PUUMALIIGA JATKUI RANTAKEITAALLA
Sunnuntai, 10 Joulukuu 2017 20:01

Taas on saatu Puuma Liigaa pelattua yksikierros eteenpäin. Joukkueet olivat tehneet pelaaja hankintoja ensimmäisen turnauksen jälkeen. SäbäMimmit nappasi keskikentälle super vahvistuksen, kun heidän riveihinsä liittyi mailapelien monilahjakkuus ja salibandyssa SM-mitalleitakin voittanut Carina Calenius.

7 Rantakeidas 09.12.2017 10:00 h SäbäMimmit  -  RIU:n Sählääjät 6 - 0 Raportti

8 Rantakeidas 09.12.2017 10:40 h MAHL SP  -  PeNa 3 - 0 Raportti

9 Rantakeidas 09.12.2017 11:20 h MAHL Pinkit Puumat  -  RIU:n Sählääjät 3 - 0 Raportti

10 Rantakeidas 09.12.2017 12:00 h MAHL SP  -  MAHL Pinkit Puumat 1 - 7 Raportti

11 Rantakeidas 09.12.2017 12:40 h PeNa  -  Jiikoo Hurjat 1 - 7 Raportti

12 Rantakeidas 09.12.2017 13:20 h Jiikoo Hurjat  -  SäbäMimmit 1 - 5 Raportti

SäbäMimmit 8 PTS

SäbäMimmit jatkoivat hyvää pelaamistaan. Päivän ensimmäinen peli oli RiU:ta vastaan, mutta SäbäMimmit eivät ihan ensimmäiseen erään saanut itseään hereille ja peli olikin pitkään hyvin tasaista. Toisessa erässä maalimylly saatiin pyörimään ja mimmeille selkeä voitto pelistä. Toisessa ottelussa mimmit kohtasivat Hurjat. Ottelusta odotettiin tasaista, sillä molemmat joukkueet keräsivät ensimmäiseltä kierrokselta täydet 4 pistettä. Tällä kertaa Hurjista ei kuitenkaan ollut pysäyttämään mimmejä ja täydet 4 pinnaa myös tältä kierrokselta mimmeille.

Jatkaako mimmit voittamattomina aina Finaaliin asti vai löytyykö heille vielä sarjasta vastusta?

JiiKoo Hurjat 6 PTS

JiiKoo Hurjat lähtivät ensimmäiseen otteluun PeNaa vastaa tuoreilla jaloilla. Hurjat pääsivät maalin teon makuun ottamalla selkeän voiton PeNasta. Heti perään toisessa ottelussa vastaan astui SäbäMimmit. Mimmit olivat saaneet leputtaa jalkojaan useamman pelin ajan, kun taas Hurjat pelasivat molemmat ottelunsa putkeen. Hurjat eivät kestäneet Mimmien perässä ja näimpä Hurjille tarttui vain 2 pistettä tältä kierrokselta.

MAHL Pinkit Puumat 5 PTS

Puumat kohtasivat ensimmäisessä pelissään RiU:n. Peli oli hyvin tasainen ja vaikka pallonhallinta oli enemmän Puumilla, tuotti se vain kolme maalia. Myös RiUlla oli monta paikkaa kaventaa peliä, mutta Puumien Heli Isotalus pelasi huikean nollapelin maalilla. Toisessa ottelussa vastassa oli Puumien ”pikkusisko” SP. Ottelussa oli hyvänlaista jännitystä ilmassa, sillä joukkueet treenaavat yhdessä, mutta ottelu oli ensimmäinen virallinen peli vastakkain. Tällä kertaa Puumat kuitenkin nappasivat pisteet itselleen ja saivat kierrokselta täydet 4 pinnaa.

MAHL SP 3 PTS

SP kohtasi päivän otteluissaan PeNan ja Puumat. PeNaa vastaan ottelun alku oli hyvin tasaista ja SP:n hyvät hyökkäykset ei tuottanut tulosta. Lopulta kuitenkin alkoi löytymän aukkoja PeNan puolustuksesta ja SP:lle 3-0 voitto PeNasta. Toinen peli Puumia vastaan oli hyvää taistelua SP:ltä. SP sai aikaan paljon hyviä hyökkäyksiä Puumien päädyssä, mutta Puumien puolustusta ei niillä tällä kertaa ohitettu. SP:lle 2 pistettä tältä kierrokselta.

RiU:n sählääjät 1 PTS

RiU pelasi ottelunsa SäbäMimmejä ja Puumia vastaan. RiU:n kokoonpanoon paluun teki maalivahti Veera Koppi, joka oli hyvässä vireessä äitiysloman jäljiltä. Ensimmäisessä pelissä mimmejä vastaan RiU jaksoin puolustaa hyvin ekan erän ajan. Toisessa erässä kuitenkin iski väsymys ja edes Veeran huikea torjuntatyö maalilla ei riittänyt pelastamaan RiU:ta. Toisessa ottelussa Puumia vastaan, oli RiU saanut hetken hengähtää ja otteluun lähdettiinkin uudella innolla. RiU jaksoi hyvin puolustaa koko ottelun ajan, mutta maalinteon makuun ei tällä kertaa RiU päässyt. Myös Puumat nappasivat pisteet Riulta, ja kotiin palattiin tyhjin käsin.

PeNa 1 PTS

PeNan kokoonpanossa nähtiin uusia pelaajia, jotka toivatkin PeNan peleihin mukanaan yksilötaitoa ja rohkeita nousuja. Saa nähdä millaiseksi PeNa saa pelaamisen rakennettua, jos koko joukkueeseen saadaan istutettua samanlaista itsevarmuutta ja hyvänlaista röyhkeyttä. Tällä kierroksella hyvästä taistelusta huolimatta, joutui PeNa kuitenkin antamaan pisteet SP:lle ja Hurjille.