DIVARI SAI ARVOISENSA PÄÄTÖKSEN
Tiistai, 22 Elokuu 2017 07:20

jalkapallo divari

Divarin viimeiset pelit pelattiin eilen ja vaikka mestaruu solikin jo ratkennut oli taistelu muista sijoituksista vielä käynnissä. Sijoitukset elivät koko illan ajan ja kausi huipentui kauden viimeiseen peliin jossa Hazardin Henri Viljakainen ja Tiimin Niko Pajunen taistelivat maalikuninkuudesta. Lopulta Kuninkaaksi kruunattiin Hazardin Henri Viljakainen 15 maalilla. 

Divari on nyt siis taputeltu ja MAHL kiittää kaikkia mukana olleita joukkueita. Jos vielä intoa jatkaa kautta löytyy Jalkapallon PMT pelataan 15-16.9 mukaan voi ilmoittautua täältä

Lisätietoja:

Eetu Sviili

eetu(at)mahl.fi

0408364909

 

Tulokset

 

  9 81 21.08.2017 18:00 h  Kulmanpojat JK -  Conkarit 4 - 1 Raportti
  9 82 21.08.2017 18:00 h - 2 - 5 Raportti
  9 83 21.08.2017 18:45 h  Conkarit - 6 - 2 Raportti
  9 84 21.08.2017 18:45 h -  Kulmanpojat JK 3 - 3 Raportti
  9 85 21.08.2017 19:30 h  FC Aarnikotkat - 2 - 2 Raportti
  9 86 21.08.2017 19:30 h -  FC Gather 2 - 3 Raportti
  9 87 21.08.2017 20:15 h -  FC Aarnikotkat 0 - 3 Raportti
  9 88 21.08.2017 20:15 h - 2 - 2 Raportti
  9 89 21.08.2017 21:00 h - 4 - 1 Raportti
  9 90 21.08.2017 21:00 h  FC Gather - 3 - 0 Raportti

 

Raportti

FC Hazard 41 PTS

Hazard tuli peleihin täysin paineettomassa tilassa ja siitä kertoi myös se että häyrinen oli päästetty mukaan pelaaavaan kokoonpanoon. Hazard oli pelissä hyvällä ja rennolla asenteella ja kaikesta huokui että he halusivat päättää kauden mestareiden elkein. Ensimmäisessä pelissä pinnat tasattiin Aarnikotkien kanssa 2-2 lukemin. Toisessa pelissä kaatui Tiimi 4-1 lukemin. Tämän jälkeen olikin aika nostaa pyttyä. Onnea Hazard!!!!

Kaikenkaikkiaan vakuuttava esitys Hazardilta läpi kauden. Muutama kehnompi kierros mahtui mukaan, mutta tasaisuus oli valttia ja näin pytty Hazardille lopulta selkeällä erolla muihin.

Kauden MVP: Henri Viljakainen( Divarin maalikuningas 15 maalia)

 

AC KB 31 PTS

KB hyytyi pahasti kalkkiviivoilla, ja tämä trendi jatkui myös eilen. Kaksi kovaa peliä tuotti yhden pisteen. Ensimmäisessä pelissä tuli kirvelevä tappio Gatherille viimeisen minuutin maalilla. Näin ollen kakkospaikan varmistaminen jäi viimeiseen peliin Tiimiä vastaan. Tuokin peli oli todella tiukka ja nyt KB nousi rinnalle viimeisellä minuutilla, ja varmisti näin ollen kakkospaikan.

KB on parantanut esityksiään kaudesta toiseen. Nyt on oppirahat maksettu ja ensikaudella on vain yksi tavoite ja se on mestaruus.

MVP Eero-Pekka Ilmanen (5 Nollapeliä)

 

FC Probba 28 PTS

Probba ei saanut viimeiselle kierroksella joukkuetta kasaan esteiden takia, mutta säilytti silti kolmospaikkansa. Probban kausi oli vaikea varsinkin taukoon asti. Sitten homma alkoi loksua kohdilleen ja jälki oli syys kierroksilla murhaavaa. Katsotaan kuinka PMT:ssä käy

MVP Sami Sutinen 8 Maalia. (koko muu Probban joukkue teki 14 maalia)

 

FC Gather 26 PTS

Gather nousi rakettimaisesti viimeisellä kierroksella aina nelospaikalle asti. Ensin tuli komea 3-2 voitto KB:sta viime hetken maalilla. Toisessa pelissä ilmaiset pisteet Probbasta.

Gatherin kausi oli vuoristorataa. Alkukauden hyviä otteita seurasi useampi heikko kierros, jotka pudottivat Gatherin mestaruus taistelusta jo kovin aikaisessa vaiheessa. Kuitenkin vahva kausi siihen nähden että viime kaudella Gather sijoittui II-Divarissa kolmanneksi. 

MVP Aleksi Liikanen (11 Maalia) Gatherin pelin kantava voima. Teki tehoja ja puolusti yös antaumuksella.

 

Team 70´s 26 PTS

Tiimillä oli eilen mahdollisuus nousta vielä kakkospaikalle, mutta se haave mureni jo KB pelissä. Tiimi oli voitossa kiinni aivan viimeiselle minuutille asti, mutta viimeinen tilanne koitui kohtaloksi ja KB nousi tasoihin. Toisessa pelissä Hazard oli vahvempi 1-4 lukemin. 

Tiimi pelasi parhaan kautensa miesmuistiin ja peli-ilme oli mahtavaa läpi kauden. Joukkue hitsautui loistavasti yhteen jo kauden alusta ja se siivitti joukkueen lentoon. JOs vain tuo runko kestää  kasassa voidaan ensi kaudella odottaa jotain suurempaakin. 

MVP Niko Pajunen 14 maalia

 

Lähemäki Bar 25 PTS

LB päätti kautensa hyvissä tunnelmissa voitto ja tasuri takasivat Lähemäelle kuudennen tilan. Ensin kaatui Hoppers selkein 5-2 lukemin ja toisessa pelissä tiukka vääntö kulmanpoiien kanssa päättyi sopuisasti 3-3. 

Kausi oli LB:lle todella tasinen, eikä joukkueen taso heitellyt paljoakaan kierrosten välillä. Aivan samanlaista lentoa ei nyt syksylä nähty kuin vuosi takaperin, mutta kuitenkin kauteen ollaan varmasti tyytyväisiä.

MVP Heikki Turunen. Heikki on joukkueen sielu joka jaksaa puurtaa ja kannustaa omiaan loputtomiin.

 

Kulmanpojat JK 25 PTS

Kulmanpojat otti viimeisistä peleistä myös voiton ja tasurin. Ensin kaatui Conkarit 4-1 ja sitten taistelu LB:n kanssa sijasta kuusi päättyi 3-3 tasan ja LB jäi edelle maalieron turvin. Kulmanpoja tparansi menoaan kauden mittaan isoin askelin ja Debyyttikautta voidaan pitää onnistuneena. Jos poikien runko pysyy kasassa voidaan ensi kaudella odottaa parempaakin.

MVP. Koko joukkue. Kaikki kehittyivät kauden aikana isoin askelin.

 

FC Aarnikotkat 23 PTS

Aarnikotkat nappasi viimeisistä peleistä tasurin Hazardilta ja ilmaiset pinnat Probbalta. Peli Hazardia vastaan oli erittäin hyvää futista ja kuvaavaa koko Aarnikotkien kaudelle. Liiga paikka oli todella lähellä tasonmittauksessa, mutta sitten Divarin alku oli todellista tervanjuontia. Ennen taukoa Aarnikotkat sai vain 4 pistettä. Eli Elokuu oli todella hurjaa tykitystä ja se tuottikin siis hurjat 19 pistettä. 

MVP Mikko Runonen. Joukkueen sielu jaksoi valuu pelaajiin uskoa vaikeinakin aikoina ja palkinto tuli hurjana Elokuun vireenä.

 

Conkarit 15 PTS

Conkarit päätti kautensa tappioon ja voittoon. nsin Kulmanpojat oli vahvempi 4-1 lukemin, mutta toisessa pelissä saatiin kaudelle voitokas päätös kun Hoppers kukistui 6-2 lukemin. Conkarit napsi tasaisin välein pisteitä läpi kauden ja siinä sivussa kiusasi isompiaan moeen otteeseen. Nyt on yksi kausi opeteltu, ja ensi kaudelle uusin kujein. 

MVP Koko joukkue. Mahtavaa asennetta ja kokemuksen syvää rintaääntä läpi kauden.

 

Lakeside Hoppers 7 PTS

Viimeinen kierros ei Hoppersin pistetiiä lisännyt mutta nyt on kausi ohi, ja siitä ehkä hieman valju maku jäi. Hoppers kärsi läpi kauden pienestä rosterista ja se maksoi myös jonkin verran pinnoja. Aina Tulee uusi kausi ja ensi vuodelle Hoppers tulee vahvempana.

MVP Tomi Jääskeläinen. Eniten paikalla ja Tomi teki koko kauden hyvin titä niin ylös kuin alaskin päin. Joukkueen selkäranka.