua 27 PTS

Taloaseman tauko oli pitkä, koska se huilasi edellisen kierroksen. Tämä näkyi illan ensimmäisessä pelissä Canariaa vastaan, ja se myös pääsi kostautumaan rankalla tavalla. Paikkoja tuli, mutta ne tuhrittiin yksi toisensa perään, ja kun Canaria karkasi johtoon piti mennä riskillä, ja se sitten kostautui. Lukemat 0-4. Toiseen peliin olikin sitten hieman helpompi lähteä ja KalU:a vastaan homma alkoikin jo toimia paremmin. Ei peli vielä kovin kaunista ollut, muta niin vain rutiinilla Taloasema otti 3-1 voiton, ja sai näin säilytetyä pienoisen edun Canariaan nähden.

 

FC Puujalat 12 Ottelua 25 PTS

Puujalat nappasivat voiton ja tasurin. Molemmat ottelut olivat todellisia trillereitä. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli RedHorse. Peli oli todella tasainen ja paikkoja siunautui molempiin päihin mukavaan tahtiin. Puujalat oli napsun parempi kentän jokaisella osa-alueella, ja siitä palkittiin kolmella pisteellä. Voitto lukemin 2-1. Toinen peli KalU:a vastaan olikin jo paljon  jännempi. Puujalat karkasi johtoon Roope Vehviläisen maalilla kesken KalU:n painostuksen. KalU jatkoi painostusta ja lopulta he tulivat tasoihin. Lopussa molemmilla oli vielä omat paikkansa kääntää ottelu, joten Puujalat saa olla ihan tyytyväinen pisteeseen. Taloasemaa saatiin pisteellä kiinni, mutta Canaria otti kaksi enemmän, joten ero heiin katosi pois.

 

Lost Cause 14 Ottelua 25 PTS

Lost Cause otti Puujalkojen tapaan 4 pistettä. Ensiksi vastassa oli XON, joka kesti kyydissä mukana ekan jakson. Toisella puoliskolla Lost Cause meni menojaan ja korjasi potin 7-1 lukemin. Toisessa pelissä vastassa oli Muulinpotku, joka pääsi yllättämään Lost Causen. Peli eteni tasatahtia päästä päähän koko ottelun ajan ja kun molemmat onnistuivat maalinteossa kerran tasattiin pisteet 1-1 lukemin. Ilahduttavinta Lost Causen illassa oli Joonas Luhangon onnistumiset viimeistelyssä. Kisu teki kahteen peliin kolme maalia. kaikki maalit olivat todellisia taidon näytteitä. Kantaako vire myös seuraaviin peleihin...?

 

Wilmert 12 ottelua 19 PTS

Hulissa

 

FC RedHorse 14 Ottelua 19 PTS

RedHorsen syöksykierre sen kuin jatkuu, ja jatkuu. Eilen oli jälleen tyytyminen tappioon molemissa otteluissa. RedHorse on nyt hävinnyt 4 peliä putkeen ja edellisen 10 pwlin saldo on muutenkin murheellinen 2-1-7. Eilisen peleissä ensin niukka 1-2 tappio Puujaloille. Tuosta pelisä olisi hieman paremmalla onnellla ollut pinna otettavissa. Toisessa pelissä vastassa Muulinpotku. Ja niin vain Muulinpotku vei ottelun lukemin1-5. Jotain pitäisi nyt RedHorsen keksiä että loppukaudesta alkaisi vielä tulla onnistumisia. 

 

Team KalU 12 Ottelua 16 PTS

KalU kärsi eilen tehottomuudesta. Vastustajat olivat toki sieltä vaikeimmasta päästä. Ensin tuli tukkaan Taloasemalta 1-3. Maalipaikkoja KalU sai enemmän, mutta kun oma viimeistely tökki ja vastustaja viimeisteli kovalla prosentilla oli tulos tuon kaltainen. Sitten toisessa pelissä Puujalkoja vastaan KalU vei peliä vieläkin selkeämmin, mutt aniin taas vastustaja rokotti ensin, ja tuskastuminen alkoi hiipiä puseroihin. Tasoitus roikkui pitkään ilmassa, mutta sitä ei sitten millään meinannut tulla. Esimerkiksi ylärima saattaa edelleen heilua Hänskissä, kun Aapo Jurvelin oli tehdä yhden kesän komeimmista maaleista. Lopulta anasittu tasoitus syntyi santeri Tiirikaisen toimesta. Lopussa molemmat tuhlasivat paikkansa ja pinnat sopuisasti jakoon 1-1 lukemin. 

 

Syke 14 Ottelua 14 PTS

Syke ei saanut vielä eilenkään juonesta kiinni. eilisen saldona kaksi 1-2 tappiota. Ensin Panttereilta, ja heti perään XON:lta. Ongelmaksi alkaa muodostua murtautumisvaiheen ongelmat. Pallo saadaan kyllä näppärästi hyökkäyspäähän, mutta liian usein se viimeinen syöttö ei löydä omia. Sykkeen leiristä todettiinkin että peli senkuin huononee mitä pidemmälle kausi etenee. Toivotaan että kurssi vielä kääntyisi.

 

XON 12 Ottelua 10 PTS

XON tuskaili eilen monen muun joukkueen tapaan miehistö vajeesta. Ensimmäisessä pelissä se näkyi kovaa painostanutta Lost Causea vastaan, ja XON ei jaksanut kuin ekan jakson. Toisella peli repesi ja taululla rumat 1-7 lukemat. Toisessa pelissä tempo laski kun vastassa oli Syke. tämä sopi XON:lle hyvin ja tuloskin oli sen kaltainen XON nappasi komean 2-1 voiton. ja se alkaa olla jo iskuetäisyyden päässä Sykkeestä.  Tästä on hyvä jatkaa.

 

Pöyryn Pantterit 10 Ottelua 7 PTS

Pantterit jatkoi pirteitä otteitaan illan ensimmäisessä pelissään, kun se taisteli Sykettä vastaan ilman vaihtareita. Pantterit jopa aloitti ottelun vajaalla, mutta kurinalainen puolustaminen toi tulosta ja kun paikoista laittaa sisään päättyi ottelu 2-1 voittoon. Toiseen peliin Canariaa vastaan ei sitten enää jäänytkään energiaa, vaan canaria marssi Panttereiden yli 0-5 lukemin. Kuitenkin pelaaminen on nyt alkanut loksua uomiinsa, ja kun vielä paikalle tulisi muutama ukko lisää voidaan Panttereilta odotaa urotekoja jäljellä olevilla kierroksilla.

 

FC Muulinpotku 10 Ottelua  5 PTS

Muulinpotku palasi pistekantaan kehnon viime viikon jäljiltä. Ensin taistelu tasuri Lost Causea vastaan lukemin 1-1, ja toisessa pelissä sitten jysähti. Nuoriso Derby RedHorsea vastaan olikin varsinaista ilotulitusta. Muulinpotku pelasi parhaan Liiga pelinsä ja RedHorse sai tuntea sen nahoissaan. Muulinpotku korjasi pelistä selvän 5-1 voiton.