HÄMMINKI VARMISTI PAIKKANSA YLÄSARJASSA
Perjantai, 10 Marraskuu 2017 09:19

jkiekko wilmert pelaaja

 

Tällä viikolla naulattiin monen joukkueen tuleva sarjataso lukkoon. Varmaa on että A-lohkossa Ylös menevät JOT Sahara ja Hämminki. Viimesestä paikasta yläsarjaan pelaavat Shooting Stars ja Mipro ja sopivasti he kohtaavatkin toisensa viimeisellä kierroksella. B-lohkosta aurinkoon matkaavat SuomU ja MT Hockey. PoNu Hearts ja TOP 10 taistelevat kahdesta muusta paikasta.

 

Ottelut

41   06.11.2017 21:00 h - 4 - 9 Raportti
42   06.11.2017 22:00 h - 2 - 4 Raportti
43   07.11.2017 21:00 h - 3 - 1 Raportti
44   07.11.2017 22:00 h - 3 - 1 Raportti
45   09.11.2017 21:00 h - 11 - 2 Raportti
46   09.11.2017 22:00 h -  MT Hockey 2 - 13 Raportti

 


 

Raportti

Shooting Stars -  Jukurit OT  4-9

Shooting Stars lähti otteluun hakemaan kauden parasta peliään, ja sitä kautta parempia asemia yläsarja paikan ratkaisevaan peliin. Shooting oli liikkeellä hyvällä jalalla ja iloisella mielellä. JOT oli kuitenkin heti pelin alussa murhaavan tehokas, sillä se rykäisi itsens nopeaan tahtiin 4-1 johtoon. Sami Lindholm onnistui vielä kaventamaan taukolukemiksi 4-2. Toisen erän alkuun Kimmo KOrhonen toi Shootingin jo maalin päähän, mutta sitten iski Kai Simola kahdesti ja peli oli selvä. Loppu meni enemmän ja vähemmän pelailuksi ja lopulta JOT oli vahvempi 9-4 lukemin. Näin ollen Shooting Stars saa tosissaan kilvoitella paikastaan ylös kun se kohtaa viimeisessä pelissään Mipron.

Kovimmat tehot nakutti pelissä nakutti JOT:n Kai Simola 3+1

 

Golf HT  -  Mipro 2-4   

Pelissä oli isot panokset, sillä voittaja sai jatkaa taisteua paikasta yläsarjaan,ja se näkyikin molempien esityksissä. Golf aloitti ottelun myrskyn lailla, sillä se johti ottelua 2-0 jo kahden ja puolen minuutin kohdalla. Tämän verran tarvittiin että Mipro heräsi otteluun mukaan. Niko Halonen kavensi pelin 2-1:n. Tuon jälkeen tahti laantui puolin ja toisin. Molemille tuli vielä mutama paikka ennen taukoa, mutta tulosta ei tullut. Toisen erän alkuun Mipro löysi yhden vaihteen lisää. Heikki Isotalus toi Mipron Tasoihin ylivoimalla, ja seitsemän minuuttia ennen loppua Mipro menikin sitten ohi. Tästä ei Golf enää toipunut, ja Mipro karkasi 4-2 voittoon, ja sopivasti se kohtaakin viimiesessä pelissään Shoting Starsin. 

 

Hearts   -  TOP 10 3-1   

Tässäkin peissä taisteltiin hyviin astelmiin pääsemiseksi yläsarjapaikan kannalta ratkaiseviin viimeiseen peliin. Ensimmäiseen viiteen minuuttiin molemat onnistuivat kertaalleen maalin teossa. Sen jälkeen hanat menivät kiinni ja molemmat keskittyivätkin jäähyilyyn. Seuraava maali jäikin ottelun voittomaaliksi, kun Hearts iski ylivoimalla 2-1:n. TOP yritti vimmatusti tasoitusta, mutta Jan Lampinen oli kuin muuri. Viimeisilä sekunneilla Artturi Foudila iki illan toisen osumansa tyhjiin. Näin Hearts on todella lähellä paikkaa yläsarjassa.

 

HC Hämminki -  Star Expert 3-1  

Hämminki jatkoi voittojen metsästystä Voitolla oli mahdollisus varmistaa paikka auringossa, ja sen he myös tekivätkin. Tosin Star tarjosi heille todella tiukan vastuksen. Hämminki sirtyi johtoon Oskar Lipiäisen hurjalla kudilla jo heti kättelyssä. Paikkoja oli lisämaaleihinkin, mutta viimeistely oli todella tehotonta. Pieni paniikki alkoi hiipiä junnujen puseroon, mutta lopulta Oskar Lipiäinen vapautti Hämmingin piinasta. Lopulta Hämminki otti 3-1 voiton ja näin paikka "Isojen poikien" peleissä on varmaa.

 

Sahara  -  Wilmert 11-2

Wilmert oli torstaissa toivoa täynnä, mutta se toivo ei kantanut kuin ensimmäiset 6 minuuttia. Sahara iski heti, mutta Wilmert tasoitti heti perään. Tämän jälkeen Wilmertille ei jätetty palaakaan, vaan Sahara paagtoi täyttä höyryä läpi ottelun. Sahara murjoi wilmertin lopulta maanrakoon 11-2 lukemin. 

Kai Hämäläinen 4+0 ja Jere Helmola 2+2 olivat Saharan tehomiehiä. 

 

Rattopojat  -  MT Hockey 2-13   

MT oli toipunut SuomU tappiostaan ja sen sai tuta Rattopojat. Junnut olivat loistavalla ilmeellä liikkeellä, hymy ei hyytynyt, vaikka MT painoi maalin toisensa perään. Junnut antoivat kaikkensa, ja se lopussa tuottikin muutaman onnistumisen. Se toi uskoa vamasti taas jatkooon, ja poikien pelaaminen sen kuin kehittyy. MT:n tekiminen taas näyttää jo aika valmiilta.

Koviten Rattopoikia kuritti Tommo Nukari 3+4 tehoin