03.12.2017 19:30 h FC Gucci -  Lähemäki Bar 2 - 1 Raportti
03.12.2017 20:15 h Canarian Pallo -  FC Gucci 3 - 1 Raportti
03.12.2017 21:00 h Canarian Pallo -  Lähemäki Bar 4 - 0 Raportti

FC Gucci - Lähemäki Bar 2-1

Gucci tuli peleihin intoa puhkuen, ekalla kierroksellahan joukkue jäi pisteittä ja nyt joukkue lähti peleihin voiton kiilto silmissään. Lähemäki Bar koki kovan menetyksen kun joukkueen kapteeni Heikki Turunen ei enää tätä kierrosta halunnut pelata murtuneella jalalla. Muuten Lähemäen rosteri oli suurimmilta osin paikalla. Ottelu kauttaaltaan vallantasainen, molemmilla joukkueilla oli paikkansa tehdä enemmänkin maaleja. Lähemäki lähti selvästi peliin hitaamman rakentelun kautta, kun taas vikkelä jalkainen Gucci iski paljon suoraviivaisemmin. Maalinteon aloitti 12 minuutin kohdalla Guccin Joel Leppänen. Taka-isku maali toi Lähemäen huonomman puolen esiin ja alkoi pientä kiukuttelua ilmetä kimein verbaalisten purkausten muodossa. Muuten peli eteni samalla tavalla loppuun asti. 32 minuutilla Gucci siirtyi 2-0 johtoon ja Lähemäki onnistui kaventamaan heti perään. LB jauhoi ja jauhoi mutta enempää maaleja ei nähty, joten FC Gucci nappasi kauden avausvoiton.

Canarian Pallo - FC Gucci 3-1

Tässä ottelussa riitti vauhtia ja suuria tunteita, valitettavasti ne tunteet näyttäytyi äksyilynä, kiukutteluna sekä pikku-sian pelaamisena. Ei jätkät näin. Canarian Pallon rosteri taas täydentyi ottelun edetessä kun jääpallosta vapautuneet pelaajat alkoivat valumaan Kuplaan. Molemmilla joukkueilla riitti nopeutta ja tilanteet vaihtelivatkin nopeasti päästä päähän. Gucci aloitti maalin teon 11 minuutin kohdalla, johtoa ei kuitenkaan kauaa kestänyt kun Joni Niemi tasoitti ottelun 1-1 ihan het perään. Canarian Pallon pelaajat alkoivat kuumeta ottelun edetessä ja Guccin pelaajat epäurheilijamaisesti puhalsivat entsistä enemmän liekkejä Canarian pesään. 20 minuutin kohdalla Petri Piispa siirsi Canarian 2-1 johtoon. Ja hetkeä myöhemmin Canarian kapteeni Kasper Aholainen otti toisen varoituksen, täten punaisen ja siirtyi Kuplan ulkopuolelle vilvoittelemaan. Reilun kymmenen minuuttia FC Gucci sai ylivoimalla pelata, mutta Canaria oli ainoa joka sai maalin aikaan, ottelun viimeinen osuma syntyi ajassa 32 Petri Piispan toimesta.

Canarian Pallo - Lähemäki Bar 4-0

Illan viimeinen pelikin alkoi tasaisena, Canaria tosin meni viiden minuutin kohdalla 1-0 johtoon, mutta Lähemäki oli täysin pelissä mukana ja haki tasoitusta. Ottelun edetessä peli kääntyi kokoajan enemmän ja enemmän Canarian Pallolle ja Harto Huikko LBn maalissa joutui venymään useisiin torjuntoihin. 20 minuutin pelin jälkeen Lähemäellä hieman repsahti ja Canaria pääsi iskemään vielä kolme osumaa lisää. Loppuun asti Lähemäki kuitenkin uskoi omaan peliinsä ja toteutti omaa pelitapaansa jahdaten kavennusosumaa. Kyllähän joukkueella paikkojakin oli, lähimmäksi taisi päästä Harto Huikko, joka oli viime sekunneilla noussut mukaan kulmatilanteeseen. Pallo tuli kauniisti takatolpalle, ja Huikko pääsee kohtuu vapaasti puskemaan ja puskee oikeaoppisesti alaspäin, pallo painuukin ihan tolpan juureen, mutta valitettavasti sivuverkon puolelle.