Neljäs viikko on nyt takana, ja kaikila on 3 peliä pelattuna. JOT MT ja SUomU alkavat varmistella yläsarjan paikkojaan. Myös pari joukkuetta pääsi pois nollakerhosta kun TOP ja Hämminki avasivay pistetilinsä. Viikko tarjosi  3 tiukkaa taistoa ja kolmet murskajaiset. Jatkuuko sama trendi myös ensi viikolla? Ken tietää....

19   09.10.2017 21:00 h   -   6 - 4 Raportti
20   09.10.2017 22:00 h   -   9 - 0 Raportti
21   10.10.2017 21:00 h   -   2 - 1 Raportti
22   10.10.2017 22:00 h   -   2 - 4 Raportti
23   12.10.2017 21:00 h   Rattopojat -   0 - 6 Raportti
24   12.10.2017 22:00 h   MT Hockey -   9 - 0 Raportti

TOP 10 -  HC Karla  6-4

Vastakkain oli joukkueet, jotka olivat avanneet kautensa kahdella tappiolla. TOP sai ensimmäistä kertaa tällä kaudella riveihinsä Antti Siivosen, ja se näkyi heti tuloksessa. Alku ei tosin viitannut siihen että TOP ottaisi pisteitä tästäkään ottelusta. Karla oli hallitsevampi osapuoli ensimmäisellä kympillä karaten 3-0 johtoon. 3-0 mali oli kauden erikoisin, sillä TOP sähläsi kiekon omaan maaliin ilman että 10 metrin säteellä ei ollut yhtään Karlan pelaajaa. Tästä TOP alkoi sisuuntua, ja se kiri taukolukemiksi 2-4. Toisessa erässä TOP otti ohjat ja Takaa-ajon aloitti Aarne Räsänen ajassa 22.44. Lopulta ottelun hahmo Antti Siivonen (1+3) vei TOP:n johtoon 2 minuuttia ennen loppua ja Mika Viitikko kaunisteli tyhjiin loppulukemat.

SuomU  -  Cafe Keidas 9-0

Tästä pelistä ei paljon jäänyt kiikkustuoliin kerrotttavaa kummallekkaan osapuolelle. SuomU aloitti hieman tahmeasti ja Keidas pysyi ensimmäisen erän mukana jotenkuten. Tauolle mentiin 3-0 lukemissa. Toisessa ersässä SuomU laittoi yhden pykälän liikettä lisäää ja Mätti toiseen erään 6 maalia ottaen selkeän 9-0 voiton. Pisterohmuina olivat Esa-Matti Pietilä 3+0 ja Kauden avauspelinsä pelannut Mikko  Hölttä 1+3

HC Hämminki   -  Shooting Stars 2-1

ottelu oli viikon viihddyttävin ja ehdottomasti tiukin. Hämminki keskittyi tiiviiseen puolustamiseen ja Shooting Stars sai olla enemmän kiekossa. Shooting Stars menikin johtoon jokolmannella minuutilla Jarmo Tolvasen upealla veivillä. Tämän jälkeen Hämminki sai Jammun kuriin ja Starsin hyökkäämisestä katosi paras terä. Hämminki pelasi kurinalaisesti ja omaa päätä suojeltiin todella uhrautuvasti. Stars alkoi turhautua ja Hämmingille alkoi aueta vastahyökkäys paikkoja koko aika enemmän. Tasoitus nähtiin vielä ennen taukoa Alexi Hurrin toimesta. Toisessa erässä Hämminki alkoi uskoa että voitto on otettavissa. 2-1 maali olikin oiva kuva Hämmingin asenteesta, kun joukkueen taistelun ruumiillistuma likaisen työn raataja Teemu Lampinen survoi maalinedestä kiekon reppuun. Tämön jälkeen alkoi neljänminuutin puolustustaistelu, jonka Hämminki kesti ja siitä palkittiin kauden avausvoitolla.

Star Expert -  Mikkeli Golf HT 2-4

Ottelu oli kahden kkokeneen taisto, jossa kiekko liikkui paljon miehiä enemmän. Star aloitti ottelun hieman terävämmin, ja se hallitsi ensimmäistä eää hienokseltaan mennen tauolle 2-1 johdossa. Toiseen erään Golf löysi lisää liikettä ja terävyyttä maalipaikoissa, NOusten ensin YV:llä rinnalle, ja lopulta ohi. Starilla oli 10 minuuttia aikaa hakea tasoitusta, mutta kiri jäi lopulta kovin vaisuksi ja todelliset tontit olivat todela harvassa. Lopussa Golf kaunisteli tyhjiin loppulukemat 4-2.

Rattopojat  -  PoNu 0-6

Rattopojat lähti peliin hyvällä ilmeellä ja se pystykin alkuun luomaan muutaman hyvän tekopaikoan. PoNu hieman häkeltyi junnujen teräväst' alusta, ja sillä meni hetki kavuta kuskin paikalle, mutta kun se sinne pääsi oli ottelun suunta seitä myöten selvä. Ottelu oli ohi 11 minuutin kohdalla kun Olli Karhu laukoi kovaa ja tarkasti 3-0 johdon. Lopulta PoNu paineli selvään 6-0 voittoon. Ottelu oli Rattopojille toinen perättäinen ilman maalia. Pojat olivat saaneet katsomoon hyvin tukijoita. Epävirallinen katsojamäärä oli hieman yli 50.

MT Hockey  -  Hearts 9-0

Todella mykistävää ylivoimaa. MT oli erittäib vahvassa vesossa, ja Heartsin jätkillle olisi pitänyt pelin jälkeen viedä koppiin karttoja, jotta pojat löytäisivät hallilta ulos. MT pyöritteli Heartsia aivan miten tahtoi ja se näkyi maaleina taululla jatkuvalla syötöllä. Useammassa maalissa Heartsin puolustusta vietiin kahville useampaankin otteeseen ja kiekkoa iskettiin täysin vapaasti tyhjiin. Peli oli selvää ensimmäisen kympin jälkeen ja loput 20 minuuttia MT vaiin piti jäälllä hauskaa. Eniten tehoja rohmusi Perttu Ahvenainen 2+3