5 26.11.2017 18:45 h HydO  -  Team 70's 4 - 2 Raportti
6 26.11.2017 19:45 h HiKI  -  Team 70's 2 - 5 Raportti
7 26.11.2017 20:45 h Wilmert Old School  -  HiKi 12 - 1 Raportti

HydO - Team 70's 4-2

Illan avasi kutkuttavan jännittä ottelu HydOn ja Tiimin välillä. Ottelu oli kaikin puolin äärimmäisen tasainen. HydOn Jani Halmetoja sai iskettyä ensimmäisessä erässä joukkueensa 1-0 johtoon, muuten erä pysyi maalittomana. Heti toisen erän alkuun Tiimi onnistui tasoittamaan Jussi Huttusen toimesta. Erän edetessä Tiimille sattui musta minuutti ja HydO pääsi rokottamaan kahdesti. Taakaa ajo oli kiivas ja viimeisellä minuutilla Tiimi pääsi maalin päähän, mutta lopulta HydO sai iskettyä viimeisen niitin tyhjiin. Ottelun hahmo jokaisen HydO maalin alustanut Jukka Purra 0+4

HiKi - Team 70's 2-5

Tiukan tappion jälkeen Tiimi oli sisuuntunut ja voiton nälkäinen. HiKi kuitenkin oli hereillä heti otti johdon parin minuutin pelin jälkeen. Yhdeksän minuutin jälkeen Tiimi sai iskettyä tasoituksen. Hyvää oloa ei kauan kestänyt kun muutamia sekunteja kun HiKi karkasi jälleen johtoon. Erän lopuksi Tiimi kuitenkin sai ottelun tasoitettua  2-2 lukemiin. Toisessa erässä Tiimi kirrasi peliään, selvästi voittoa janoten. Tiimin voiton takuumiehinä toimivat Antti Siivonen 0+4, Marko " Vässe" Väisänen 2+1 sekä Ville Haapanen 1+2

Wilmert Old School- HiKi 12-1

HiKi joutui tiukkaan paikkaan kun heti toinen ottelu perään ja vastaan asettui Wilmert. Ensimmäiset kymmenen minuuttia HiKi jaksoi hyvin Wilmertin vauhdissa, mutta sitten alkoi edellisen ottelun verot painaa. Eikä Wilmertin pistenälkäiset pelurit armoa tunteneet. Wilmert hallitsi peliä suvereenisti ja käytti maalipaikat tehokkaasti hyväkseen. Tehokkaimpana tuttu duo, Mika Viitikko 5+2 sekä Esa Nissinen 1+6.