SÄBÄN TASONMITTAUS LÄHENEE LOPPUAAN
Perjantai, 10 Marraskuu 2017 10:59

 

 

salibandy risaba pelaaja

 

Tasonmittaus pelit loppuvat tällä viikolla. Moni on jo paikkansa ylhäällä/alhaalla varmistanut, mutta vielä moni paikostaan taisteleekin. Viime viikolla pelattiin A-lohkon kierros ja alla raporttia tästä.

 

HUOM!

Ensiviikolla aloitetaan pelaamaan yläsarjaa. Pelejä vain perjantaina 24.11, tuolloin tulessa nyt jo paikkansa ylhäällä varmistaneet joukkueet.

18.00   Pöyryn Pantterit - Huru-Ukot
18.40   Lakeside Hoppers - Huru-Ukot
19.20   Pöyryn Pantterit - RiSaba
20.00   Wilmert - Lakeside Hoppers
20.40   Wilmert - RiSaba

 

Tulevaisuuden aikatauluja tulee lisää kunhan saadaan tämän viikon pelit pelattua ja lohkopaikat varmistettua.

 

 

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

   

 

Ottelut LOHKO A

 

  6 08.11.2017 19:40 h Huru-Ukot  -  Team A-H-M-A 2 - 2 Raportti
 
  6 08.11.2017 20:20 h Wilmert  -  Team A-H-M-A 5 - 2 Raportti
 
  6 08.11.2017 21:00 h Huru-Ukot  -  Wilmert 5 - 5 Raportti

 

  6 10.11.2017 18:00 h RiSaba  -  Jälkipeli Bouncers 5 - 4 Raportti
 
  6 10.11.2017 18:40 h Wilttiketju  -   Jälkipeli Bouncers 3 - 5 Raportti
 
  6 10.11.2017 19:20 h RiSaba  -  SB Daltons 7 - 1 Raportti
 
  6 10.11.2017 20:00 h Wilttiketju  -  Team MHS 7 - 6 Raportti
 
  6 10.11.2017 20:40 h SB Daltons  -  Team MHS 2 - 5 Raportti

 

 

Raportti 

 

Huru-Ukot 9 PTS

 

Kauden vahvasti aloittanut Huru-Ukot tuli keskiviikon peleihin vahvasti latautuneena. Voitonnälkää uhkunut joukkue joutui kuitenkin jäämään kierroksella tasureihin.

 

Team A-H-M-Aa vastaan peli oli tiukkaakin tiukempaa läpi ottelun, vastustajille ei paljoa tilaa annettu ja molempien päiden maalivahdit esittivät varmaa torjunta työskentelyä. Huru-Ukot oli jo voiton syrjässä kiinni, mutta ilman maalivahtia pelannet ahmalaiset saivat ottelun tasoitettua seitsemän sekuntia ennen loppua. 

 

Wilmert peli olikin sitten huomattavasti ailahtelevampi, Huru-Ukot siirtyivät johtoon, hetkeä myöhemmin joukkue olikin kahden maalin tappiolla, kuitenkin upea nousu taas maalin johtoon ja lopulta tyytyminen tasuriin. Tässä ottelussa Huru-Ukot näyttivät upeaa venymiskykyä, joukkue voikin jo ruveta henkisesti valmistautumaan ylempään jatkosarjaan ja taisteluun kaikista kirkkaimmasta pytystä.

 

 

 

Wilmert 9 PTS

 

Wilmert tuli ja pelasi tuttu Wilmertin peliä. Täydelliseen pallonhallintaan perustuva pelikirja toi jälleen tulosta, mutta näytti myös hieman haavoittuvuuttaan. Ahmoja vastaan ottelu oli hanskassa alusta asti, pallo pysyi Wilmertillä ja viimeistelu oli tappavan tehokasta, ansaittu 5-2 voitto Wilmertille.

 

Huru-Ukkoja vastaan oli WIlmertin tyytyminen tasuriin. Jälleen pallonhallinta oli Wilmertillä, mutta Huru-Ukot onnistuivat iskemään Wilmertin heikkoon kohtaan, vähän laiskahkoon puolustamiseen. Suoraviivaiset huru-hyökkäykset pakottivatkin maalivahti Pasi Pippurin muutamaan näyttäväänkin torjuntaan. Wilmertin hyökkäys toimi kuitenkin tuttuun tapaan ja lopunlopuksi tuloksena oli runsas maalinen tasuri 5-5 lukemin.

 

Keskiviikko-illan tehoduona hääri järkyttävät tehot iskenyt Mika Häkkinen 5+2 ja Sami Pekkanen 2+3

 

RiSaba 8 PTS

 

RiSaba parantaa otteitaan kokoajan pikkuhiljaa. Tuplavoitto perjantain kierrokselta varmisti RiSaban odotetun paikan yläsarjasta.

 

Ekassa pelissä vastaan asettui Jälkipeli Bouncers ja RiSaban alku oli kaikkea muuta kuin vakuuttavaa. Bouncers karkasi ekassa erässä jo rapsakkaan 0-4 johtoon. Ilmeisesti jotain herättelyä lyhyen erätauon aikan kerkesi tapahtua kun joukkueen otteet toisessa erässä olivat jo tyystin erinäköiset ja takaa-ajo nopeasti. RiSaba sai kuin saikin neljän maalin karkumatkan kurottua umpeen ja vielä iski seitsemän sekuntia ennen loppua ylivoimalla 5-4 voittomaalin. Hieno nousu kohtalaisen tukalasta asemasta.

 

Toisessa pelissä lämpimällä RiSaballa ei ollut hätäpäivää ja nuori SB Daltons kaatui vakuuttavasti 7-1

 

 

Team MHS 6 PTS

 

MHS kirjautti perjantaina itselleen voiton ja tappion. Epämiellyttävämpiä MHS perinteitäkin pidettiin valitettavasti yllä, mutta ei siitä sen enempää. Ekassa pelissä vastaan tuli Wilttiketju. Voisi melkein sanoa ettei kummankaan joukkueen pelikirjaan mahtunut sanaa puolustus. Vauhdikkaassa pelissä juhlittiin maalipaikoilla, eikä ottelun maalivahdeille paljon mahdollisuuksia annettu. Tässä maalinteko kilpailussa MHS jäi kuitenkin niukasti kakkoseksi 6-7 lukemin.

 

Toinen peli Daltonsia vastaan päättyi sitten MHSlle 5-2. Ottelu oli huomattavasti tiukempi mitä lukemista voisi hätäinen päätellä ja ottelu olisi voinut helposti päättyä ihan toisellakin tavalla. Harto MHS maalissa oli kuitenkin mies paikallaan esittäen tukun loisto torjuntoja.

 

Viimeisessä pelissään MHS pelaa käytännössä suoraan jatkopaikasta Team A-H-M-An kanssa, voitto ja tasuri riittänee.

 

 

 

Team A-H-M-A 5 PTS

A-H-M-A selvästi keskiviikkona pisti kaikki peliin ensimmäiseen otteluunsa Huru-Ukkoja vastaan. Ottelu tarjosi kutkuttavan jännittävän trillerin, jossa kaksi tiukasti taistelevaa joukkuetta otti mittaa toisistaan. Varsinkin maalivahti Antti Pänkäläinen oli vireessä tässä ottelussa. Ottelu meinasi jo mennä Huru-Ukoille, mutta A-H-M-A näytti kyntensä hakiessaan tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla ja lopulta Oskari Laihon laukaus painui Huru-Ukko maaliin seitsemän sekuntia ennen loppua. Ottelu pättyi oikeudenmukaiseen 2-2 tasuriin.

Heti perään vastustajaksi tuli täysin eri tyylinen Wilmert. Menikö ahmojen paukut ekaan peliin vai sekottiko Wilmertin pallonhallinta vain pakan, mutta tässä matsissa ei Team A-H-M-A oikein pystynyt haastamaan vastustajaa, tuloksena 2-5 tappio. 

Viimeisessä pelissä vastaan tulee MHS. Voitto tästä luultavammin riittää yläsarjapaikkaan.

 

 

SB Daltons 5 PTS

 

Ei ollut oikein Daltonsin kierros tämä. RiSaba tuli valmiiksi lämpimänä ekaan otteluun ja otti homman samantien komentoonsa. Daltons ei löytänyt missään vaiheessa eväitä vastaamaan RiSaban peliin ja tulos oli valitettavan selkeä 1-7.

 

Pieni tauko ja toiseen peliin MHSsää vastaan tulikin jo ihan erilainen Daltons. Peli oli tasaista vääntöä ja paikkoja oli molemmilla viedä ottelu nimiinsä. Vastustajan maalivahti Harto Huikko oli kuitenkin vireessä. Kolme minuuttia ennen ottelun loppua Daltons oli maalin tappiolla. Daltons sai kuitenkin loppuajalle ylivoiman ja hyvän mahdollisuuden päästä tasoittamaan ja vaikka voittamaankin ottelu. Ylivoima ei oikein sitten pelannutkaan odotetulla tavalla  omissa soi kahteenkin otteeseen ja kirvelevä 2-5 tappio oli tosiasia.

 

Daltonsilla on vielä mahdollisuus päästä yläsarjaan, mutta se vaatisi sen ettei MHS voittaisi viimeisessä pelissään A-H-M-Aa sekä Daltonsin pitäisi voittaa Bouncers sillei nii ku iha sikaisoin numeroin.

 

 

Wilttiketju 4 PTS

 

Wilttiketju on selvästi vielä vähän etsinyt itseään eikä ole saanut koko potentiaaliaan esille. Perjantaina tuloksina voitto ja tappio, mikä ei riitä enää millään ylempään jatkosarjaan. Alajatkosarjassa joukkueelta kyllä odotetaan kovia näyttöjä.

 

Bouncersia vastaan perjantaina alku oli vahva ja Wilttiketju sai pari maali iskettyä ottelun alkuun, sitten peli alkoi vähän hyytymään ja Bouncersin vauhdikkaat hyökkäykset alkoivat tuottaa tulosta. Bouncers meni ohitse. Loppuun asti Wilttiketju haki vimmatusti tasoitusta, mutta lopulta Bouncers sai iskettyä viimeisen niitin tyhjiin ja ottelu Bouncersille 3-5

 

MHS oli seuraavana vastassa, ottelusta muodostui melkoinen hurlumhei-show kun vauhdikkaita hyökkäyksiä vyörytettiin päästä päähän. Lopulta Wilttiketju oli niukasti parempi maalinteossa ja makea 7-6 voitto oli tosiasia.

 

Perjantain tehopelaaja oli Timo Rautiainen, joka paukutti kahteen peliin komiat 6+1 tehot.

 

 

 

Jälkipeli Bouncers 2 PTS

 

Jälkipeli Bouncerskin pääsi voiton makuun perjantaina! Joukkueen kuriton vauhtipallo-peli alkaa selkeästi tuottamaan tulosta.

 

RiSabaa vastaan Bouncers aloitti erittäin väkevästi ja ekan erän jälkeen taululla komeili Olli Karhun tykittämänä 4-0 Bouncersille. Kauden avauspisteet häämötti jo horisontissa, muttamutta... RiSaba rupesikin pelaamaan ja Bouncersin pakka romahti tyystin. Lopun lopuksi 4-5 tappio niskassa kohti seuraava peliä.

 

Wilttiketjua vastaan Bouncersin hyvät puolet oli taas paremmin näytillä, nopeita teräviä hyökkäyksiä ja leppoisan tiukkaa taistelua omassa päässä. Toni Pylkkänen oli varma maalillaan ja onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Kauden avausvoittoon siis tosiasia. Bouncersinkin peli paranee kokoajan ja kun alasarja saadaan käyntiin odotetaan Bouncersinkin napsivan pisteitä tasaiseen tahtiin.