SALIBANDYN CHAMPS-SARJA STARTTASI
Torstai, 16 Marraskuu 2017 10:01

 

sabakaluslide

 

Keskiviikko-illassa käynnistyi uusi sarja MAHLissa, salibandyn Champs. Champs-sarjassa on kaikki pelaaja rajoitteet poistettu, joten sarjassa kohtaavat parhaista parhaimmat ja komeista komeimmat.Ottelut pelataan normi-MAHLia pidemmän kaavan mukaan, peliaika on 3x15min. Sarjassa on mukana viisi joukkuetta, jotka pelaavat talven mittaan kolminkertaisen sarjan. Näin kovatasoista salibandya ei ole ennen MAHLissa nähty!

 

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

   

Ottelut

  1 1 15.11.2017 19:40 h Team KalU  -  FC Hazard 6 - 11 Raportti
 
  1 2 15.11.2017 20:40 h SB Metsämursut  -  SC Kullan Kaivajat 1 - 10 Raportti

 

 

Raportti 

Team KalU - FC Hazard 6 - 11

 

Team KalU on viime vuodet dominoinut väkevästi MAHLin salibandy liigaa. Joukkueen runko on tuttu viime vuosilta, vaikka uusiakin naamoja taisi mukana vilahtaa. Nyt joukkue on uusien haasteiden edessä kun vastukset kovenee, pystyykö voittamaan tottunut joukkue jatkamaan menestyksen tiellä?

 

GM Lamberg on kasannut Champs sarjaan uuden Hazardin. Joukkueessa on paljon mm. Löysätemmon kuin Obelixinkin miehiä, muutama kanta-Hazardilainenkin on mukaan päässyt. Lähes jokainen pelaaja on kuitenkin ennenkin nähty Hazard paidassa jossain vaiheessa, joten ihan keräilyporukasta ei voida puhua. Löytyykö yhteinen sävel tälle nipulle, yksilötaitoa pitäisi äinakin olla yllinkyllin.

 

 KalU koki ensimmäisen takaiskun jo ennen pelejä, kun joukkueen molemmat nimetyt maalivahdit joutuivat jättämään pelin väliin. Mutta ei hätää, MAHLIN aktiivisin laina-vahti Harto Huikko saapui joukkueen avuksi. Vaikka Hazard nopeasti aloitti maalinteon, voisi sanoa KalUn olleen selkeästi paremmin valmistautunut otteluun. KalUn tuttu miehitys oli selkeästi joukkuepeliltään valmiimpi kuin Hazard, jonka pelaajat selvästi hieman totuttelivat vielä uusiin pelikavereihinsa. Ekä erä KalUlle 3-2

 

Hazard selkeästi rupesi löytämään itseään ottelun edetessä, toisessa erässä pakka oli selkeästi tiukemmin kasassa. KalU ei toiseen erään maalinteossa onnistunutkaan, tästä iso kiitos myös Roni Koskelinille Hazardin maalilla. Toinen erä Hazardille 0-3

 

Hazard petrasi kolmanteen erään entisestään ja joukkueesta löyty tulikuuma tutkapari Juuso Neuvonen-Mikko Toivanen. KalUkin selvästi petrasi peliään, vaikka muutama harmillinen huolimattomuus virhe kostautui maalien muodossa. viimeinen erä Hazardille 3-6

 

Tiukka peli vähän loppupuolella repesi. Ottelun ratkaisijoina voidaan pitää Hazardin yksilötaitoa, Juuso Neuvonen 3+3, Mikko Toivanen 3+2 ja Eetu Kurri 3+1 olivat tällä kertaa vain liian liukkaita pideltäviksi. 

 

 

SB Metsämursut - SC Kullan Kaivajat 1-10

 

SB Metsämursut koostuu pääosin metsäalan opiskelijoista. Etukäteen joukkuen taso on hieman kysymysmerkki, minkähänlaisia taitureita joukkueestä löytyykään.

 

SC Kullan Kaivajat koostuu täysin Launiala Lightning pelaajista, joten sarjan ennakkosuosikin viitta on laskettu heidän harteilleen. Yhteenhitsattu kolmosdivarissa marinoitu porukka tulee varmasti olemaan vaikea voitettava.

 

Metsämursut siis joutuivat heti kovimman mahdollisen haasteen eteen. Ottelun tahti oli alusta asti selvä Kullan Kaivajien hallitessa ja mursujen suojellessa omaa maalia ja iskien nopeiden vastahyökkäysten muodossa. Ensimmäisessä erässä kuitenkin oli pinetä tunnustelun makua molemmilla joukkueilla. Erä kuitenkin Kullan Kaivajille 0-2

 

Toisessa erässä Kullan Kaivajien rutiini alkoi näkymään entistä enemmän ja Metsämursujen oli todella vaikea murtautua maalipaikoille. Kullan Kaivajat taasen tutuilla syöttökuvioilla sai iskettyä tehokkaasti maaleja, toinen erä 0-4 Kullan Kaivajille.

 

Kolmas erä jatkui siitä mihin edellinen loppui. Vaikka ottelussa Metsämursut sai laukauksia kohti Kullan Kaivajien maalia niin oikein kunnon paikoille joukkue ei missään vaiheessä päässyt. Antti Tiilikka oli vireessä Kullan KAivajien maalilla ja varmasti liimasti mursujen laukaukset. Nollapeli meni kuitenkin muutama minuutti ennen loppua kun Mikko Luukkonen menetti pallon alimpana miehenä ja Metsämursujen Lauri Laakso tinttasi pallon varmasti yläkulmaan. Kullan Kaivajien tehomiehinä ottelussa kunnostautuivat Jasu Sopanen 4+0 sekä Jere Liukkonen1+3

 

Ottelu oli hieman epätasainen, mutta ei tästä vielä suuria päätelmiä voi tehdä. No toki Kullan Kaivajat oli odotetun kova. Metsämursuilla oli paljon hyvännäköistä tekemistä ja taidokkaan oloisia pelaajia, kauden mitaan varmasti joukkue pystyy paremmin haastamaan vastustajansa. Champsi sarja on nyt kuitenkin avattu, mielenkiinnolla odotetaan miten asetelmat tästä tulevaisuudessa muuttuvat.