KIEKON TASONMITTAUKSESSA KIIVAS KAMPPAILU JATKOSARJAPAIKOISTA!
Keskiviikko, 25 Lokakuu 2017 04:49

jkiekko golf pelaaja

 

Syyslomaviikolla kiekkosarjassa haettiin jatkosarjapaikkoja. Osa joukkueista mielii tosissaan yläjatkosarjaan, toisille puolestaan alajatkosarjapaikka kuulostaa paremmalta. Maanantai lupaili perinteisiä kiekkokarkeloita, joissa voittajasta ei ollut epäselvyyttä. Tiistaina yläjatkosarjaan mielivät joukkueet olivat pikkaisen kipsissä, mutta työn sankarit erottuivat sielläkin.

 

OTTELUT

31   23.10.2017 20:00 h   -   9 - 3 Raportti
32   23.10.2017 21:00 h   -   0 - 8 Raportti
33 HH 24.10.2017 21:00 h   -   0 - 5 Raportti
34 HH 24.10.2017 22:00 h   -   2 - 4 Raportti

 

RAPORTIT

 

HC Karla - Rattopojat 9-3

Koko alkukauden peliään tuskaillut Karla sai vihdoin padot auki, ja millä tyylillä. Arttu "Avery" Putkinen (3+0), nakutti maaleja hatullisen ja lanasi matkalla puoli joukkuetta Rattopoikia jään rakoon. Huimaan syysvireeseen päässeellä Pekka "Piski" Piskosella (1+4) oli lentokeli päällä, eikä yhtään paitsioon jäänyt GT-versio isästä, nuorempi painos Huusharjun ihmeitä, Timo "Thor" Piskonen (2+1). Varmaan yksi rekordi jälleen, isä-poika kompinaatio tuotti yhteensä 8 tehopistettä. Rattopojat pyristelivät kyllä mukana, mutta huolimatta Akseli "Pökseli" Pöntisen (2+0) ja Ville-Erik "Viltsu" Venäläisen (1+1) tehoiluista ei sille juuri luuta enempää käteen jäänyt. Pelin teemana voidaan pitää Huusharju vastaan muut, sillä myös Rattopoikien Venäläinen nauttii kultahammasharjun vesijohtovettä.

 

Man of the match: Pekka Piskonen, 1+4

 

Golf HT - Sahara 0-8

Kapeilla rostereilla otteluun saapuneet joukkueet, Golf 7 kenttäpeluria, Sahara 8 kenttäpeluria antoi alkusoittoa sille, että ottelussa tullaan näkemään vahvajalkaisten pelureiden maali-iloittelua. Sisäänmarssi Golfin uudelle pelurille Roni Sarénille (0+0) oli pedattu punaista mattoa myöten. Erittäin hyvä löytö Golfin cadeiltä, sillä Ronin pelihuumori oli kohillaan, ja mies on oiva vahvistus Golfin riveihin. Tänään ei vielä pistetili auennut (eikä jäähy), mutta jatkossa mies tultaneen näkemään molemmilla puolilla kentän sivuja. Sahara sen sijaan jatkaa vahvaa syyskauttaan, joukkue on hitsautunut yhtenäiseksi. Saumakohdatkin on vedetty ammattilaisen otteilla, sillä räkimistä ei havaittu. Kun maaliin oli saatu selkärangaksi Marko "Hörö" Hänninen (24/24 torjuntaa, nollapeli) oli pelaajiston helppo luikahdella pelitempon laskiessa toistuviin ylivoimahyökkäyksiin. Pekka "Rudi" Ruuth (2+2) jatkaa joukkueen pistenikkarina, mutta siitä huolimatta vieläkin kokonaisvaltaisempaa pelaamista nähtiin joukkueen vasemmalta pakilta Jani "Theoron" Tirkkoselta (2+3), mies tuntui olevan kentällä jatkuvasti (ja varmaan olikin), niin puolutus- kuin hyökkäyspäässä. Sahara voitolla käytännössä varmisti yläjatkosarjapaikan.

 

Man of the match: Jani Tirkkonen, 2+3

 

PoNu - MT Hockey 0-5

Tiistai-illaksi siirryttiin änärikaukaloon, joka tasaa aina puntteja. MT Hockey on huimassa iskussa, nytkin oma pää pidettiin nollilla, jo 3 kerta 4 pelin sisään. Kun vielä kokonaisvaltainen peli on tikissään, on joukkueessa leppoisa ja harmoninen tunnelma. Joukkueesta on hankala löytää varsinaista akillesta, sillä se pelaa sarjan luonteeseen poikkeuksellisesti puolustuksen kautta. Tänään joukkueen 5 maalista 3 syntyi puolustajan lavasta? PoNu:n dream line kyllä väläytteli, mutta ihan laatupaikoille se ei kuitenkaan päässyt, reboundeille ei sitten ollutkaan mitään asiaa. MT Hockey ei hätäile hyökkäyspäässä, vaan se etsii kärsivällisesti avoimet vetopaikat liikkuvan kentällisen kanssa, pelaajien vaihtaessa jatkuvasti pelipaikkaa ja hyökkäyksen varmistaessa puolustajien nousuja. Näin tätä lajia vissiin kuuluisi pelatakin? MT Hockey:lle riittää kolmeen viimeiseen peliin 1 sarjapiste varmistaakseen yläjatkosarjapaikan varmasti, tämäkin todennäköisesti riittää. Joukkueen peliä seuratessa ei ole hankala arvioida mistä sijoista se keväällä pelaa.

 

Man of the match: Ilari "Ilu" Hämäläinen, 1+1

 

Mipro - HC Hämminki 2-4

Kiekkoviikon tiukin peli. Ainakin toimitsija-aitioon oli havaittavissa, että molemmilla joukkueilla siintää tavoitteet yläjatkosarjapaikkaan. Hämminki on jatkuvassa nousukiidossa, alkukauden rävellykset ovat unohdettu ja peli paranee peli-peliltä. Ongelmia on edelleen ylihyökkäämisessä, sekä oman pään pelissä. Hyökkäyspeli on kunnossa, ja kun Alexi "Foley" Hurria (1+0) on saatu säestämään Niko "GT-Kanki" Kaikkonen (0+3), sekä Oscar "Leike" Lipiäinen (2+0) voidaan joukkueen kapeille hartioille asetella yllättäjän viittaa. Miprolla oli halua voittaa tämäkin ottelu, mutta kaikki kaatui ensimmäisen erän viimeiselle minuutille. Ensin Hämmingin av-maali viis-kolmosella, ja heti perään av-maali viis-nelosella. Pelihuumori koki minuutissa kovan kolauksen, ja erätauko menikin sitten huurteita poistaessa. Haluja tulla peliin löytyi vielä Jari "Rivaldo" Stockukselta (1+0), mutta ehkä ratkaisuhalut menivät hieman yli, syöden samalla Mipron joukkuepeliä. Tasonmittauksen loppupelit menevät äärikinkkisiksi, sillä nyt Hämminki siirtyi kuskin paikalle yläjatkosarjapaikan osalta. Mipron maalilla Jari "Jaris" Sarja (23/27 torjuntaa) antoi tappiosta huolimatta nuorille pojille sellaista opetusta maalinteon vaikeudesta, että pelin Man of the match matkaa Mäntyharjulle.

 

Man of the match: Jari "Jaris" Sarja, 23/27 torjuntaa.