TASONMITTAUS 4 PELIÄ VAILLE VALMIS
Perjantai, 17 Marraskuu 2017 11:34

jkiekko acp

 

Toiseksi viimeinen viikko toi kahdelle joukkueelle paikan Yläsarjaan. Viikko alkoi heti kuoleman pelilla Mipron ja Shooting Starsin välillä SHooting matkaa yläsarjaan. Myös Hearts varmisti paikkansa ylös voittamalla Karlan. Ensi viikolla ratkaistaan viimienen paikka kun PoNU ja TOP 10 kohtaavat ja panoksena on paikka yläsarjaan. Tasonmittaus saa huiman lopetuksen. Torstaina sitten jo jatketaan yläsarjan peleillä.

 

Ottelut

47   13.11.2017 21:00 h - 1 - 7 Raportti
48   13.11.2017 22:00 h - 1 - 4 Raportti
49 HH 14.11.2017 21:00 h - 6 - 8 Raportti
50 HH 14.11.2017 22:00 h - 4 - 9 Raportti
51   16.11.2017 21:00 h - 0 - 6 Raportti
52   16.11.2017 22:00 h  MT Hockey - 9 - 4 Raportti

 


 

Raportti

Mipro - Shooting Stars   1-7

Ison panoksen peli. Joukkueet lähtivät tasapisteistä viimeiseen peliin ja voittajalle oli luvassa paikka yläsarjaan. Shooting näytti heti pelin alusta että se haluaa ylös, ja peli olikin nopesti taputeltu. Shooting iski tehokkaasti paikoistaan ja hallitsi peliä muutenkin lähes koko ajan. Kun tauolle mentiin 1-5 lukemissa näkyi huojennus punapaitojen kasvoilta. Toinen erä meni loppua odotellessa, ja lopulta Shooting Stars matkaa yläsarjaan 1-7 voitolla.

Ottelun hahmo oli kuka muukaan kuin Jarmo Tolvanen, joka iski hatullisen maaleja.

 

PoNu  -  SuomU 1-4   

SuomU:lla ei tässä pelissä ollut enää panoksia, mutta PoNu taas vastaavasti pelasi isoista asioista. Voitto olisi vienyt sen jo todella lähelle aikkaa yläsarjaan, mutta SuomU ei ollut yllätettävissä. Peli oli tasainen vääntö, jossa Ponu näytti että se on pelillisesti yläsarja kamaa. PoNu taisteli hyvin ja peli aaltoili hyvin päästä päähän. Ottelun ratkaisi SuomU:lle tehokkuus maalipaikoissa. Muuten PoNu ei ollut jäljessä oikeastaan missään. Ensi viikolla PoNu pelaa TOP 10:n kanssa viimeisest ylsarjapaikasta.

 

Wilmert   -  Golf HT 6-8   

Olipahan peli. Molemmat joukkueet tulivat peliin rennolla asenteella ja pilke silmäkulmassa. Puolustaminen ei kuulunut kummankaan joukkueen sanavarastoon. Pelaajat kiisivät jäällä punalamppu palaen ja se näkyi tuloksessa. Golf hallitsi ottelun alkua Wilmert keskiosaa ja Golf taas loppua. Pelissä nähtiin hienoja maaleja, ja mahtui joukkoon myös muutama jäähykin. Kun aika oli tullut täyteen oli Målfest päättynyt Golfin voittoon 8-6. tämä tarkoitti sitä että Wilmert oli tasonmittauksen ainut joukkue joka ei pisteitä kerännyt.

Ottelun tähtinä GolF:n Roni Saren tehoin 3+1 ja Wilmertin Tuomas Anttonen 0+4

 

 Karla - Hearts 4-9  

Heartsilla oli mahdollisuus varmistaa paikkansa yläsarjaan, ja sen se myös tekikin. Tsin Karla tarjosi kelpovastuksen, kun se pääsi hyödyntämään NHL-kaukalon kokoa sumputtamisessa. Alkuun se ei tosin toiminut kovinkaan hyvin, sillä Peli näytti olevan taputeltu kun Hearts siirtyi jo 5-1 johtoon 12 minuutin paikkeilla. Karla ei kuitenkaan luovuttanut, vaan se aloitti kirin, joka toi sen jo 5-4:n, mutta heti kavennuksen jälkeen Hearts iski kahdesti minuutin sisään, ja peli oli taputeltu. Lopulta Hearts otti 9-4 voiton ja paikan yläsarjaan.

 

Star Expert - Sahara 0-6

Sahar ei jättänyt Starille mitään palaa tähän peliin. JOukkue pelasi hieman puolivaloilla, mutta se riitti, koska kiekko liikkui varsin liukkaasti mieheltä toiselle, eikä Star saanut hippaa missään vaiheessa. Lopulta lukemat jäivät suht maltilllisiksi. Sahara näytt iettä se on valmiina yläsrjan taistoihin.

Kovin pisteniilo oli Kai Hämäläinen 3+1 Tehoin 

 

MT Hockey - Cafe Keidas 9-4   

Mt:llä oli hieman vaikeuksia syttyä peliin ja se näkyi esityksessä. JOukkueen pelaaminen muistutti käsijarrupäällä ajamista. muttta vastaavasti Keidas oli aktiivinen eikä se lähenyt nöyristelemään. Peli pysyi pitkään tasaisena ja siitä kunnia Keitaalle. Lopulta MT kaivoi sen verran ryhtiä tekemiseensä että se nappasi 9-4 voiton. Keitaalle tämä peli taas vastaavasti antaa varmasti uskoa tuleviin koitoksiin.