TEHOMIESTEN KIEKKOVIIKKO
Perjantai, 08 Joulukuu 2017 09:25

boom boom

Tällä viikolla saatiin mviimeisetkin joukkueet pelaamaan ensimmäiset ottelunsa ylä ja alasarjaan. Viikon matsit tarjosivat vauhtia ja jännitystä koko rahalla. Monessa pelissä tulokset eivät kertoneet koko totuutta taphtumista, mutta tulosta on aina kunnioitettava. Leimaavaa tälle viikolle oli että yksi mies otti aina joukkueensa reppuselkään.

Jukurit OT - Hearts   7-1

Viihdyttävä ottelu jossa tulos ei kuitenkaan kerro koko totuutta ottelun tapahtumista. Hearts hallitsi ottelun alkua ja se siiirtyikin johtoon jo toisella minuutilla. Heartsilla oli myös paikka mennä 2-0 johtoon, mutta ei uponnut. Jot pääsi peliin mukaan ja siirtyikin kuin varkain 2-1 johtoon. Ottelun kulminaatiopiste oli ensimmäisen eärän loppupuolela kun Heartsilla oli avopaikka tasoittaa 2-2:n, mutta tillanen venyi huippu torjuntaan, ja vastahyökkäyksestä peli 3-1:n. Toisessa erässä Hearts joutui avaamaan peliaan kavennuksen toivossa, ja JOT pääsi rokottamaan. Lopulta lukemat repesivät 7-1:n.

Hurjat tehot naputteli Mikko Nevanoja 4+2.

MT Hockey  -  Sahara 8-1

Ei ollut Saharasta MT:n haastajaksi. Ensimmäinen 10 minuuttia oli tasaista kyttäilyä, jossa kumpikaan ei paikoilla juhlinut. Sahara avasi maalinteon Jere Helolan toimesta, juuri ennen ekan kymin täyttymistä. MT kuitenkin kuittasi nopeasti ja meni minuutin sisään 2-1 johtoon. Tuosta ei enää Sahara toipunut, vaan MT meni menojaan toisessa erässä. Erän alku oli hurjaa tykitystä. MT iski 4 maalia seitsemään minuuttiin, ja lopulta lukemat olivat 8-1.

Peli päällä oli etenkin MT:n Antti Kakriainen 1+3 tehoin.

SuomU  -  HC Hämminki 5-2

Hämminki laittoi SuomU:n todella pelaamaan pisteistään. Junnut pitivät pelissä auhtia, ja SuomU:lla oli välillä vaikeuksia päästä rakentaaan omaa peliään. Toisaalta kun syötöt napsuivat kohdalleen oli ylhäällä tilaa, ja niistä tiloista SuomU myös rankoi kovalla prosentilla. Hämminki ei laittanut paikoistaan sisään, ja SuomU laittoi. Näin ollen loppulukemat 5-2 tekevät kyllä oikeutta tapahtumille.

Cafe Keidas- TOP 10 1-3

Varsin verkkainen ottelu, jossa TOP teki vain tarvittavan pisteiden eteen. Ei yhtään enempää. TOP teki maalinsa ensimmäiseen erään ja tauolle siis mentiin 3-0 lukemissa. Toisessa erässä TOP tyytyi pitämään kiekkoa, mutta vauhti ja päättäväisyys puuttuivat heidän pelaamisestaan. Keidas pääsi peliin mukaan vastahyökkäyksilä, mutta maalipaikoille asti he eivät meinanneet päästä millään. Lopulta Keidaskin sai yhden onnistmisen ja otti näin ollen erävoiton. Harmi vain että sitä ei pisteitä jaeta.

Ottelun hahmo oli Mika Viitikko, joka teki kaikki TOP 10:n maalit.

Star Expert - Mipro  6-0

Star on päässyt vahvaan vireeseen näin alasarjan aluksi. Nyt sen sai tuta Mipro, joka kärsi taasen pienestä rosterista. Star oli hurjana etenkin ensimmäisessä erässä. Peli oli taputeltu 11 minuutin kohdalla, kun taululla oli 4-0. Toinen erä olikin sitten enempi pelailua, ja lopulta Star kairasi 6-0 voiton.

Pisteniilona Toni Halttunen 1+3

Golf HT - Karla 1-3

Alasarjan huippukamppailusta ei puuttunut vauhtia ja tunnetta. Karla oli liikkeellä pienellä rosterilla, mutta se ei menoa haitannut. Karla oli koko ottelun ajan askeleen Golfia edellä. Molemmat saivat tasaisesti paikkoja, mutta molemmat maalivahdit esittivät parastaan ja peli kestikin vähämaalisena. Karla ratkaisi ottelun toisen erän loppupuoliskolla iskien kaksi maalia putkeen ja peli oli selvä. Golf vielä viritteli kiriä, mutta tulosta ei syntynyt.