SALIBANDYSSA ALASARJA KIERROS, JA VÄHÄN YLÄSARJAAKIN
Sunnuntai, 03 Joulukuu 2017 13:34

 

 salibandy viivelahto

 

Viime viikonloppun salibandy ohjelmistossa oli täysi alajatkosarjan kierros sekä kolmen joukkueen pelien verran yläjatkosarjaa. Lauantaina useampikin joukkue kärsi pienestä pelaajakadosta. Menoa ja meininkiä kuitenkin riitti yllinkyllin.

 

 

MUISTA MAHL AVOIN MAHL SALIBANDYVUORO 

Ti 19.00-20.00 | Sport forum, 5€ kerta

 

   

Perjantai 

1 01.12.2017 18:00 h Weikkoset  -  Wilttiketju 3 - 6
1 01.12.2017 18:40 h FC Aarnikotkat  -  Wilttiketju 1 - 5
1 01.12.2017 19:20 h Weikkoset  -  Jälkipeli Bouncers 7 - 2
1 01.12.2017 20:00 h Team X  - FC Aarnikotkat  1 - 5
1 01.12.2017 20:40 h Team X  - Jälkipeli Bouncers  6 - 3

 

Lauantai

 

2 02.12.2017 12:00 h Team MHS  -  Darras Taas 8 - 2
2 02.12.2017 12:40 h Darras Taas  -  SB Daltons 0 - 6
2 02.12.2017 13:20 h SB Daltons  -  Team MHS 2 - 8
2 02.12.2017 14:00 h FC Hazard  -  Team A-H-M-A 2 - 6
2 02.12.2017 14:40 h Team A-H-M-A  -  SC Viivelähtö 2 - 2
2 02.12.2017 15:20 h SC Vivielähtö  -  FC Hazard 6 - 1

 

 

Raportti 

Team  MHS

Team MHS esitti hyvin kypsää peliä lauantaina Darrasia ja Daltonsia vastaan. Maltillista puolustamista ja nopeita vastaiskuja, jälki oli tuhoisaa. Antti Kakriaisen paluu riveihin toi rauhallisuutta ja jämäkkyytttä omaan päähän sekä älykkyyttä pelin rakenteluun. Eetu Skippari ja Henry Ukkonen naattivat nopeista avauksista tehden tuhoa hyökkäyspäässä. Tämä kierros oli ämhooässää parhaimmillaan.

 

Wilttiketju

Wilttiketjun kuntopuntari näyttää vahvasti positiivista, Tommi Kekäläinen ja Timo Rautiainen muodostavat tehokkaan hyökkäys-duon ja Tuomas Anttosen värväys maalivahdiksi on osoittautunut voittoisaksi ratkaisuksi. Tollokin on sel västi niitä maalivahteja, jotka inspiroivat muita yrittämään vähän enemmän. Mutta löytyyhän joukkueesta laatua laajemmallakin rintamalla, ehkä oli jopa hieman yllättävää että joukkue jäi alasarjapeleihin. Alasarja alkoi kuitenkin vakuuttavasti, 3-6 ja 1-5 voitot perjantaina antoi vauhdikkaan lähdön alajatkosarjaan.

 

 FC Aarnikotkat

Aarnikotkat on koko ajan ollut siinä hilkulla etteikö se peli lähde pyörimään kunnolla. Palaset on ollut siellä, mutta ne eivät ole oikein loksahtanut kohdilleen. Perjantaina kuitenkin Aarnikotkien kauden avausvoitto ja vielä vallan komealla tavalla kun Team X sai taipua 1-5 luvuin. Perjantain pelaaja Aarnikotkilta oli maalivahti Janne Roponen, joka torjui tasaisen varmasti maalillaan, eikä pidä unohtaa myöskään puolustuksen johtajan Janne Matilaisen panosta joukkueen otteissa. Nyt kun avausvoitto on otettu niin vain taivas on rajana.

 

Weikkoset

Weikkosten otteet ovat ailahtelleet alkukaudella ihan yksittäisten pelienkin sisällä. Tätä oli vähän havaittavissa perjantainakin. Wilttiketjua vastaan eka erä oli hyvää ja tasaista peliä molemmilta joukkueilta, mutta toisessa erässä Weikkosten peli sortui ja Wilttiketju meni menojaan. Balsamia haavoille seuraavassa pelissä, jossa Weikkoset otti isännän otteet Jälkipeli Bouncersia vastaan Timi Heiskasen, 3+1, johdolla heti ottelun alusta alkaen. Komia 7-2 voitto antoi hyvän alkusysäyksen loppukaudelle.

 

SB Daltons

Daltonsin lauantai oli kaksijakoinen, kyytiä annettiin ja selkään otettiin. Juniori joukkueiden kohtaamisen Daltons vei selkeästi nimiinsä komein 6-0 luvuin.Daltons painoi päälle ottelussa koko innollaan eikä Darras päässyt oikein missään vaiheessa iskemään vastaan.  MHSsää vastaan sitten iski todellisuus vastaan. Intoa ja tekemisen meininkiä Daltonsilla kyllä on, mutta MHSän älykkäät ja vastaiskut olivat myrkkyä Daltonsin vähemmän yhtenäiselle puolustukselle. Hippusen enemmän kurinalaisuutta ja joukkueelle pelaamista niin Daltons on paha pala nieltäväksi mille tahansa joukkueelle.

 

Team X

Ei ollut perjantai äxän päivä. Voitto ja tappio ei ole huono tulos, mutta kauakana oli X parhaista esityksistään. Aarnikotkia vastaan peli ei oikein tahtonut käynnistyä millään ja lopulta Aarnikotkat vei pisteet mennessään. Bouncersia vastaan otteet selkeästi piristyi, mukavasta 6-3 voitosta huolimatta vähän jäi semmoinen maku, että X pystyisi parempaakin. Kuitenkin kohtuu vahva koko joukueen esitys ja pisteet kotiin. Xn vahvuus tällä kaudella on ollutkin yhtenäinen ja uhrautuva joukkuepeli.

 

Jälkipeli Bouncers

Jälkipeli Bouncers pääsi perjantain peleihin lähes täydellä rosterillaan, Alenxandre Kaianenkin oli kaivettu naftaliinista mukaan kentälle pölisemään. Hyvää pystyi siis joukkueelta odottamaan, mutta kaksi rökäletappiota olikin illan tulos. Eka erä Weikkosia vastaan oli vielä hyvää peliä, mutta sitten alkoi puolustus vuotamaan. Eikä se oikein korjaantunut illan toiseenkaan peliin lähdettäessä. Kyllä tältä porukalta pitää odottaa parempaa.

 

Darras Taas

Toinen kierroksen epäonnistuja. Päinvastoin kuin Bouncersilla, Darrasilla oli lievää miehistövajetta havaittavissa. Se selittää jotain, mutta ei kyllä kaikkea. Ensimmäisessa ottelussa Daltonsia vastaan Darras oli täysin aseeton, kuusi laukausta kohti Daltonsin maalia tässä pelissä kertoo jo paljon. MHSsää vastaan esitys oli napsun verran pirteämpi, vaikka 8-2 lopputulos ei juuri imartele. Mutta tällä keraa kunnon nippu laukauksia kohti MHS maalia ja pari osumaakin oli selvää kehitystä edelliseen peliin verratuna. Varmasti on parempaa luvassa Darrasilta.

 

SC Viivelähtö

Viivelähtö kärsi pienestä miehistöpulasta. Aggressiivisesti pelannut A-H-M-A pisti joukkueen todella tiukille. kahteen kertaan Viivelähtö onnistui tasoittamaan ottelun ja 2-2 jäi lopulta ottelun tulokseksi. Hazardia vastaan Viivelähtö pääsi helpommalla. Henri Hyyryläisen 3+1 ja Mika Hyytiäisen 2+2 tehopeli ratkaisi ottelun Viivelähdölle. Mutta kaukana parhaastaan oli Viivelähtökin.

 

Team A-H-M-A

Ahma päätti lähteä yläjatkosarjaan kovalla asenteella. Päälle hönkivä ahma yllätti Hazardin tyystin ja heti alkuminuuteilla peli oli jo 3-0. Vaikka peli tästä vähän tasaantuikin, niin Ahma johto pysyi tukevasti loppuun asti. Viivelähtöäkin vastaan A-H-M-A oli kuskin paikalla, aktiivinen pelaaminen Ahmalta toi johtoaseman kaksi kertaa, mutta molemmilla kerroilla johto suli. Tasuri siis toisesta pelistä. Vahva alku A-H-M-Alta.

 

FC Hazard

Hazardillakin oli kokoonpanohuolia, puuttui ykkösmaalivahti, sentterit sekä lähes kaikki puolustajat. Kentällinen laitahyökkääjiä ei oikein ole paras mahdollinen kombinaatio. Ahmoja vastaan peli oli jo 3-0 ennen kuin pelipaikat olivat edes kunnolla selvillä. Viivelähtöä vastaan Hazard aloitti vahvemmin ja hallitsikin pelin alkupuolta, mutta Viivelähtö kun sai pari vastaiskua sisään niin pakka oli taas levällään kuin jokisen eväät. Jäi parannettavaa jatkoon.