TALVIFUDISTA JATKETTIIN KUPLASSA
Maanantai, 20 Marraskuu 2017 13:08

talvijalkapallo

 

MAHLin perinteinen Talvifudis-sarja jatkui ja loputkin joukkueet pääsivät vihreälle veralle näyttämään kyntensä. 

 

Tulokset

19.11.2017 19:30 h Canarian Pallo  -  Team X 2 - 1 Raportti
19.11.2017 20:15 h Lakeside Hoppers  -  Lähemäki Bar 1 - 2 Raportti
19.11.2017 21:00 h Canarian Pallo  -  Lakeside Hoppers 11 - 2 Raportti
19.11.2017 21:00 h Lähemäki Bar  -  Team X 1 - 0 Raportti

 

Raportti

 

Canarian Pallo - Team X 2-1

Illan avasi Canarian Pallon ja Team X:n välinen mittelö. Canaria joutui heti alkuun tiukkaan paikkaan kun puolet joukkueesta oli vielä Hänskissä jääpalloa pelaamassa ottelun alkaessa, täten Canarian aloituskentällisessä oli maalivahti sekä neljä kenttäpelaajaa. Canaria taisteli kuitenkin kovasti eikä päästänyt Xää kunnolla myllyttämään. Teemu Lampinen iski kahdeksannella minuutilla Xn 0-1 johtoon, ja samoilla hetkillä alkoi muitakin Canarialaisia paikalle valumaan. Kasper Aholainen kerkesi ensimmäisenä ja iskikin jo tasoituksen 11 peliminuutilla. Ottelu kääntyikin vahvemmin Canarian Pallolle ja lopulta Petri Piispa iski 2-1 voittomaalin Canarian Pallolle. Peli oli kuitenkin tiukka, Canarian Pallon maalille lopulta kerennyt Topi Rytkönen piti vakuuttavalla pelillään Canarian Pallon maalin koskemattomana, tosin nollapeli merkintää ei anneta kun ei koko ottelua pelannut.

  

 

Lakeside Hoppers - Lähemäki Bar 1-2

Hoppers luottaa talvifudiksen rosterissaan laatuun, ei leveyteen. Yhdellä vaihtomiehellä päivän peleihin lähtenyt joukkue tarjosi pelaajilleen mahdollisuuden nousta parrasvaloihin. Lähemäki Bar avasi kautensa jo viime viikolla ja nyt tuli paikalle tuttuun tapaan leveällä rosterilla.

Hoppersilla taisi olla vähän käynnistymisvaikeuksia ja Lähemäki pääsi ottelussa niskanpäälle. Kahdeksan minuutin kohdalla Lasse Hämäläinen siirsi Lähemäen 1-0 johtoon ja 12 minuutilla Niko Räsäsen upea kaukolaukaus painui verkon perukoille lisäten johdon kahteen nollaan. Hoppers ei kuitenkaan lannistunut suoraviivaiset vasta iskut olivat kokoajan vaarallisia eikä Lähemäkeä enää päästetty vaarallisille paikoille. Ei ainakaan sellaisille, joita maalivahti Mika Pippuri ei olisi pystynyt hoitamaan. Mikki Berryn toimesta Hoppers sai ottelun kavennettua, mutta tasoitusosumaa ei ikinä syntynyt, vaikka kehikoitakin päästiin kolisuttelemaan. Pisteet siis Lähemäelle.

 

 

Canarian Pallo - Lakeside Hoppers 11- 2

Jääpallolla sai Canarian pojat paikat lämpimäksi ja rosteri oli nyt kasassa alusta asti, ehkä pientä taktiikka palaveriakin kerettiin pitämään. Jälki olikin sitten sen mukaista. Ottelu oli aika selkeätä pässin lihaa alusta loppuun. Riittänee että kerrotaan Joni Niemen ja Petri Piispan tehneen viisi maalia mieheen sekä Hoppersin maalivahti valitteli selkäänsä pelin jälkeen.

 

 

Lähemäki Bar - Team X 1-0

Toisella kentällä samaan aikaan pelattiin sitten oikein erittäin tasainen taisto. Lähemäki lähti otteluun pallonhallinta taktiikalla ja Team X nopeilla vastaiskuilla. Molemmilla joukkueilla oli kyllä paikkansa naulata ottelu omiin nimiinsä. Äksän yksinäisenä piikkinä pelannut Pentti Väänäsellä oli varsinkin useampi paikka avata maalitili vaikka lopulta päätyikin potkimaan jotain ihan muuta kuin palloa maaliin. Lähemäen kontrolloidummat hyökkäykset loivat omat paikkansa ja parhaimmillaan päästiin maaliviivalle astikin, kunnes lopulta Lasse Hämäläinen helpottavan 1-0 johto-osuman 27 peliminuutilla. Selvä peli ei ollut tämänkään jälkeen, mutta osuma jäi kuitenkin ottelun ainoaksi ja Lähemäki pääsi kotimatkalle täysipistepotti mukanaan.