PINKIT PUUMAT VIERAILI MÄNTYHARJULLA!
Maanantai, 21 Elokuu 2017 08:32

Sunnuntaina Pinkkien Puumien jalkapallon kesäkausi saatiin upeasti pätökseen. Puumat osallistuivat Mäntyharjun Jäntevän ja #liikkuvamaaseutu hankkeen järjestämään naisten harrastejalkapalloturnaukseen. Ensimmäiselle turnausmatkalle kohti Mäntyharjun Kisalaa lähdettiin innolla, vaikka bussissa olikin hieman jännittynyt tunnelma.

Puumat kohtasivat ensimmäisessä ottelussaan KiFu-10:n Heinolasta. Ensimmäinen puoliaika meni Puumilla hieman ihmetellessä peliä ja KiFu pääsi heti ensimmäisiltä minuuteilta asti pyörittämään omaa peliään. KiFu otti 1-0 johdon noin 10 minuutin pelaamisen jälkeen. Toisella puoliajalla Puumat pääsivät peliin mukaan, mutta yrityksistä huolimatta maaleja ei syntynyt. KiFu onnistui tekemään vielä toisen maalin ja näin voitto pelistä KiFu:lle 2-0.

Toisessa ottelussa Puumat saivat vastaansa illan emännät NiceFutis - joukkueen Mäntyharjusta. Tähän peliin Puumat lähtivät selvästi paremmin valmistautuneina. NiceFutiksen kokemus pelaamisesta kuitenkin näkyi pelissä ja 5 minuutin pelaamisen jälkeen NiceFutis pisti tauluun lukemat 0-1. Tästä Puumat eivät lannistuneet ja tasoittivat pelin pari minuuttia myöhemmin lukemiin 1-1. Ensimmäisen puoliajan loppuun Puumat tekaisivat vielä toisen maalin. Toisella puoliajalla NiceFutis sai monta hyvää paikkaa tulla pelissä tasoihin, mutta Puumien onneksi tolpat pelastivat. Peli päättyi siis Puumien voittoon 2-1.

Turnauksen voittajaksi kruunattiin KiFu-10 kahdella voitolla. Toiseksi tuli Pinkit Puumat ja kolmanneksi NiceFutis. MAHL kiittää turnauksen järjestäjiä ja muita pelaajia sekä Tilausliikenne Himasta kuljetuksista.

Naisten kesäkausi on nyt siis ohitse ja tällä viikolla alkavat naisten talvikauden avoimet pelivuorot salibandylla. Myös suurta suosiota saanut jalkapallo saa jatkoa talvikaudella. Naisten talvikauden avoimet jalkapallovuorot alkavat syyskuussa.

Naisten talvikauden pelivuorot ovat:

PÄIVÄ AIKA PAIKKA LAJI HINTA
Maanantai (4.9. alkaen) 19:30-20:30 LähiTapiola Areena JALKAPALLO  3 € / kerta
Keskiviikko (23.8. alkaen) 17:00-18:00 Lyseo (iso sali) SALIBANDY  2 € / kerta
Torstai (24.8. alkaen) 19:00-20:00 Sport Forum (pienempi kenttä) SALIBANDY  3 € / kerta

Vuoroilla kerätään kävijöiden nimet listaan ja laskutus tapahtuu 2-3kk välein sähköpostitse.