SUNNUNTAI-FUDAA KUPLASSA
Maanantai, 27 Marraskuu 2017 11:54

talvifudis

Kuplassa tuttuun sunnuntai-tapaan jalkapallon potkimista. 

 

Tulokset

 

 

26.11.2017 19:30 h Team X  -  FC Hazard 1 - 3 Raportti
26.11.2017 20:15 h Lakeside Hoppers  -  Wilmert 0 - 5 Raportti
26.11.2017 21:00 h Team X  -  Wilmert 3 - 6 Raportti
26.11.2017 21:00 h FC Hazard  -  Lakeside Hoppers 7 - 0 Raportti

 

Raportti

 

Team X

X oli kierroksella tiukan paikan edessä kun vastaan asettuivat sarjan kärkiporukoihin povatut Hazard ja Wilmert. X on toistaiseksi esittänyt, nämä pelit mukaanlukien, oikein fiksun oloista peliä eikä vastustajat ole todellakaan päässyt helpolla. Wilmerttiä vastaan numerot vähän repesivät kun joukkue oli pakotettu lähtemään kunnolla hyökkämään parin takaiskun jälkeen. Joukkue kuitenkin pysyi hyvin pelissä mukana ja isku etäisyydellä koko ajan. Neljän pelin jälkeen piste sarake näyttää vielä nollaa, mutta aivan varma juttu että tämä tulee näillä esityksillä muuttumaan, se pieni klikki vielä kun osuu kohdalleen niin tulosta tulee.

 

FC Hazard

Hazard pääsi kierrokselle lähes täydessä vahvuudessaan. Peli soljui mainiosti, vaikka pientä ylimääräistä sunnuntai-kankeutta taisi joillain pelaajilla vielä olla. Tuttuun tapaan maalipaikoissa hieman turittiin, mutta onneksi niitä Hazard pystyi luomaan paljon. Vahva, tasapainoinen esitys tälläkin kertaa ja voitto prosentti toistaiseksi 100.

 

Lakeside Hoppers 

Hopperssilla sama homma kuin X:llä, Hazard ja Wilmert vastassa. Vähän ohkaisen puoleinen Hoppers-rosteri oli saanut pari vahvistusta tälle kierrokselle, mutta se ei tällä kertaa auttanut. Wilmertiä vastaan ekassa pelissään Hoppers kesti parikymmentä minuuttia nollilla pelissä mukana, mutta sen jälkeen vähän repsahti ja Wilmert paineli menemään. Toisessa pelissä Hazardia vastaan Hoppers kesti 15 minuuttia. Joukkueessa selvästi on huomattavissa pientä keskittymiskyvyn herpaantumista kun joukkue joutuu tappioasemaan. Vielä pitää geeämmän ehkä pari vahvistusta hommata että saisi vaihtomiehet täyteen ja joukkue paremmin jaksaisi pelata ottelut loppuun asti. Mutta kautta on vielä paljon jäljellä ja parannusta on varmasti luvassa.

 

Wilmert

Wilmertillä peli kulki tuttuun tapaan. Vahva pallonhallinta, hyvä liike ja hienot syöttökuviot jauhoivat vastustajan puolustukset nurin tälläkin kertaa. Vaikka lopulta molemmissa peleissä maaleja tuli lopulta roppakaupalla, niin kyllä joukkue paikkoja tuhlailikin. Toki sitten kun ketsuppi-pullo saatiin auki niin sitten se oli auki. Wilmert on Hazardin tavoin neljän pelin jälkeen neljän voiton putkessa, ja maalieron turvin sarjan kärjessä.