Sunnuntai iltana oli hieman havaittavissa pelaajien puutetta useammallakin joukkueella, mutta tämähän vaan avasi tonttia tähtipelaajille loistaa kirkkaammin, ja taas nähtiin kasapäin komeita maaleja.

14.01.2018 19:30 h Lähemäki Bar - Lakeside Hoppers 5 - 0
14.01.2018 20:15 h Team X - Canarian Pallo 2 - 3
14.01.2018 21:00 h Team X - Lähemäki Bar 0 - 2
14.01.2018 21:00 h Lakeside Hoppers - Canarian Pallo 4 - 9

Lähemäki Bar - Lakeside Hopper 5-0

Lähemäki oli tuttuun tapaansa runsaalla rosterilla liikkeessä, Hoppersilla taasen oli juuri kentällinen porukkaa mukana. Hoppersin epäonneksi Lähemäki oli muutenkin vallan mainiolla pelipäällä, ottelu ei ollut kerennyt vanheta kuin kuurisen minuuttia kun 2-0 komeili taululla. Hoppers yritti parhaansa mukaan puolustaa keltaisten hallitessa palloa. Muutaman vähän vaarallisemman vastahyökkäyksen Hoppers sai aikaan, mutta myös Harto Huikko oli Lähemäen maalissa pelipäälle ja nollasi kaikki Hoppers yritykset.

Team X - Canarian Pallo 2-3

Canarian Pallo oli lähtenyt illan peleihin rehvakkaasti ihan neljällä miehellä, harmi vaan että ottelun aloitukseen tarvittaisiin se viides. No MAHLin virallinen lainavahti™ Harto Huikko oli paikalla ja saapui pelastavaksi enkeliksi. Otteluhan alkoi ihan odotetuun malliin kun kahden miehen ylivoimalla pelannut X siirtyi alkuminuuteilla 1-0 johtoon Niko Hotin maalilla. Mutta sitten alkoikin yskähdellä, Canarian jätkät puolusti kovaa eikä X millään onnistunut kasvattamaan johtoaan. Ekan puoliajan lopulla Canaria onnistui vastaiskusta iskemään tasoituksenkin. X siirtyi toisella puoliajalla uudestaan johtoon Hotin osumalla. 29 minuutin kohdalla Canaria sai vaparin boksin ulkopuolelta. X veskarin Eetu Sviilin naureskelukin hyytyi hetkeksi kun Juho Roos täräytti illan komeimman osuman laukomalla vaparin aivan ylänurkkaan ja riman kautta vielä sisään. Hetken oli täysin hiljaista Kuplassa... Mutta eihän peli vielä siihen päättynyt. X lähti hakemaan uutta johto osumaa, mutta niihän siinä lopulta kävi että Riku Kontlainen karkasi X puolustukselta ja iski 2-3 voitto-osuman Canarian Pallolle. X jäi ihmettelemään että miten tässä näin kävi.

Team X - Lähemäki Bar 0-2

Edellisen pettymyksen jälkeen X pääsi hyväkuntoisen Lähemäen kimppuun. Eikä montaa minuuttia mennyt kun Nico Lappi siirsi Lähemäen maalin johtoon. Ottelu eteni keltapaitojen hallinnassa, mutta X haastoi kovaa. Kuitenkaan X ei onnistunut montaa kertaa kunnon paikoille pääsemään eikä niistäkään paikoista onnistunut palloa verkkoon laittamaan ja näin Lähemäen maali pysyi tänään koskemattomana. Mutta ei paikoilla mässäillyt Lähemäkikään, ottelun loppupuolella Lappi onnistui kuitenkin toistamiseen, täten Lähemäki kotiin täysipistepotti kierrokselta mukanaan.

Lakeside Hoppers - Canarian Pallo 4-9

Sitten olikin vuorossa illan höntsä matsi.  Hoppers oli menettänyt yhden miehen ja joutui siten pelaamaan 1+5 kokoonpanolla. Pienten tuomarijärjestelyjen kautta Canaria sai lainavahdikseen Tommi Häyrisen, joka ei polvensa takia tällä hetkellä pysty potkaisemaan palloa, mutta tunnetaan voittavana maalivahtina. Tilaa siis kentällä oli taitaville futaajille runsaasti, täten maalejakin ropisi melko hyvää tahtia. Ottelu meinasi jo alkupuolella kääntyä Hoppersin puolelle, mutta sitten Rytkösen Topi saapui paikalle ja Canariakin pääsi pelaamaan viidellä kenttäpelaajalle. Eikä se Rytkönen pitkää kerennyt olemaan kentällä kun jo kylmäpäisesti viimeisteli ensimmäisen maalinsa. Tämän vauhdikkaan maalijuhlan siis kuitenkin lopulta vei Canarian Pallo.