SÄBÄKAUSI ON AVATTU!
Sunnuntai, 01 Lokakuu 2017 11:52

salibandy poyryn pantterit pelaaja

 

Säbäkausi avattiin tällä viikolla kun Tasoonmittaus pelit saatiin aluilleen. B-lohko starttasi tällä viikolla ja ensi viikolla on sitten A-lohkon vuoro. B-lohkossa on mukana 3 uutta joukkuetta ja 2/3 joukkuetta avasikin jo pistetilinsä. Pahiten pettyi varmasti Viivelähtö, joka joutui tyytymään yhteen pinnaan. Lakeside Hoppers  taas vastaavasti oli varmasti positiivisesti yllättynyt otteistaan ottaen 4 pistettä.

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

Ottelut LOHKO B

 

 

  1 27.09.2017 19:40 h - 1 - 4 Raportti
  1 27.09.2017 20:20 h -  Team X 3 - 3 Raportti
  1 27.09.2017 21:00 h  Team X - 1 - 9 Raportti
  1 29.09.2017 18:00 h  Darras Taas - 2 - 7 Raportti
  1 29.09.2017 18:40 h  FC Aarnikotkat - 0 - 5 Raportti
  1 29.09.2017 19:20 h  Darras Taas - 2 - 2 Raportti
  1 29.09.2017 20:00 h -  FC Aarnikotkat 7 - 1 Raportti
  1 29.09.2017 20:40 h - 4 - 2 Raportti

 

 

Raportti 

Lakeside Hoppers 4PTS

Hopperssin kausi alkoi kahta debytantti joukkuetta vastaan, ja Hpeers näytti kokemuksen voiman. Ensin vastaan tuli Darras Taas. Alku oli hieman hapuilevaa, mutta kun alkukankeus oli selätetty meni Hoppers menojaan, ottaen vakuuttavan 7-2 voiton. Toisessa pelissä pelissä olikin hhieman erilainen vastus kun Aarnikotkat eivät vauhtia pitäneetkään. Pelin tempo oli verkkainen, mutta Hoppers löysi lääkkeet murtautua Aarnikotkien puolustuksesta läpi, ja näin ollen voitto kirjattiin Hopperssille puhtaasti 5-0. 

Hopperssin tähti oli Lasse Siiskonen, joka paukutti kahteen peliin 4+4

 

Pöyryn Pantterit 4PTS

Pantterit on yksi sarjan vahvimpia joukkueita,ja se näyttikin heti avauskierroksella että puheet pitävät paikkansa. ENsin oli "lämmittelypeli" Aarnikotkia vastaan, ja Pantterit eivät antaneet armoa, vaan he nuijivat Aarnikoktat maanrakoon 9-1 lukemin. Toinen ottelu olikin sitten jo tasaisempi vääntö, kun vastaan tuli ärsytetty Viivelähtö. Peli oli tasaista, ja paikkoja siunaantui molemmille. Viivelähtö johti ottelua 0-1 ja 1-2, mutta sitten Pantterit ryhdistäytyi, ja niittasi ottelun ratkaisun kahdella nopealla osumalla. Lopussa Pantterit näytti myös venymiskykyään, kun se kesti 5minuutin alivoiman ilman takaiskuja. Vahva aloitus, jonka varaan on hyvä jatkaa pelin kehittämistä.


Weikkoset 3 PTS

Weikkoset avasivat kautensa voitolla ja tasurilla. Kausi alkoi varsin upeasti kun weikkoset kellisti Hazardin 4-1 lukemin. Peli ei sinäänsä hienoksia tarjonnut, mutta Weikkoset onnistui hyödyntämään Hazardin virheet kovalla prosentilla, ja siitä palkittiin voitolla. Toiseen peliin ei sitten jäänytkään niin paljon virtaa, ja Team X pääsi yllättämän Weikkoset. Peli päättyi molempia tyydyttävään 3-3 tasuriin.

  

FC Hazard 2PTS

Hazard ei aivan onnistunut kauden avauksessaan. Ensimmäiset pelit olivat hyvin kaksijakoiset, ja Hazard sai tyytyä vain kahteen pinnaan. Weikkoset siis vei Hazardilta pisteet. Hazardia rankaistiin puolustuspään virheistä. Toisessa pelissä vastaan tuli Team X. Hazard oli sisuuntunut ensimmäisen pelin pettymyksestä, ja sen Team X saikin tuntea nahoissaan. Hazard hallitsi peliä, ja viimeisteli tehokkaasti. Lopulta Hazard hurjasteli loppulukemiksi 9-1

 

SC Viivelähtö 1PTS

Viivelädön startti ei aihauttanut hurraahuutoja. Ensimmäisessä pelissä Viivelähtö kohtasi Darras Taas:n. Viivelähdön pelaaminen oli hieman takkuista, sillä olihan se heidän ensimmäinen pelinsä. Maaleja tehtiin vuorotahtiin ja pitkään näytti silltä että Viivelähtö jää pisteiitä, mutta kun tasoitus tuli pari minuuttia ennen loppua alkoi Viivelähdön painostus. Mutta se ei tuottanut tulosta, ja Viivelähdön oli tyytyminen tasuriin. Toisessa pelissä vastassa oli Pantterit. Viivelähtö jatkoi siitä mihin se oli Darras pelin lopussa jäänyt. Mutta mitä pidemmälle peli meni sitä enemmän ote alkoi kirpoamaan Panttereille. Viivelähtö johti ensin 2-0 mutta lopulta Pantterit oli vahvempi 4-2 lukemin.

 

Darras Taas 1PTS

Uusi tulokas teki ihan hyvän vaikutelman. Nuoret miehet tulivat kentälle intoa puhkuen. Ensimäisessä pelissä Hopperssia vastaan se vielä  kostautui ja tuloksena oli 7-2 tappio. Toiseen peliin tatsi alkoikin jo löytyä, vaikka vastus kovenikin pykälällä. Darras onnistui vastaamaan Viivelähdön haasteeseen, eikä voittokaan ollut kaukana, mutta lopulta tyytyminen oli tasuriin. Sekin oli kuitenkin erittäin hyvä tulos ottaen huomioon kuka oli vastassa.

 

Team X 1PTS

Debytantti aloitti kautensa vahvasti ryöstämällä Weikkosilta pisteen 3-3 tasurilla. Toiseen peliin X lähti itseluottamusta puhkuen, mutta Hazard oli erimieltä. X:lle ei jätetty itään mahdollisuuksia ja Hazard siis murjoi lukemiksi 1-9. Kuitenkin piste matkaan ekalta kierrokselta ja seuraavalla kiekalla sitten uusien metsästykseen.

 

FC Aarnikotkat 0PTS

Kolmas debytantti. Joukkueen funktio on pitää hauskaa ja liikkua yhdessä. Kokemuksen puute näkyi ensimäisissä peleissä karulla tavalla, kun tappiot tulivat ensin Hopperssille 0-5 ja sitten Panttereille 1-9. Omassa pelaamisessa on vielä paljon kehitettävää, mutta jostain se on aloitettava. Panttereita vastaan toinen erä oli jo viite paremmasta, ja sen pohjalta on varmasti paljon helpompi lähteä usiin koitoksiin.