TALVIFUDIKSESSA KÄRKIKIERROS
Maanantai, 11 Joulukuu 2017 18:29

TALVIFUDIS KAMI

Sunnuntai-iltana oli talvifudiksessa selkeä kärkikierros, kaikki kolme osallistuvaa joukkuetta oli toistaiseksi puhtaalla pelillä jatkossa. Alkukierrokset ovat vähän näyttäneet että sarja jakaantuu kahtia näiden kolmen ja neljän muun joukkueen kesken.

Tulokset

10.12.2017 19:30 h FC Hazard  -  Wilmert 2 - 2 Raportti
10.12.2017 20:15 h Wilmert  -  Canarian Pallo 4 - 1 Raportti
10.12.2017 21:00 h Canarian Pallo  -  FC Hazard 2 - 3 Raportti

FC Hazard - Wilmert 2-2

Ensin valkoinen ja oranssi iskivät yhteen. Hazardilla oli pahaa miehistövajetta ja värväyksiä piti tehdä reservien puolelta sekä hälyttää Eetu Sviili lainavahdiksi. Tästäkin huolimatta otteluihin lähdettiin vain yhdellä vaihtomiehellä. Ottelu alkoi räväkästi kun Juuso Neuvonen iski Wilmertin 1-0 johtoon. Huom, maalintekijä Neuvosta ei pidä sotkea Hazardissa pelanneeseen kokonimikaimaan, joka ei tehnyt maaleja kovasta yrityksestä huolimatta. Wilmert oli selvästi paremmin valmistautunut otteluun ja Neuvonen pääsi iskemään seitsemän minuutin kohdalla jo 2-0 taululle.  Hazard kuitenkin rupesi pelille lämpiämään ja Wilmert joutui koko ajan enemmän ja enemmän paineen alle. Viimeistely ei vaan ollut tänään Hazardin vahvuus, paikkoja alkoi tulla satelemalla, mutta sisään pallo ei tahtonut millään mennä. Toisella puoliajalla Janne Lamberg ja Jani Kaminen onnistuivat maalaamaan Hazardille tasoittavat osumat. Paikkoja Hazardilla oli varmaan toistakymmentä, eagle-eyetakin kaivattiin hetkittäin kun pallo oli monen mielestä vielä kertaalleen Wilmert-maalissa, mutta tuomari totesi toisin. Lopulta pisteet jaettiin, tällä kertaa Wilmert voi olla tulokseen tyytyväisempi.

Wilmert - Canarian Pallo 4-1

Wilmert jäi lämpimänä kentälle ja Canarian Pallo saapui kentälle haastamaan. Vaikka jääpalloa ei tänään pelattukkaan, niin Canarialta taas puuttui pari pelaajaa aloituksesta ja miestä saapui paikalle pelin edetessä. Wilmert lämpöisenä joukkueena otti ohjat käsiinsä heti alusta alkaen eikä antanut Canarian Pallolle juurikaan siimaa koko ottelun aikana. Mikael Lindberg iski heti toisella minuutilla Wilmertin johtoon. Canarian Pallo iski vastaan vikkelin jaloin ja palloa hyvin liikuttelemalla, mutta hyökkäys toisensa jälkeen kilpistyi Wilmertin lujaan puolustukseeen. Ottelun edetessä Esa Puranen iski pari ja Aki Valjakka kertaalleen siirtäen Wilmertin jo 4-0 johtoon. Ottelun lopulla Canaria saa vielä lohdutuskavennuksen, mutta eipä se tainnut hirveästi fiiliksiä nostataa.

Canarian Pallo - FC Hazard 2-3

Illan viimeisessa matsissa kohtasivat sitten Canaria ja Hazard. Ottelun alkupuoli oli Hazardin ja muistutti Canarian edellistä peliä, Canaria hyökkäsi vauhdikkaasti mutta pysähtyi toistuvasti Hazardin puolustukseen ja Hazard pääsi vastahyökkäyksillä hyviin maalinteko paikkoihin. Näin eteni ensimmäinen puoliaika ja tauolla tilanne Hazardille 0-2. Toisella puoliajalla alkoi selvästi Hazardilaisten jalka painaa ja Canaria rupesi pääsemään kokoajan paremmille paikoille. 25 minuutin kohdilla Juho Roos pääsi kaventamaan 1-2 lukemiin, vaikka edeltävässä tilanteessa hieman kyseenalaisesti torpattiin Hazard-vahti-Sviili pallosta irti. Mutta Canarian painostaessa hyökkäykseen entistä lujempaan pääsi Hazard iskemään vastaan ja kapteeni Lamberg iski taululle 1-3 lukemat. Ja vain hetkeä myöhemmin 32 minuutilla Canaria tuli jälleen maalin päähän. Viimeiset viisi minuuttia olivatkin melkoista selviytymistaistelua Hazardilta ja Canarian tasoitus roikkui hetkittäin vahvasti ilmassa. Mutta kello pelasti ja Hazardille täysi pistepotti ottelusta.