TALVIFUDIS POTKAISTIIN KÄYNTIN
Maanantai, 06 Marraskuu 2017 14:11

 

 talvifudis

 

 

MAHLin perinteinen Talvifudis sarja saatiin potkaistua käyntiin sunnuntai-iltana Kuplassa. Sarjassa on mukana seitsemän joukkuetta, jotka pelaavat keskenään kolminkertaisen sarjan tässä talven aikana. Pelipaikka ja aika on vakituisesti Kuplassa sunnuntai-iltaisin ja pelejä pelataan kutakuinkin joka viikko. Tuttuun tapaan talvella fudikseen intoutuu vain kaikkein innokkaimmat potkijat ja peleissä on kaiken kaikkiaan ehkä hieman rennompi ote kuin kesällä. Tällä kierroksella sarjan avasi neljä joukkuetta, mustista varpaista ja jalkojen kolotuksesta huolimatta nähtiin kokoelma hienoa maaleja sekä komeita torjuntoja.

 

Tulokset

05.11.2017 19:30 h   Lähemäki Bar -  FC Hazard   0 - 2 Raportti
05.11.2017 20:15 h    Wilmert  - Gucci FC   2 - 1 Raportti
05.11.2017 21:00 h   Lähemäki Bar  -  Wilmert   0 - 5 Raportti
05.11.2017 21:00 h    FC Hazard -  Gucci FC   3 - 0 Raportti

 

 

Raportti

 

Wilmert 6 pts

Wilmert on perinteisesti ollut vahva talvifudis-joukkue. Vahva oli avaus nytkin ja joukkue napsi itselleen molemmista otteluista voitot. Kokeneet pelimiehet lähtivät jälleen otteluihin rapsakkaalla hyökkäysasenteella ja maalin nälkää uhkuen. Selvästi pientä tuntuman puutetta oli havaittavissa, mutta pelien edetessä joukkueen syöttö kuviot alkoivat löytymään ja tarvittavat maalit voittoihin saatiin iskettyä. Aika paljon kyllä jätkät paikkoja tuhrikin. Mutta jyvä varmasti tarkentuu kun tästä vauhtiin päästään ja Wilmert on varmasti mukana taistelemassa sarjan voitosta.

  

 

FC Hazard 6 pts

Toinen kahden voiton joukkue. Hazard lähtee talvikauteen tutulla rungolla ja parilla vahvistuksella. Hazardin peli tuntui alusta asti pyörivän mallikaasti, tuttuun tapaan kunnon maalipaikoilla ei varsinaisesti mässäilty, mutta koko kenttä pelasi kokonaisvaltaisen vahvasti estäen myös vastustajan maalipaikat. Tämä toimikin hyvin ja maali pysyi puhtaana molemmissa illan peleissä. Hazardilla on ollut tapana esittää ailahtelevia otteita pitkin kautta, mutta joukkueessa on vahvaa potentiaalia kärki kahinoihin.

 

 

Gucci FC 0 pts

Uusi nuorisojoukkue saatiin mukaan MAHLin toimintaan. Vallan pirtsakkaasti esiintyneet junnut näyttivätkin innostusta, vauhtia ja teknistä taituruutta kentällä mistä konkari joukkueet voivat enää vaan haaveilla. Kokeneet joukkueet kuitenkin veivät voiton nyt ekalla kierroksella. Mutta sisukas esitys nähtiin Guccilta, ja kauden mittaan kuin joukkue yhtenäistyy ja yhtenäinen pelitapa löytyy alkaa pistepinot varmasti kasautua.

 

 

Lähemäki Bar 0 pts

Ei ollut oikein Lähemäen päivä tällä kertaa. Avaus ottelussa Hazardia vastaan nähtiin tuttu hyvin puolustava ja taisteleva Lähemäki Bar. Pitkään Hazard saatiin pidettyä poissa maalinteosta. Hyökkäyksiin lähdöissä oli selkeästi joukkueen ongelma, syötöt vähän napsahteli sinne ja tänne, ja tämän takia ei oikein päästy vastustajan maalivahtia kunnolla kokeilemaan. Toisessa ottelussa Wilmertiä vastaan oli hyvin pitkälle samat sävelet, kunnes lopulta osittain huonon tuurinkin takia repsahti lukemat vähän ruman näköisiksi. Tuntuman taas parantuessa varmasti keltaisetkin alkavat pisteitä louhimaan. Joukkueen maalivahdilta Harto Huikolta nähtiin monta komeaa torjuntaa.

 

 

Canarian Pallo, Lakeside Hoppers ja Team X aloittavat kautensa seuraavalla kierroksella joka pelataan 19.11.