SALIBANDYN VIIKOKATSAUS: B-LOHKO
Sunnuntai, 05 Marraskuu 2017 09:23

 

salibandy viivelahto

 

Tasonmittauksen B-lohko on saatu lähes valmiiksi, jokaisella joukkueella on jäljellä vain yksi ottelu. Pöyryn Pantterit ja Lakeside Hoppers ovat jo varmasti mukana ylemässä jatkosarjassa tavoittelemassa tosi mestaruutta. Kahdesta viimeisestä jatkopaikasta käydään vielä tiukkaa taistoa neljän joukkueen kesken.

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO


Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

OTTELUT

  5 01.11.2017 19:40 h   FC Hazard  -  FC Aarnikotkat   3 - 1 Raportti
 
  5 01.11.2017 20:20 h    SC Viivelähtö -  FC Aarnikotkat
  8 - 0 Raportti
 
  5 01.11.2017 21:00 h    FC Hazard  - SC Viivelähtö   4 - 2 Raportti
 
  5 03.11.2017 18:00 h   Team X  -  Pöyryn Pantterit   0 - 0 Raportti
 
  5 03.11.2017 18:40 h   Darras Taas  -  Pöyryn Pantterit   2 - 6 Raportti
 
  5 03.11.2017 19:20 h   Team X - Lakeside Hoppers   2 - 5 Raportti
 
  5 03.11.2017 20:00 h   Darras Taas  - Weikkoset   2 - 6 Raportti
 
  5 03.11.2017 20:40 h   Lakeside Hoppers -  Weikkoset   3 - 0 Raportti

 


Raportti


 
Pöyryn Pantterit 11 PTS

Kauden suorastaan loistokkaasti aloittanut Pöyryn Pantterit koki keskiviikkona ensimmäisen pistemenetyksensä. Team X vastaan Pantterit näyttivät hetkittäin jopa laiskalta eikä pallokaan liikkunut totun liukkaasti pelaajalta toiselle. Pallonhallinta pysyi kyllä Panttereilla eikä Panttereiden puolustuspeli paljon antanut aukkoja vastustajalle. Tuloksena tuiki harvinainen 0-0 peli.

 

Toiseen otteluunsa Pantterit saivat vastaansa täysin erityylisen joukkueen kun vastaan asteli lennokas Darras Taasin joukkue. Tilaa löyty kentältä jo ihan erimalliin ja paikkoja rupesi aukeamaan. Pantterit siirtyikin johtoon jo 23 sekunnin kohdalla, toisaalta tasoitus tuli jo minuutin kohdalla. Tästä eteenpäin vauhdikas ottelu kuitenkin eteni enemmän ja enemmän Panttereiden tahdissa ja selkeä 2-6 voitto Panttereille. Ennen viimeisiä pelejä paikka lohkon kärjessä ja odotetusti varma paikka yläsarjaan.

 

 


Lakeside Hoppers 10 PTS

Kauden toistaiseksi suurin yllättäjä Lakeside Hoppers jatkaa voittoisalla tiellään ja on jo varmistanut paikkansa ylemmässä jatkosarjassa suurinta pyttyä jahtaamaan. B-lohkon voittokin on vielä täysin mahdollinen kun Hoppers ja Pantterit iskevät yhteen viimeisellä kierroksella.

 

Perjantain kierroksella Hoppers kärsi paljon poissaoloista, mutta toisaalta vahvistukseksi Keijo Karvinen puki ensikertaa kaudella Hoppers paidan päälleen ja otti heti suurta roolia Hoppersin pelissä. Ensimmäisenä vastaan asettui Team X. Ottelu eteni Hoppersin hallitessa kenttätapahtumia. Tasapainoisen peliesityksen jälkeen 2-5 voitto Hoppersille. Toisessa matsissa vastaan tuli Weikkoset. Ottelu oli tasaista vääntöä, mutta Karvinen oli vahva pelintekijä ja syötti kaikki Hoppersin kolme maalia. Hoppers maalissa Iiro Laukas pelasi virheettömän pelin ja nollasi vastustajan, 3-0 Hoppersille. 

 

Selkeimmät Hoppersin syömähampaat osoittivat vaarallisuutensa Lasse Siiskonen 4+0 ja Keijo Karvinen 2+3

 

 


SC Viivelähtö 7 PTS

SC Viivelähtö pelasi pelinsä keskiviikkona, vastassa oli FC Aarnikotkat ja FC Hazard. Ensimmäisenä vastustajana oli Aarnikotkat. Viivelähtö otti heti kuskin paikan ja vei ottelua ihan miten tahtoi. Varsinkin Osku Sirviö oli täysin pitelemätön ja iski 3+2 tehot yhteen matsiin. Jouni Lahtiselle varma nollapeli, ja Viivelähdölle muhkea 8-0 voitto.

 

Toiseen otteluun vastaan tuli FC Hazard. Mahtoiko olla hyvänolon tunne hieman päällä kun Hazard pääsi iskemään heti ekalla minuutilla johto-osuman. Ei kyllä pitkään mennyt kun Jani Väisänen iski tasoituksen. Ottelu eteni tasaväkisissä merkeissä, lopulta kuitenkin Hazard viimeisteli paikoistaan varmemmin ja Viivelähtö joutui tyytymään 4-2 tappioon.

 

Tämähän tietää sitä ettei Viivelähtö voi vielä olla varma yläsarja paikastaan, viimeisellä kierroksella tulee vastaan Team X, josta yksikin piste riittää varmistamaan jatkopaikan.

 

 

 

FC Hazard 6 PTS

Kauden surkeasti aloittanut FC Hazard selvästi heräsi keskiviikon kierroksella. Vaikka vielä vähän viimeistelyssä on petrattavaa niin keskiviikkona nähtiin vakuuttavaa joukkuepeliä pelannut Hazard, joka napsi kaksi tärkeää voittoa jotka nosti joukkueen hyviin asemiin jatkopaikkaa ajatellen. 

 

Ensimmäiseksi vastustajaksi asettui FC Aarnikotkat. Hazard hallitsi pallollisena peliä, mutta kunnon paikoille pääsy tuotti hieman vaikeuksia, lopulta kuitenkin jämäkkä 3-1 voitto. Viivelähtöä vastaan Hazard jo joutuikin pelaamaan tosissaan, mutta selvisi ottelusta voittoisana 2-4 numeroin. Tarkempi joukkuepuolustus taisi olla tämän tiukan ottelun Hazardille kääntävä tekijä.

 

 


Team X 6 PTS

Team X lähti selkeänä altavastaajana perjantain avausotteluun Pöyryn Panttereita vastaan. Taktiikka oli valittu tämän mukaan, X sumputti joukkueena erittäin tiukasti eikä päästänyt Panttereita kunnon maalipaikoilla juhlimaan. Myös lainavahti Markus Korhonen oli oivassa pelivireessä, muutama huippuluokan torjunta ja muuten virheetön suoritus toi nollapelin. Kun Team X myöskään onnistunut vastahyökkäyksistään maaliä tekemään pisteet jaettiin harvinaisella 0-0 tuloksella.

 

Toisessa ottelussa Lakeside Hopperisia vastaan ei puolustus enää niin hyvin pitänytkään. Toisaalta X pääsi myös hyökkäämään ihan toisella tavalla ja uusi vahvistus Erno Hänninen osoitti heti arvonsa iskemällä pari häkkiä. Valitettavasti tämä ei tällä kertaa riittänyt vaan pisteet meni Hoppersille 2-5 luvuin.

 

Team X on vielä ennen viimeisiä pelejä ensimmäinen alasarjaan jäävä joukkue. Mutta viimeisellä kierroksella vastaan tulee Viivelähtö ja voitto Viivelähdöstä varmistaisi paikan yläsarjasta ja isoimman pytyn tavoittelusta.

 

 

 

Weikkoset 5 PTS

Weikkoset tuli pirteällä asenteella perjantai iltaan. Avaus ottelu Darras Taasia vastaan pelattiin hirvittävällä temmolla. Tässä vauhdikkaassa pelissä Weikkoset kuitenkin pystyi kokemuksen voimalla olemaan koordinoidumpi ja päättämään hyökkäykset hyville maalipaikoille sekä estämään suurimman osan vastustajan hyökkäyksistä ennen maalille pääsyä. Tämä näkyi ottelun lopputuloksessa ja pisteet Weikkosille 2-6 lukemin. Kapellimestareina ottelussa hääri Veikko Peltonen 4+0 sekä Pasi Pappila 1+3.

 

Toisessa ottelussa vastaan tuli kovassa vireessä oleva Lakeside Hoppers. Hoppersin tiukempi puolustus alkoikin vähän turhauttamaan Weikkosten hyökkäystä. Weikkoset eivät vaan löytäneet keinoa murtaa Hoppersin puolustusta, Hoppersin onnistui kolme maalia tekemään, joten 3-0 tappioon oli tällä kertaa Weikkosten tyydyttävä.

 

Vielä on Weikkosillakin mahdollisuus yläsarjan peleihin, voitto tarvittaisiin Aarnikotkista viimeisellä kierroksella ja sopivasti apuja muiden otteluiden tuloksista.

 

 

 

Darras Taas 3 PTS

Darras Taas joukkueen nuoret taskuraketit toivat perjantain otteluihin paljon vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Valitettavasti tämä ei tuonut joukkueelle toivottua tulosta vaan kuokkaan tuli molemmista otteluista 2-6 lukemin. 

 

Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli lohkonkärki Pöyryn Pantterit. Darras ei oikein pystynyt puolustamaan Panttereiden hyökkäystä vastaan ja nopeat vastahyökkäyksetkin kilpistui liian usein Pantteri puolustajiin. Sama homma oli myös seuraavassa ottelussa Weikkosia vastaan. 

 

Darras tulee jatkaamaan kauttaan alasarjan pyttyjen metsästyksessä. Tätä ennen pystyy kuitenkin pystyy aiheuttamaan merkittävää kiusaa FC Hazardille viimeisellä tasonmittauskierroksella.

 

 

 

FC Aarnikotkat 0 PTS

Aarnikotkille kauden alku on ollut yllättävän hankala. Joukkue ei ole oikein saanut omaa peliään uomiinsa ja kulkemaan luonnollisesti. Keskivikkona vastaan asettui ensin FC Hazard. Aarnikotkat puolustivat maltilla eikä päästänyt Hazardia helpolla. Hyökkäykseen lähtö tuotti kuitenkin hieman vaikeuksia. Muutama hyvä vastahyökkäys poiki yhden maalin, jonka syötti Janne Matilainen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt ja Hazard voitti 3-1.

Heti perään vastaan asteli Viivelähtö. Taisi edellisen pelin mainio taistelu viedä selkeimmän terän ja keskittymisen Aarnikotkilta, sillä Viivelähtö vei ottelua miten halusi ja voitti 8-0

Aarnikotkilta on vielä pistesarake avaamatta ja tämähän tietää että kausi jatkuu alasarjassa. Alasarjan alkaessahan pisteet nollataan muiltakin, joten Aarnikotkien on vain saatava peli loksahtamaan kohdilleen. Potentiaalia joukkueessa kyllä on.