KIEKKOVIIKOSTA MUOTOUTUI VARSINAINEN MÅLFEST
Perjantai, 20 Lokakuu 2017 08:27

jkiekko jukurit wilmert

Kiekkoviikko tarjosi todellista maalijuhlaa 5/6 pelistä. Erot  olivat selviä lähes joka pelissä, ja tämä viikko oli osoitus siitä kun peli repeää se repeää kunnolla. Kuudessa pelissä iskettiin hurjat 56 maalia(KA 9.33333/per peli). Liekö koskaan ylletty samaan määrään kiekkoviikolla.

A-Lohkossa tullaan käymään huima kamppailu paikoista yläsarjaan. JOT ja Sahara ovat suurella todennäköisyydellä 1 ja 2 mutta sijoista 3 ja 4 tullaan käymän huikea kamppailu, sillä ristiin peluita tulee tapahtumaan aivan varmasti.

Golf HT -  Jukurit OT  6-9

JOT aloitti ottelun väkevästi, ja se hurjasteli golfilta karkuun jo ensimmäisessä erässä hurjastellen taukolukemiksi 7-1. Toiseen erän JOT nostikin jalan kaasulta, ja homma meni täysin pelailuksi, ja Golf pääsi peliin mukaan. Peli muuttui iloiseksi hökkäysjuhlaksi, jossa Golf vastasi maalien teosta. Mutta OT piti Golfin koko ajan turvallisen välimatkan päässä. Aina kun Golf Nousi klmen päähän isku OT eron neljään. Lopulta maalitehtailu päättyi lukemin 6-9. Isoimmat tehot hurjasteli Petri Lehtonen 3+2. (Lehi johtaa Maali-syöttö ja pistepörssiä)

Shooting Stars  -  Star Expert 7-0

Shooting Stars palasi voittojen tielle Hämmingille kärsityn tappion jälkeen. Expert oli ottelussa täysi vastaantulija Shooting pisti tuulemaan. Maaleja syntyi tasaiseen tahtiin, ja peli pyöri lähes koko ajan Expertin päädyssä. Shooting puolusti hyvin ja pöyritti peliä miten tahtoi. Maaleja olisi oinut syntyä enemmänkin, mutta viimeistely tökki ajoittain. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, sillä Shooting saa vielä tosissaan taistella paikastaan yläsarjaan.

Eniten Star Expertiä kuritti Olli Linsen 2+2 tehoin

Hearts   -  SuomU 1-11

Olipahan kaksijakoinen ottelu. Hearts oli pelissä hyvin mukana ensimmäiset 20 minuuttia, vaikka SuomU johtikin peliä koko ajan menivät tilanteet ja paikat suht tasan. Sitten viimeisellä kympillä SuomU karkasi kauas horisonttiin ja sen ylikin. Hearts hyytyi avan täysin ja se tarjosi SuomU:n hyökkääjille avoimien ovien päivät. Hyökkäykset päätettiin murhaavalla tehokkuudella ja lopulta lukemat olivat sen mukaiset 1-11.

Tehohirmuna hääri Esa-Matti Pietilä 3+2

Cafe Keidas -  TOP 10 1-8

TOP jatkoi nousujohteisia esityksiään keitaan kustannuksella. TOP oli koko ottelun ajan potkun kaksi Keidasta edellä. Peli pyöri lähes jatkuvasti Keitaan päädyssä, ja kuokkasella olikin hikinen ilta Keitaan maalilla. TOP paketoi ottelun käytännössä jo ensimmäisen erän aikana karaten 3-0 johtoon, ja lopulliset naulat iskettiin arkkuun ennen kuin 20 minuuttia oli pelattu. Lopussa Keidas sai lohtua, kun se iski kiekon reppuun ja Tullan nollapeli oli ryöstetty.

TOP 10 jatkaa tiukkaa taisteluaan paikasta yläsarjaan PoNu:n ja Heartsin kanssa

Tehoilla pelissä juhli Sami Pekkanen 1+4.

Wilmert  -  HC Hämminki 0-10

Jälleen erittäin yksipuoleinen näytös. Wilmertill oli tällä kertaa hyvin ukkoja paikalla, mutta he eivät löytäneet minkäänlaisia keinoja Hämmingin pysäyttämiseen. Hämminki paketoi ottelun karkaamalla 3-0 johtoon kuudessa minuutissa, ja sen jälkeen Wilmert tyytyi pelaamaan pientä tappioita, mutta ei sekään oikein onnistunut, sillä Hämminki jatkoi hurjasteluaan oikein urakalla, ja vielä kun Wilmert sortui jäähyilyyn olivat lukemat sen mukaiset. Lopulta Hämminki sai kympin täyteen aivan lopussa ja pisteet ansitusti Hämmingille. Wilmert alkaa olla valmista kauraa alasarjaan. Hämminki taistelee tosissaan paikasta 8 parhaan joukkoon.

Ottelun hahmo oli hatullisen maaleja iskenut Alexi Hurri

Sahara  -  Mipro 3-0

Viikon tasaisin ottelu. Sahara lähti peiin hienoisena suosikkina ja sen mukaisesti he myös esiintyivät. Mipron pelaamista vaikeutti pieni rosteri, joten todellisia mahdollisuuksia horjuttaa Saharaa ei hirveästi ollut. Mipro kuitenkin taisteli hyvin pelissä mukana, mutta hyäkkäykset jäivät harmittavan vähiin. Sahara ei ollut aivan terävimmillään, mutta perustekeminen riittti tuomaan voiton, sillä kun Miprolla alkoi jalka painaa tuli pari jäähyi ja Sahara rankoi ylivoimalla. Lopulta taululla olivat 3-0 lukemat, ja Sahara alkaa olla saletisti yläsarjakamaa. Mipron kohdalla tasitelu jatkuu tiukkana. Ottelun hahmo oli Jonne Sinivuori 2+0 tehoin.