PUUMA SALIBANDYLIIGA KÄYNNISTYY LAUANTAINA RANTAKEITAALLA!
Maanantai, 06 Marraskuu 2017 09:52

puuma3

 

MAHL:n naisten toiminta ottaa jälleen isoja harppauksia eteenpäin.  Pitkään haaveena ollut naisten oma salibandyn harrastesarja pyörähtää käyntiin lauantaina 11.11. klo 10 Rantakeitaalla!

 

Sarja pelataan turnausmuotoisena kuuden joukkueen voimin. Turnauksia pelataan Mikkelissä Rantakeitaalla ja Mäntyharjun Kisalassa. Harrastesarja on toteutettu yhteistyössä Mikkelin lähiseudun joukkueiden kanssa. Joukkueita sarjaan on lähtenyt Mikkelistä, Mäntyharjulta, Pertunmaalta, Juvalta ja Ristiinasta.

 

Naisia sarjassa on mukana pelaamassa yli 100 ja lisäyksiä joukkueisiin tulee varmasti kauden aikana!! Naiset ovat asiasta todella innoissaan ja sarja onkin kerännyt paljon kiitosta:

 

”On hienoa, että MAHL on ottanut asiakseen järjestää myös naisille sarjamuotoista toimintaa. Erityisesti kiitosta saa turnausmuotoinen sarja, sillä sen avulla voidaan liikuttaa myös Mikkelin lähialueiden naisia, eikä pelkästään mikkeliläisiä. Alueitten välillä syntyy positiivista kilpailua urheilussa ja joukkuetoimintaa myös naisten keskuudessa.”

 

Tervetuloa seuraamaan MAHL Puuma salibandyliigan pelejä Rantakeitaalle lauantaina 11.11.2017 klo 10 alkaen!

 

Lisätietoja sarjasta löydät täältä.