WILMERTILLÄ WAHVA STARTTI A-LOHKOSSA
Sunnuntai, 08 Lokakuu 2017 11:54

salibandy huruukot pelaaja

 

Tasonmittauksen toisella viikolla polkaistiin A-lohko käyntiin. Wilmert oli ainoa joukkue joka onnistui keräämään täydet 4 pinnaa. Vhvan esityksen tarjosi myös uusi tulokas SB Daltons, joka keräsi 3 pistettä. Pahiten kyykkäsi RiSaba saalistaen vain yhden pinnan. Ensi viikolla pelataan taasen B-lohkoa

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

Ottelut LOHKO A

 

 

  2 04.10.2017 19:40 h - 4 - 3 Raportti
  2 04.10.2017 20:20 h - 5 - 4 Raportti
  2 04.10.2017 21:00 h - 3 - 3 Raportti
  2 06.10.2017 18:00 h  Jälkipeli Bouncers -   Team A-H-M-A 2 - 5 Raportti
  2 06.10.2017 18:40 h  Jälkipeli Bouncers - 3 - 6 Raportti
  2 06.10.2017 19:20 h  Team A-H-M-A -  SB Daltons 2 - 2 Raportti
  2 06.10.2017 20:00 h  Wilttiketju - 3 - 5 Raportti
  2 06.10.2017 20:40 h  Wilttiketju -  SB Daltons 1 - 7 Raportti

 

 

Raportti 

 

Wilmert 4PTS

Wäkevä aloitus tähän kauteen. Wilmert näytti heti että se tulee tänä kautena pelaamaan korkealla tasolla. Kahdesta pelistä 4 pistettä ja kärkipaikka. Joukkuen runko on ollut kasassa jo pitkään ja GM Pippuri on taas hommannut muutaman vahvistuksen. Ensin kaatui Jälkipeli Bouncers 6-3 ja toisessa pelissä Wilttiketju 5-3. Suurin haaste Wilmertillä näyttääkin olevan puolustuksen pitävyys. Viimeistely taasen näytti toimivan varsin mallikkaasti. Etenkin Duo Häkkinen Viitikko oli oivassa vireessä ja yhteispeli näyttää toimivan heti kauden alusta asti.

 

SB Daltons 3PTS

Debytantti joukkue astui väkevästi sarjaan mukaan. Vastustajat eivät nimittäin olleet sieltä helpoimmasta päästä. Ensin oli vastassa AHMA, ja pelistä muodostuikin todellinen jännitysnäytelmä. AHMA karkasi kahdesti johtoon, mutta molemmilla kerroilla Daltons nousi rinnalle. Peli oli tasaista vääntöä, ja tasuri oli lopulta oikeutettu tulos, vaikka Daltonsin 2-2 tasoitus aiheuttikin pientä parran pärinää. Toisesssa pelissä sitten homma alkoikin toimia todenteolla. vastassa oli Wilttiketju, jolle ei annettu mitään mahdollisuuksia. Daltons hallitsi peliä miten tahtoi, ja se näkyi taululla. Daltons hurjasteli lukemiksi 7-1. Erityismainintana voisi vielä sanoa että hetkeen ei olla MAHL säbässä nähty noin juoksuvoimaista ja kvaa prässäävää joukkuetta.


Team A-H-M-A 3 PTS

AHMA:n kausi alkoi voitolla ja tappiolla. Ensimmäinen peli meni lämmitellessä Jälkipeli Bouncers:n kanssa, kun AHMA otti peruspelaamisella rutiini voiton 5-2 lukemin. AHMA on säilynyt hyvin kasassa toiseen kauteensa lähdettäessä, ja rosteri on muuttunut vain hieman. Toisessa pelissä odottikin sitten todellisempi testi, kun vastassa oli Daltons. Peli oli todella tasainen ja paikkoja oli molemmilla. AHMA oli kiinni voitossa loppuhetkille asti, mutta sitten Daltons iski vielä itsensä tasoihin hieman kyseenalaisesti, mutta toisaalta paikat ottelun naulaamiseen olivat olemassa, joten tasuri oli vallan hyvä tulos. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin koitoksiin.

  

Huru-Ukot 3 PTS

Hurujen startti oli myös vahvan oloinen. Keskiviikon minikierroksella se voitti ensin MHS:n 4-3 lukemin. Tuossa pelissä Hurut johti tauolla jo 4-0, mutta sitten tapahtui totaalinen sulaminen ja MHS sai kirin päälle. Lopulta keula kuitenkin kesti, ja Huruille halpottava 4-3 voitto. Toiseen peliin haaste vain kasvoi, kun vastassa oli RiSaba. Sekin peli sujui vallan mallikkaasti, kun tuloksena oli 3-3 tasuri. Tosin jossiteltavaa jäi yllin kyllin, sillä Hurut johti ottelua jo 3-1. Mutta taas iski sulaminen, ja RiSaba kiri rinnalle. Kuitenkin tuloksena pinna. 

 

MHS 2 PTS

Startti oli ihan hyvä, lukuunottamatta kauden ensimmäistä erää Huruja vastaan. Sen peli  nMHS siis hävsi upeasta kiristä huolimatta 3-4. Toisessa pelissä oli tiukka vääntö RisAban kanssa, joka päättyi lopulta MHS:n 5-4 voittoon. MHS johti peliä jo 5-1, mutta sitten alkoikin tulla lunta tupaan kun RiSaba ajoi raivoisasti takaa, mutta MHS kesti, ja otti komean päänahan. Erityisesti esille nousi uusi tähtihankinta Eetu Skippari, joka nakutti kahteen peliin mukavat tehot 2+2.

 

RiSaba 1PTS

Ei alkanut kausi niin kuin RiSaba oli ajatellut. Kaksi tiukkaa vääntöä, joista käteen jäi vain 1 piste. tasuri hurujen kanssa ja maalin tappio MHS:lle. RiSaban pelaaminen oli kaukana valmiista, ja pelaaminen haki vielä muotoaan. Paikkoja saatiin luotua, mutta viimeistely takkusi, ja puolustaminenkin vuoti vielä liikaa. Kuitenkin pelissä oli paljon hyvääkin, ja RiSaba nostaa varmasti seuraavalla kierroksella tasoaan roimasti

 

Jälkipeli Bouncers 0 PTS

Jälkipeli Bouncers ei saanut ensimmäisistä peleistä muuta kuin kokemusta. Kaksi ihan OK peliä tuottivat 2-5 ja 3-6 tappiot. Joukkue kesti ihan hyvin kyydissä ensimmäiset 20 minuuttia molemmissa peleissä, mutta viimeinen kymppi tuotti vaikeuksia. Kuitenkin pelaamisessa on ihan hyviä elementtejä, ja kun ratkaisijoita alkaa ilmaantui Karhun Ollin rinalle lisää paranee tekeminen tuosta varmasti kauden edetessä.

 

Wilttiketju 0PTS

Ei alkunut kausi koin ruusisesti, mutta eivät olleet helppoja vastuksetkaan. Ensin tiukka taisto Wilmertin kanssa päättyi 3-5 tappioon. Tuossa pelissä oli hyvät saumat ottaa pinnoja, mutta kun joukkueessa on paljon toisillen tuntemattomia pelaajia ottaa yhtesipelin löytyminen oman aikansa. Tämä maksoikin enemmän toisessa pelissä, kun Daltons juoksi Wilttiketjulta jalat alta, ja tuloksena oli ruma 1-7 tapppio. Kunhan yhteispeli lähtee kehittymään paranevat esitykset huomattavasti.