5 20.12.2017 19:40 h FC  Hazard  -  Lakeside Hoppers 3 - 11
5 20.12.2017 20:20 h RiSaba  -  Lakeside Hoppers 3 - 3
5 20.12.2017 21:00 h FC Hazard  -  RiSaba 3 - 9
6 22.12.2017 18:00 h SC Viivelähtö  -  Wilmert 5 - 2
6 22.12.2017 18:40 h Pöyryn Pantterit  - Wilmert  4 - 2
6 22.12.2017 19:20 h SC Viivelähtö  - Huru-Ukot  3 - 3
6 22.12.2017 20:00 h Pöyryn Pantterit  - Team A-H-M-A  4 - 0
6 22.12.2017 20:40 h  Huru-Ukot - Team A-H-M-A  2 - 3

Pöyryn Panttterit 9pts

Pantterit oli perjantai illassa hyvässä vireessä. Vaikka vaihtopenkki ei vaihtareita pursuillukkaan niin peli oli koko illan oikein energistä ja liikkuvaa. Kumpikin illan vastustajista olivat koko ajan selvästi ottavana osapuolena, kaiken kaikkiaan vakuuttava esitys Panttereilta. Illan tehomiehinä kunnostautuivat Niko Pynnönen sekä Mika Paajanen 1+3 tehoin. Erityismainintana vielä Ahma pelin ratkaisseet nollpalin pelannut Joni Niemi ja Hattutempun paukutellut Juha-Matti Kuitunen.

Team A-H-M-A 7pts

Ahmat nousi sarjakakkoseksi eilisen pelien jälkeen. Eka peli Panttereita vastaan ei oikein lähtenyt millään ja joukkue nollattiin täysin. Huru-Ukkoja vastaan sitten olikin jo ihan eri peli. Ahmat oli alusta asti hereillä ja seitsemän minuutin kohdalla joukkue oli jo kerennyt iskemään kolmesti, tosin Huru-ukotkin osuivat kertaalleen. Tämän jälkeen ottelun kulku tasaantui selkeästi ja peli muuttui vallan tasaiseksi väänöksi, josta voittajan kuitenkin selviytyi A-H-M-A.

Lakeside Hoppers 7pts

Keskiviikon peleissä Hoppers kohtasi Hazardin ja RiSaban. Hazardin jämäjengi kaatui näytös tyyliin 11-3. Pisteitä tehtailtiin kilpaan, jonka voitti Sami Kaipainen 2+2 tehoilla. Sitten tulikin vastaan RiSaba ja kunnon haaste. Hoppers aloitti maalinteon, mutta muutama minuutti myöhemmin olevan 1-3 tappiolla. Kapteeni Mika Pippuri herätteli joukkuettaan ottamalla mailan painamis-jäähyn ja Martti Haapaniemi vastasi kutsuun kaventamalla alivoimalla erän päätteeksi. Toisessa erässä ottelun tasoitti 3-3 lukemiin Hoppersin Lasse Siiskonen, nämä jäivätkin sitten ottelun loppulukemiksi.

SC Viivelähtö 7pts

Viivelähdöltä voiton ja tasurin kierros. Wilmertiä vastaan peli kulki erittäin mallikkaasti eikä vastustajalla ollut palaa vahvasti pelannutta Viivelähtöä vastaan. Huru-Ukkoja vastaan peli oli sitten huomattavasti tasaisempaa. Ensimmäinen erä oli kyllä Viivelähdön hallinnassa, mutta maaleja ei vaan syntynyt. Toisen erän alku puolella Viivelähtö pääsi kahden maalin johtoon, mutta viimeisen vitosen aikana tapahtui, eka Huru-Ukot kaventaa sitten Viivelähtö lisää johtoa, taas kavennetaan ja lopulta Huru-Ukot tasoittaa. Viimeiset kolme maalia syntyi 35 sekunnin sisään. Ulkopuolisille hienoa salibandy-viihdettä.

RiSaba 7pts

Risaba aloitti keskiviikon pelit Lakeside Hoppersia vastaan. Ekan kymmenen minuutin pelin jälkeen ottelu vaikutti olevan mukavasti RiSaban hallussa ja taululla komeili jo 3-1 johto vaikutti lupaavalta. Hoppers kuitenkin heräsi pisti RiSaban ahtaalle ja lopulta tasuriin oli tyytyminen tässä varsin tasaisessa matsissa. Toisessa ottelussaan vastaan FC Hazard, tai ainakin osa joukkueesta. Ilman vaihtopelaajia pelannut Hazard oli suupala RiSaballe ja komea 9-3 voitto oli tosiasia.

Wilmert 6pts

Isolla rosterilla ja mestaruuspuheiden siivittämänä Wilmert lähti kierrokselle, josta seurasi selkeä pudotus maanpinnalle. Seisovilla jaloilla pelannut Wilmert ei pystynyt ei pystynyt antamaan oikein mitään vastusta Viivelähdölle ja Panttereille. 4-2 tappio Panttereita vastaan voisi olla selkeästi suurempikin. Peli kun ei kulje niin alkoi tuttuun Wilmert-tyyliin huutelu ja kiukuttelu. Hyvin kuvasi Wilmertin peliä Pantterit-matsin loppusekunnit, Kimmo Hokkanen(nimikorjattu) esti Panttereiden nopean vaparin vetämällä Wilmertin maalin paikaltaan ja kiukutteli itsensä siitä vielä suihkuun. Tokihan ottelu oli jo ratkennut jo aikaa sitten. Ei jätkät näin.

Huru- Ukot 5pts

Huru-Ukot oli jälleen hyvin taistelevalla peli päällä, vaikka pistepussiin tällä kertaa jäikin vain yksi pojo. Ekassa ottelussa Viivelähtö hallitsi ekaa erä, mutta takaiskuilta vältyttiin. Mutta sitten Viivelähtö meinasi jo mennä menojaan mutta niin vain Hurut tuli kahden maalin takaa tasoihin nopealla tupla osumalla ottelun toiseksi viimeisellä minuutilla. A-H-M-A pelissä ahmat olivat ottelun alussa paremmin hereillä, ja tällä kertaa ei Huru-Ukoilla paukut riittänyt nousemaan kahden maalin tappioasemasta kuin maalin päähän. Tiukka peli kuitenkin.