SÄBÄMIMMIT EDELLEEN VOITTAMATTOMIA!
Maanantai, 15 Tammikuu 2018 09:37

Puumat kuva

Kolmas turnauspäivä Puuma Liigassa päätti ensimmäisen pelikierroksen ja samalla saatiin startattua uusi kierros. Nyt kaikki joukkueet ovat pelanneet kerran vastakkain ja toisella kierroksella on jo hieman tuntemusta vastustajasta. Saa nähdä kuinka moni on ottanut oppia ensimmäisen kierroksen peleistä ja kuka tekee suurimpia peliliikkeitä toiselle kierrokselle.

SäbäMimmit 12 PTS

SäbäMimmit jatkoivat edelleen voittamattomana joukkueena. Päivän peleissä vastassa olivat SP ja PeNA. Ensimmäinen peli SP:tä vastaan oli ensimmäisen erän ajan hyvin tasaista vääntöä SP:n pitäessä Mimmit pois maalinteosta. SP taisteli myös hyvin toisen erän, mutta Mimmit nappasi kolmella maalilla pelin voiton itselleen. Toisessa pelissä PeNaa vastaan ei maalinteossa ollut ongelmia. Peli oli pääasiassa yhteen päätyyn pelaamista ja Mimmeille helppo 0-12 voitto. Maalivahdit Maarit Nikkinen ja Anniina Kähkönen pelasivat molemmat nollapelit.

JiiKoo Hurjat 10 PTS

JiiKoo Hurjat jatkavat edelleen sarjan kakkos paikalla, kaksi pistettä Mimmejä jälessä. Hurjat kohtasivat lauantain peleissä Puumat ja RiU:n. Ensimmäinen erä Puumia vastaan oli hyvin tasaista vääntöä ja erätauolle mentiin tasalukemissa. Toisessa erässä Puumien puolustus kuitenkin suli ja Hurjat pääsivät parilla maalilla karkuun ja pisteet Juvalle. Toinen peli Riu:ta vastaan olikin ensimmäisen erän ajan helppoa vääntöä. Erätauolle Hurjien 5-0 johdossa. Toinen erä oli huomattavasti tasaisempi RiU:n ottaessa tiukemman puolustuksen ja Hurjat pääsivät vain kerran juhlimaan maalia. Tämä kuitenkin riitti, Teija Hämäläinen pelasi maalilla nollapelin ja Hurjille pisteet.

MAHL Pinkit Puumat 7 PTS

Puumat kokivat tärkeät pistemenetykset päivän ensimmäisessä pelissä Hurjia vastaan ja jatkavat edelleen sarjataulukossa kolmantena. Ensimmäisen erän hyvälle puolustukselle tapahtui toisessa erässä väsyminen ja Hurjat pääsivät liian monen maalin karkumatkalle. Hyville maalipaikoille päästiin, mutta myös Puumille Hurjien jo aiemminkin hyväksi todettu puolustus oli liikaa. Toisessa pelissä Puumat pelasivat SP:tä vastaan. Puumien ja SP:n treenatessa viikoittain yhdessä, olikin helpompi lähteä pelaamaan tuttua joukkuetta vastaan. Kaverin kujeet tiedettiin ja Puumat taistelivat itselleen kaksi pistettä pelistä.

MAHL SP 3 PTS

SP:lle kolmas turnauspäivä oli hyvistä peleistä huolimatta pisteetön. Ensimmäisessä ottelussa Mimmejä vastaan nähtiin hyvää taistelua ja erinomaista puolustusta. Myös SP:n lainamaalivahti Heli Isotalus pelasi upean ottelun maalissa super nopealla liikehdinnällä. Toisessa pelissä Puumia vastaan SP jaksoi taistella ja puolustaa hyvin, mutta maalintekoon ei helpolla päästy Puumien pitäessä tiukasti pelaajat vartiossa. Elina Vierimaa onnistui kuitenkin ohittamaan Puumien puolustuksen ja teki SP:n päivän ainoan maalin. Myös Puumia vastaan SP:n maalilla pelastettiin joukkue monta kertaa, huikealla torjuntatyöllä lainamaalivahti Maarit Nikkisen johdosta.

RiU:n sählääjät 2 PTS

RiU keräsi kierrokselta pisteen ja on nyt pisteen päässä sarjan neljännestä sijasta. RiU kohtasi päivän peleissä PeNan ja Hurjat. PeNaa vastaan peli oli hyvin tasainen, mutta PeNan johtaessa pitkään yhdellä maalilla, näytti siltä, että pisteet matkaavat Pertunmaalle. Ottelua ollessa jäljellä enää vajaa kaksi minuuttia, RiU:n uudet vahvistukset onnistuvat tasoittamaan pelin. Sanni Piispan tehdessä hienon esityön Emmi Erosen maalille, sai RiU napattua pelistä pisteen Ristiinaan. Toisessa ottelussa Hurjia vastaan, RiU:lle peli ei ollut helppo ja pisteet Juvalle.

PeNa 2 PTS

Myös PeNa on nyt pisteen päässä sarjan neljännestä sijasta. Ensimmäisessä pelissä PeNalla oli mahdollisuus napata itselleen kaksi pistettä, mutta ottelun viimeisillä minuuteilla nukahtaminen maksoi PeNalle pisteen.  Toisessa pelissä vastassa oli SäbäMimmit, jotka karkasivat jo ensimmäisellä peliminuutilla kahden maalinjohtoon. Vaikka peli oli lähestulkoon kokonaan PeNan päädyssä pelaamista, sai myös PeNa hyviä maalipaikkoja, mutta tällä kertaa ilman tulosta. Toisesta pelistä PeNa jäi ilman pisteitä ja jatkaa edelleen sarjan hännillä.

Pelit jatkuvat jälleen lauantaina 10.2.2018 Rantakeitaalla.